Monaco - Rennes: (AH: 0,0) 2

Ottelukeskus
9 tammikuu 2019 at 19:45 - Jalkapallo, Ranska - Coupe de la Ligue
Stade Louis II, Monaco
8 tammi 2019 at 15:24 (Päivitetty 9 tammi 2019 at 21:59) 08/01
3
0

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 32-32-36%
Vedon arvo: 103,28%
Pelattavissa kertoimiin: 1,89
Osuma/Ohi: 1-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Hyvin organisoitu Rennes vs. Ranskan huonoin kotijoukkue

Rennes onnistui niistämään vierasvoiton Monacosta joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, ja viime aikoina joukkue onkin ollut huomattavasti paremmassa vireessä kuin Thierry Henryn alaisuudessa operoiva Monaco. Lokakuun puolivälissä Monacon peräsimeen siirtynyt ranskalaislegenda ei olekaan saanut joukkuettaan kunnon lentoon oikein missään vaiheessa.

Kotijoukkue selvisi toki sunnutaisesta cup-matsistaan huomattavasti vaivattomammin kuin Rennes, joka joutui kunnon ylitöihin Brestiä vastaan. Tämä ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että Monaco on koko Ligue 1:n huonoin kotijoukkue, eikä se olekaan voittanut koko kaudella yhtäkään kotimatsiaan.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Heikomman syksyn, ja joulukuun alun valmentajanvaihdoksen jälkeen Rennes päätti 2018 vuotensa viiteen peräkkäiseen voittoon. Muun muassa Lyon kaatui kotikentällä 2-0-lukemin.
 • Sunnuntaina pelattu cup-ottelu Brestiä vastaan oli Rennesille varmasti kuluttava, mutta samalla henkeä nostattava, kun joukkue nousi 0-2-tappioasemasta ensin 2-2:een ja voittoon rangaistuslaukauskisassa.
 • Rennes onnistui myös säästelemään cup-ottelussa ykkösnimiään, kuten Hatem Ben Arfaa sekä Mexeriä. Jordan Siebatcheu ja Hamari Traoré taasen vaihdettiin ottelussa sisään kesken matsin, eli heitäkään ei kuormitettu sataprosenttisesti.
 • Loukkaantumisen vuoksi cup-ottelusta sivussa ollut Rennes-keskikenttäpeluri Clément Grenier saattanee myös tehdä nyt peluun kokoonpanoon.
 • Rennes on pelannut hyvin organisoidusti nuoren, mutta osaavan Julien Stephanin alaisuudessa. Samaa ei voida sanoa Monacosta, joka majailee täysin katastrofaalisen kauden alkupuoliskon jälkeen koko Ligue 1:n toiseksi viimeisenä.
 • Thierry Henry otti Monacossa ohjat lokakuussa juuri, kun joukkue oli kotonaan Rennesille maalein 1-2. Henryn alaisuudessa joukkueen rekordi onkin 4 voittoa, 2 tasuria ja 9 tappiota, maalierolla 9-27. Tähän rekordiin lasketaan mukaan myös sunnuntainen cup-voitto (1-0) amatöörijoukkuetta vastaan, joka sai vieläpä punaisen kortin jo ottelun 18. peliminuutilla.
 • Kotiottelut ovat sujuneet Monacolta tällä kaudella äärimmäisen heikosti. Ligue 1:ssä kotivoittoja ei ole kertynyt sille yhtäkään yhdeksään pelattuun kotimatsiin. Joukkue onkin onnistunut voittamaan kotonaan vain yhden ottelun tällä kaudella - Ligue 2:n joukkueen Lorientin Ranskan cupissa.
 • Kotijoukkueelta on sivussa ottelusta peräti 13 pelaajaa, joista 3-4 poissaolijaa ovat normaalisti Monacon avauskokoonpanon vakionimiä. Ottelusta onkin sivussa Monacolta mm. pelinrakentaja Aleksandr Golovin, laitapelaaja Nacer Chadli, laitapakki Djibril Sidibe sekä hyökkääjä Stevan Jovetic.
 • Monacon kesällä uusittu keskikenttä on ontunut pahasti läpi kauden, sekä hyökkäyksellisesti että puolustuksellisesti. Samalla keskuspakit Jemerson ja Kamil Glik ovat olleet kaukana viime kausien, normaalista tasostaan.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Monaco pelaa tulevana sunnuntaina ja ensi viikon keskiviikkona kovat derbyt Marseillea sekä OGC Nice'a, mutta myös Rennesin otteluohjelmasta löytyy kuumat derbyt samoilta päiviltä.
 • Kotijoukkueelta löytyy rivistöstään lukuisia kokeneita huippupelaajia, jotka pystyvät huomattavasti parempaan, mitä tämä kausi on näyttänyt.
 • Monacon ykköshyökkääjä Falcao oli sivussa sunnuntain cup-ottelusta, kun hänen isänsä menehtyi yllättäen 61-vuotiaana. Kolumbialaiskärki tehnee nyt paluun Monacon kokoonpanoon (mutta millaisella pelifiiliksellä?).
 • Vaarallinen oikea laituri Rony Lopes teki sunnuntain cup-ottelussa paluun Monacon vahvuuteen, kun hänet vaihdettiin kesntälle kesken matsin. Kyseessä oli kuitenkin miehen peliminuutit neljään kuukauteen, joten täydessä iskussa ei portugalilaispeluri vielä ole.
 • Henry on hakenut riskilläkin uutta nostetta Monacon otteisiin. Nämä riskit eivät ole kuitenkaan realisoituneet vaan näkyneet ennemminkin pelkkänä epätasaisuutena ja tason heilahteluina.
 • Schalkesta vastikään Monacoon siirtynyt keskuspakki Naldo teki debyyttinsä uudessa seurassa sunnuntain cup-matsissa. Kokenut ja profiloitunut puolustaja on Monacon puolustuslinjaan eittämättä hyvä vahvistus, vaikkei konkari välttämättä jalalla pärjääkään nopeimpia hyökkääjiä vastaan.
 • Monaco voitti sunnuntaina cupissa kasidivarissa pelaavan Canet Roussillonin kärkipelaajiaan lepuuttaen. Rennes joutui taasen takomaan Brestiä vastaan täydet 120 minuuttia ja vielä rankkarit päälle - ja myös osa avauskokoonpanon pelaajista oli kuormituksen alla.
 • Rennesin ykkösvahti Abdoulaye Diallo lienee edelleen sivussa tositoimista. Hänen korvaajansa Tomas Koubek on pelannut hyvin viimeisissä otteluissa, mutta ei ole kokonaiskuvassa kovinkaan tasainen suorittaja.
 • Rennesin keskikenttäpelaaja Grenierin pelaaminen on epävarmaa. Samaa voidaan sanoa myös vaihtopelaajana tällä kaudella profiloituneesta M'Baye Niangista.

