mainos

Los Angeles Rams - Seattle Seahawks: (AH: +4,5) 2

22 joulukuu 2021 at 02:00 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
SoFi Stadium
17 joulu 2021 at 16:41 (Päivitetty 21 joulu 2021 at 13:44) 17/12
5
0

Los Angeles Rams on ollut tällä kaudella huomattavasti Seahawksia laadukkaampi nippu. Nyt terveysongelmat sotkevat isäntien pakkaa

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 46-0-54%
Vedon arvo: 104,22%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
LA Ramsilta on laitettu koronalistalle tällä viikolla jo yli 20 pelaajaa. Osa pelaajista voi olla pelikuntoisia viikonloppuna, mutta huomattavasti terveempi Seahawks antaa haasteen.

NFC Wests deltakere Los Angeles Rams og Seattle Seahawks vil måle sin overlegenhet søndag kveld. Situasjonen er helt eksepsjonell, siden listen over Rams-fravær er like lang som et år med sult. Hovedfaktoren som påvirker dette er dessverre konsentrasjonen av korona som har rammet laget, som har ført til at et sjokkerende antall spillere har måttet i karantene. Blant de over 20 spillerne i den ordinære oppstillingen er flere navn fra ligaens stjernespillere, og mens Aaron Donald, som ofte blir kåret til seriens beste spiller av  andre grunner, er uklar, får Sean McVay en kaninhatt til få topplaget på banen på søndag.

Seattle Seahawks-sesongen har også vært herjet av skader, men fravær har vært såkalte. mer tradisjonell kvalitet. Quarterback Russell Wilson kom tilbake etter en fingerskade og har ledet laget sitt til to seire. Å spille Seahawks er ikke bra, men det har vært bedre enn de som var til stede i tidligere kamper og har hevet seg til en enda litt mer troverdig posisjon.  Offensiven i midtbanespiller Chris Carsons sesong og  problemene til ytre kantspiller Tyler Lockett  og DK Metcalf har forstyrret det offensive hodet. En frisk Wilson og muligens en leken Metcalf, samt et ellers friskt mannskap, er imidlertid nok til å gi en grei motstand søndag.

Faktum er at ingen vet hva slags gruppe Rams vil gå til på deres overdådige hjemmestadion på søndag. Som gruppe er Rams klart høyere kvalitet og med rekord på 9-4 er det på vei mot sluttspillet. Søndagens kamp blir imidlertid et spesielt show, der gjestene, selv litt blindt, blir kapret med 4,5 poengs handicap. På grunn av eksepsjonelle omstendigheter blir innsatsnivået stående på 3/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute