" " " "" "
mainos

Manchester United - West Ham: (AH: -1,25) 2

Ottelukeskus
13 huhtikuu 2019 at 19:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Old Trafford    Graham Scott
11 huhti 2019 at 13:35 (Päivitetty 13 huhti 2019 at 21:24) 11/04
5
0
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 41-26-33%
Vedon arvo: 106,38%
Pelattavissa kertoimiin: 1,89
Osuma/Ohi: 2-1
Bethard Lyö vetoa nyt: Bethard

Ailahdellen esiintyneeltä West Hamilta löytyy kyllä tarpeeksi laatua rivistöstään ManU:n perässä pysymiseen, kun taasen isäntien urakkaa on vaikeuttamassa edelleen muutamien tärkeiden runkopelaajien poissaolot. Panoksellisesti West Hamilla on enää vähän pelissä kauden lopulle, mutta Unitedin osalta fokus voi olla nyt enemmän UCL-kentillä Barcelona-väännöissä.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • West Hamilla on nyt loukkaantumissuman jälkeen pitkästä aikaa kaikki avainpelaajat pelikunnossa, joten laadukkaita ja taitavia pelimiehiä on siis kokoonpanoon tarjolla varsin mukava määrä.
 • ManU:lla on tämän ottelun molemmin puolin kaksi jättimäistä kohtaamista UCL-kentillä Barcelonaa vastaan.
 • ManU:n meno on toki parantunut Ole Gunnar Solskjærin alaisuudessa, mutta tästä tuloksellisesta tasonnostosta huolimatta vihjeen osoittama linja on rikottu joukkueen 10 viimeisessä ottelussa vain kolmesti.
 • Viime viikkoina United on ollut Valioliiga-kentillä vaikeuksissa, ja joukkueen kolme edellistä ottelua ovatkin olleet hyvin tiukkoja vääntöjä - ja näistä kolmesta viime matsistaan ManU on vieläpä hävinnyt kaksi.
 • West Ham pelasi mukiinmenevän ottelun viime kierroksella Chelseaa vastaan, joka voitti ottelun periaatteessa Eden Hazardin maagisten yksilötaitojen avulla.
 • ManU-leiriä vaivaa edelleen omat loukkaantumishuolet, ja nyt myös kaksi avainpuolustajaa Luke Shaw ja Ashley Young joutuvat seuraamaan ottelun sivusta pelikieltojensa vuoksi.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • West Hamin taso on ailahdellut paljon läpi kauden, ja huonoimmillaan joukkue pelaa todella surkeasti.
 • West Ham on ollut tällä kaudella parempi kotonaan kuin vieraissa. 16:sta vierasottelustaan West Ham on hävinnyt tällä kaudella 9.
 • Tähän otteluun tultaessa West Ham on pelannut seitsemän peräkkäistä vierasottelua ilman voittoa. Näistä vierasmatseista kaksi viimeisintä on ollut häviäviä myös vihjeen tasoituksen kanssa.
 • Valioliigan sarjataulukon osalta West Hamilla ei ole enää merkittävästi panosta kauden lopulle, kun taasen ManU on edelleen painimassa TOP4-sijoituksista.
 • Siitä hetkestä lähtien, kun Solskjær hyppäsi ManU:n peräsimeen, on joukkue hävinnyt kotonaan vain kertaalleen: Mestarien liigassa PSG:tä vastaan.

Kertoimet:

Markkinatoppi vihjeen pelivalintaan löytyy Pinnaclelta 2.05 -lukemalla. Alkuun kerroin oli kyseiselle kohteella Pinnaclella jopa 2.15 -luokkaa, mutta etenkin ManU:n kaksi tärkeää puolustuspään poissaoloa ovat olleet pudottamassa näitä kerroinlukemia alaspäin. Omasta mielestäni kertoimet eivät ole kuitenkaan pudonneet tarpeeksi ennakkoasetelmiin nähden.

Todennäköisyysjakauma otteluun (CV): 67 - 20 - 13

Tällä jakaumalla saakin valueta moniin muihinkin eri pelikohteisiin tämän ottelun osalta:

2-merkki: 8.30 (Coolbet)

West Ham +1.0: 2.46 (Pinnacle)

West Ham +1.5: 1.81 (Pinnacle)

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Tärkeimmät poissaolijat on kerrottu kumpaisenkin joukkueen osalta vihjeen perusteluissa, ranskalaisissa viivoissa.

ManU:n osalta tilanne voi toki vielä muuttua, sillä muun muassa Alexin Sanchesilla, Nemanja Maticilla ja Ander Herraralla on vielä mahdollisuus palautua pelikuntoon tähän otteluun. Kolmikon esiintyminen on kuitenkin tässä ottelussa siis epävarmaa.

Ennakoidut kokoonpanot:

Manchester United, 4-3-1-2: De Gea - Dalot, Smalling, Lindelöf, Rojo - Fred, McTominay, Pogba - Lingard - Lukaku, Martial

West Ham, 4-2-3-1: Fabianski - Fredericks, Diop, Balbuena, Cresswell - Rico, Noble - Arnautovic, Lanzini, Anderson - Chicharito

 • Huippuluokan veikkausbonus
 • Loistavat kertoimet ja kohdevalikoima
 • Upea sivustokokonaisuus

Kommentit

Palaute