mainos

New Orleans Saints - Miami Dolphins: Alle 37,0

28 joulukuu 2021 at 03:15 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Caesars Superdome
27 joulu 2021 at 15:16 27/12
3
0

Saints ja Dolphins pelaavat kovilla panoksilla puolustuksen kautta

Todennäköisyys (yli-tasan-alle) : 43-2-55%
Vedon arvo: 106,50%
Pelattavissa kertoimiin: 1,78
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
New Orleans Saints ja Miami Dolphins profiloituvat vahvoiksi puolustuspään joukkueiksi, joiden välinen vääntö jää matalaan pistemäärään.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Saints piti edellisessä ottelussaan puolustavan mestarin, Buccaneersin, pisteittä
  • Dolphins on antanut viidessä edellisessä ottelussaan kerran yli 17 pistettä vastustajalleen
  • Kummankin vahvuudet ovat juoksupelissä, joka kuluttaa kelloa
Kertoimien markkinat kuvaus

Saintsin ja Dolphinsin välisen kamppailun pisteraja on erittäin matala. Ottaen huomioon ottelun lähtökohdat ja panokset, under on siitä huolimatta erittäin hyvin maksava valinta.

New Orleans Saints on käynyt kauden aikana läpi rajuja muutoksia. Loukkaantumiset ovat syöneet avainpelaajia pois rivistöstä joko väliaikaisesti tai koko loppukauden mittaisesti. Pelinrakentajaksi suunniteltu Jameis Winston on sivussa koko loppukauden ja joukkueen suurin tähti Alvin Kamara oli hänkin pitkään sivussa. Sittemmin Kamara on palannut ja tuonut Saintsin hyökkäyspelin tärkeimmän elementin, juoksupelin uhan jälleen takaisin. Pelinrakentajana operoiva Taysom Hill on tunnetusti eräänlainen Sveitsin armeijan linkkuveitsi, joka harvemmin lähtee hakemaan pitkiä heittoja puolustuksen selustaan vaan luottaa juoksupeliin ja juoksee myös itse.

Miami Dolphinsin kausi on ollut erittäin kaksijakoinen, kauniisti sanottuna. Kahdeksasta ensimmäisestä ottelustaan seitsemän hävinnyt Dolphins on sittemmin napannut kuusi voittoa peräjälkeen ja on yhä jopa kamppailussa pudotuspelipaikasta. Brian Floresin joukot saapuvat Domeen hyvällä itseluottamuksella, mutta tiukassa ja jopa pudotuspelihenkisessä väännössä myös Dolphinsin vahvuudet kääntyvät puolustukseen ja juoksupelin onnistumiseen. Pelinrakentaja Tua Tagovailoa on parantanut kauden edetessä erityisesti kykyään hallita pelejä tekemällä oikeita valintoja pelitilanteen mukaan ja heittopeli on tullut myös vahvemmin mukaan. Nyt vastassa on kuitenkin täynnä itseluottamusta oleva puolustus ja eräs urheilumaailman äänekkäimmistä yleisöistä, minkä ansiosta kommunikointi on entistäkin vaikeampaa.

37 pistettä on todella alhainen raja nykyajan NFL-ottelulle, erityisesti optimioloissa sisätiloissa. Juuri nyt on kuitenkin helppo nähdä, että ottelusta tulee puolustusten välinen kamppailu jossa voidaan nähdä yksittäisiä näyttäviä touchdowneja mutta pääosin jokaisesta jaardista on todella kamppailtava. Underia otetaan lapulle panoksella 6,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute