Olympique Lyon - Reims: (AH: +1,25) 2

Ottelukeskus
11 tammikuu 2019 at 21:45 - Jalkapallo, Ranska - Ligue 1
Groupama Stadium    Benoît Millot
11 tammi 2019 at 16:36 (Päivitetty 11 tammi 2019 at 23:40) 11/01
2
0

Reims on yllätysvalmis Lyonia vastaan - taas.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 37-27-36%
Vedon arvo: 103,59%
Pelattavissa kertoimiin: 1,75
Osuma/Ohi: 1-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Ranskan Ligue 1:ssä pelataan perjantai-iltana kaksi ottelua ja toiseen niistä on tarjolla pelivihje, kun elokuussa kotikentällään Lyonin yllättänyt Reims matkustaa tällä kertaa vieraaksi Parc Olympique Lyonnaisille.

Kotijoukkue Lyonin kausi Ranskan pääsarjassa on ollut totutun vahva ja Les Gones on tällä hetkellä sarjan kolmospaikalla 32 pisteellä. Sarjaa johtava PSG on karannut jo 15 pisteen päähän, mutta sarjan kakkospaikalla ja suorassa ensi kauden Mestareiden liigan lohkovaiheen paikassa kiinni oleva Lille on vain kaksi pistettä edellä. Toisaalta sarjan neljäntenä oleva Montpellier on vain kaksi pistettä Lyonia perässä, joten taistelu toisesta suorasta paikasta Mestareiden liigaan on täysin auki, kun jäljellä on 20 pelikierrosta. Ligue 1 on ollut tauolla joulunalusviikolta asti ja alkuvuosi on mennyt Ranskan pallokentillä Cupin merkeissä. Edellisessä ottelussaan Lyon kärsi kotonaan kirvelevän 1-2 tappion Strasbourgille. Joukkue on siis ollut hieman ruosteessa joulun jäljiltä, joten se avaa varmasti mahdollisuuden viime aikoina pirteästi esiintyneelle Reimsille. 

Vierasjoukkue Reims on ollut yksi sarjan positiivisista yllättäjistä ja joukkue on tällä hetkellä sarjan yhdeksäntenä 26 pisteellä. Toisaalta matkaa sarjan kolmospaikalla olevaan Lyoniin on vain kuusi pistettä, joten tänään on jaossa isoja pisteitä. Reims on ollut hyvässä iskussa viime aikoina ja joukkueen edellinen tappio on joulukuun 5. päivältä, kun Toulouse haki 0-1 vierasvoiton Reimsin vieraana. Sen jälkeen Reims on pelannut kaksi tasapeliä ja voittanut kahdesti, joista toinen on loppiaiselta Cupin ottelussa Lensiä vastaan. 

Uskomme vierasjoukkueen pystyvän haastamaan isännät tänään toden teolla ja vieraiden menestyskertoimet aasialaisella +1,25 tasoitusvedolla kelpaa peleihin. 

Vierasjoukkueen puolesta puhuu: 

 • Reims on tällä hetkellä sarjan yhdeksäntenä ja se on esiintynyt joulukuun alun tappiota lukuunottamatta hienosti viimeisen kuukauden aikana. 
 • Joukkueet kohtasivat elokuussa ja silloin Reims yllätti kotikentällään Lyonin 1-0 tuloksella. Voiton takuuna oli solidi puolustuspeli sekä hyvä maalivahtipeli, jota on syytä odottaa tänäänkin.
 • Reimsin keskikentällä on laatua ja erikoismaininnan ansaitsevat hyvän vedon omaava Mathieu Cafaro sekä Remi Oudin, jotka molemmat osuivat vastustajan verkkoon edellisessä ottelussa.
 • Myös ahkera argentiinalaishyökkääjä Pablo Chavarria palaa tänään reisivamman jäljiltä vieraiden kokoonpanoon ja hän saattaa aiheuttaa harmaita hiuksia Lyon-puolustukselle aktiivisuudellaan. 
 • Reims lopetti vuoden 2018 vuoden vahvasti sarjassa, josta todisteena 1-1 vierastasapeli kivikovaa Lilleä vastaan, 2-2 kotitasapeli Caenia vastaan sekä solidi 2-1 kotivoitto Strasbourgista.
 • Ahkera keskikenttäpelaaja Jacques-Alaixys Romao palaa vieraiden kokoonpanoon tässä ottelussa ja myös hänen merkityksensä on iso Reimsille. 
 • Lyon ei ole ollut joululoman jälkeen parhaimmillaan, sillä sarjassa tasapisteissä Reimsin kanssa oleva Starsbourg yllätti isännät edellisessä ottelussa tämän viikon tiistaina. 
 • Reimsillä on ottelussa myös rasitusetu, sillä se pelasi edellisen kerran sunnuntaina. Lyon puolestaan pelasi tiistaina tappiollisen Cupin ottelun. 

Varo näitä:

 • Lyon ei ole suotta sarjan kolmantena. Se on laadukas kokonaisuus, joka parhaimmillaan pystyy voittamaan minkä tahansa joukkueen Ligue 1:ssä. 
 • Reims ei ole ollut tällä kaudella parhaimmillaan vieraskentällä, sillä yhdeksän vierasottelun saldo on kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja kolme tappiota. 
 • Lyon on vahva kotijoukkue ja se nauttii isoa kotietua. Joukkueen saldo kymmenestä kotiottelusta on vahva 6-2-2 maalierolla 16:7.

1X2 todennäköisyysarvio: 

64-22-14%.

Pelisuositus: 

Olympique Lyon - Reims: (AH: +1,25) 2
1,82 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio tasoitus mukaanluettuna: 37-27-36%.
OA: 1,035.
Kerroinraja: 1,75.

Jens Bøye on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut eurooppalaisten jalkapallosarjojen ja etenkin Ranskan liigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute