New Jersey Devils - Washington Capitals (2018-10-12 02:00): 1

12 lokakuu 2018 at 02:00 - Jääkiekko, USA - NHL
11 loka 2018 at 14:11 (Päivitetty 12 loka 2018 at 09:58) 11/10
16
0

Hallitsevan mestarin päänahka on kaikista halutuin!

Tulevan yön NHL-kierrokselle isketään yksi peli-idea sisään.

New Jersey Devils avasi kautensa viime lauantaina Euroopassa, kun se kohtasi Edmonton Oilersin Göteborgissa pelatussa ottelussa. Devils oli ottelussa selvästi parempi joukkue ja otti ansaitun 5-2 voiton. Devils on mielestämme yksi sarjan aliarvostetuimpia joukkueita, sillä se otti viime kaudella isoja askeleita eteenpäin ja on ehdottomasti yksi sarjan tulevaisuuden joukkueista. Sen kokoonpano on sopiva sekoitus nuoruutta sekä kokemusta vaikka nimet Jesper Bratt, Niko Hischier ja Will Butcher eivät suomalaisille NHL-faneille hirveästi kerrokaan. Kokonaisuuden täydentää huippumaalivahti Cory Schneider, joka on terveenä ollessaan todella hyvä. Schneider on tosin vielä sivussa loukkaantumisen takia, mutta stunttimies Keith Kinkaid ei missään nimessä ole huono kakkonen. Myös ruotsalaismaalivahti Eddie Läck odottaa omaa saumaansa. 

Washington Capitals on hallitseva Stanley Cup -voittaja ja sen kokoonpano on miltei täysin sama kuin edellisellä, mestaruusjuhliin päättyneellä kaudella. Sen ylivoima on sarjan vaarallisimpia ja henkilötaitoa löytyy todella paljon jokaiselta osa-alueelta. Hieman ennakko-odotuksista poiketen Capitalsin pelissä ei ole näkynyt juurikaan ns. mestaruuskrapulaa vaan joukkue on ottanut kauden kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa (BOS 5-0, VGK 5-2) ja yhden jatkoaika-tappion (6-7) , joka tuli verivihollinen Pittsburgh Penguinsia vastaan toisessa ottelussa. 

Capitals pelasi viime yönä kotonaan fyysisen ottelun Vegas Golden Knightsia vastaan ja päälle tulee vielä lyhyt matkustus New Jerseyhin. Devils sen sijaan matkusti jo viikonloppuna takaisin Ruotsista ja se pääsee tähän otteluun todella hyvin valmistautuneena ja vaikka pelituntuma ei ole aivan vieraiden tasolla, niin fyysisesti se on huomattavasti vieraita paremmassa iskussa ja ottelu kääntynee loppua kohden isännille. Vieraiden maalia vartioi tässä ottelussa Pheonix Copley, jonka meriitit NHL:ssä ovat vielä erittäin ohuet, sillä neljän edellisen kauden aikana jenkkimolarille on kertynyt vain kaksi NHL-ottelua. 

Perustasoltaan Caps on joukkueista laadukkaampi kokonaisuus ja se etenee erittäin todennäköisesti keväällä Devilsiä pidemmälle, mutta kauden alut ovat yllätysaltista aikaa ja uskomme Devilsin himoitsevan hallitsevan mestarin päänahkaa kotiavauksessaan. Emme pidä Devilsiä tässä yksittäisessä ottelussa vedonlyöntimarkkinan asettamana altavastaajana ja Coolbetin tarjoama 2,65 on niukka ylikerroin ja se yltää niukasti pikkupanoksen pelikohteeksi.

Pelisuositus:

New Jersey Devils 2,65 @ Coolbet.
Todennäköisyysarvio 39%.
OA: 1,03.
Kerroinraja 2,56.

  • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
  • Loistavat kertoimet
  • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat
Palaute