Kerroin-markkinat:

Paras kerroin kyseiseen pelivalintaan löytyy tällä hetkellä Pinnaclelta, jossa on tarjolla 1.98 -kerrointa. Kohde aukesi kyseisellä peliyhtiöllä jo joulukuun puolella, ja tuolloin kerroin oli niinkin suuri kuin 2.17, joten lukema onkin siis ollut jatkuvassa laskussa. Nopeus onkin ollut valttia tämän pelivalinnan pelaamisen suhteen.

Muilta peliyhtiöiltä esiin voidaan nostaa tässä keskustelussa myös Unibet, LeoVegas, 888Sport ja Mr. Green (1.96) sekä Bethard (1.94), joista viimeisellä kerroin oli vielä alkuviikosta 1.99 -tasolla. Pieniä heilahduksia voikin edelleen esiintyä kerroin-lukemissa, mutta yli 2.00 -tason kertoimet tuskin tulevat enää nousemaan.

Joukkueet ja kokoonpanot:

Tärkeimmät poissaolot on listattu molemmilta joukkueilta yläpuolella info-osioissa. Seuraavassa vielä yhteenvedot molempien joukkueiden osalta niistä pelaajista, jotka ovat todennäköisesti ottelusta sivussa.

Monaco: Golovnin, Chadli, Aholou, N'Doram, Mboula, Sidibé, Raggi, Pierre-Gabriel, Touré, Geubbels, Traoré, Jovetic ja Pellegri. Näistä Golovnin, Chadli, Sidibé ja Jovetic ovat kuitenkin ainoita avauskokoonpanon nimiä.

Rennes: laitapuolustajat Ludovic Baal ja Romain Danzé, keskikenttäpelaaja Rafik Guitane sekä maalivahti Abdoulaye Diallo. Näistä Diallo on ainoa merkittävä poissaolija.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

Päivitetään vihjeeseen myöhemmin...

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute