Rangers - Malmö: (AH: +1,5) 2

Ottelukeskus
10 elokuu 2021 at 22:00 - Jalkapallo, Eurooppa - UEFA Champions League
Ibrox Stadium
9 elo 2021 at 22:29 (Päivitetty 10 elo 2021 at 23:54) 09/08
7
0

Glasgow Rangers pyrkii ottamaan kiinni Malmön yhden maalin etumatkan UCL-karsinnoissa

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 32-0-68%
Vedon arvo: 104,72%
Pelattavissa kertoimiin: 1,47
Osuma/Ohi: 1-2
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle
Paikkaa Mestareiden liigan karsintojen viimeiseen vaiheeseen hakevat Rangers ja Malmö FF kohtaavat Ibroxilla täyden tuvan edessä.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Rangersin kauden alku ollut vaikea
  • Malmö venynyt koviin tuloksiin ja on pelituntumaltaan valmiimpi
  • Rangersin paine on valtava
Kertoimien markkinat kuvaus

Oikeutettuna ennakkosuosikkina tiistain otteluun lähtevän Rangersin jatkopaikka on kaikkea muuta kuin varma. Etua löytyy Malmön venymisestä vähintään jatko-otteluun.

Malmö FF on ollut Mestareiden liigan karsinnoissa kuin kissa jolla on yhdeksän henkeä. Se oli tiukoilla jo ennen HJK:n kohtaamista ja Töölön jalkapallostadionilla vaikutti pitkään siltä, että entisen huippuhyökkääjä Jon Dahl Tomassonin joukot joutuvat hakemaan jatkopaikkaa pitkän kaavan kautta Klubin hyökkäysten vyöryessä Malmön maalia kohden. Jatkopaikka Rangersia vastaan kuitenkin lohkesi ja Malmö laittoi kotonaan pystyyn upean näytöksen. Vaikka Rangers vei peliä ensimmäisellä puoliajalla, toisen puoliajan alkupuolella Malmö FF iski kaksi salamamaalia. Steven Gerrardin johtamat skotlantilaisjätin joukot olivat lamaantuneina aivan ottelun loppuhetkille asti, kunnes vanha luottoratsu Steven Davis iski kavennuksen aivan loppuhetkillä.

Rangersin kannalta huomioitavia asioita on paljon. Se, että joukkue saa Ibroxille täyden tuvan yleisöä kannustamaan viime kaudella tappioitta Skotlannin mestaruuteen edennyttä jättiä on iso asia. Samanaikaisesti hyökkäyspään suurin tähti, Alfredo Morelos, on vastikään vapautunut karanteenista ja miehen pelituntuma on erittäin heikko. Hyökkäyspään optioista Kemar Roofe lienee sivussa perheessä sattuneen hätätapauksen vuoksi. Rangersin kannalta huolestuttavaa on se, että 41 liigaottelua tappioitta taivaltanut ryhmä kärsi Malmössä häviämänsä ottelun jälkeen viikonloppuna tappion myös Skotlannin Valioliigassa kun Dundee United onnistui kaatamaan sen.

Materiaalietu on Rangersin puolella. Se janoaa paikkaa viimeisellä karsintakierroksella joko Ludogoretsin tai Olympiakosin vastustajana ja paikkaa lohkovaiheessa, sillä Gerrardin joukot osoittivat viime kaudella olevansa parhaimmillaan upeaa jalkapalloa pelaava ryhmä. Rangers oli vaarallinen myös Euroopassa, mutta Malmö on vahva ja sitkeä ryhmä jonka kaataminen on kaikkea muuta kuin helposti tehty. 14 sarjaottelua ja europelit alle saanut Malmö on tiiviissä iskussa ja pystyy tekemään Rangersin illasta vaikean. 1,5 maalin etumatka vieraille maistuu mainiosti vetoihin, sillä Glasgow'n illassa voidaan hyvinkin pureskella kynsiä pitkän kaavan mukaan.

  • Parhaat kertoimet
  • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
  • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute