mainos

Vihjeet & kertoimet : Roma - Torino: (AH: -0,75) 2

Ottelukeskus
19 tammikuu 2019 at 16:00 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Piero Giacomelli
Päivitetty
9
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 30-25-45%
Vedon arvo: 106,10%
Pelattavissa kertoimiin: 1,94
Osuma/Ohi: 3-2
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Torinolla paikka pilata AS Roman vuoden startti

Torinolla kausi on edennyt nousujohteisesti ja joukkueen kuntonuoli osoittaakin nyt siihen oikeaan suuntaan. Myös AS Roma onnistui hyvin vuoden 2018 viimeisissä otteluissaan, mutta kokonaiskuvassa roomalaisten esitykset ovat olleet hyvin epätasaisia.

Roman varaan ei olekaan tällä kaudella voinut kovinkaan paljoa laskea.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Paniikkinäppäin ei välttämättä ole enää aivan pohjaan painettuna AS Roman leirissä, mutta mitään vapautunutta ja iloista menoa ei joukkueen otteet ole kyllä edelleenkään. Parin hyvän voiton takana onkin lukuisia, erittäin heikkoja otteita. *
 • Vaikka on selvää, ettei AS Roman kausi ole sujunut odotetulla tavalla, kertovat kehittyneet tilastot itseasiassa, ettei joukkue edes varsinaisesti ole alisuorittanut kuluvalla kaudella. **
 • Torino on ollut positiivinen yllätys Walter Mazzarrin alaisuudessa. Joukkue pelaa tarkasti puolustuksen kautta, eikä näitä takalinjoja ole helppo avata. Torinolla onkin eniten pelattuja tasapelejä (9) tälläkin kaudella - niin kuin viimekin sesongilla (peräti 15 tasapeliä).
 • Torino väänsi vuoden 2018 lopulla 1-1-vierastasurin Laziota vastaan ottelussa, joka siis pelattiin niinikään Roomassa, Stadio Olimpicolla.
 • Keskikentän puolustusvalmius on ollut AS Roman suurin heikkous kuluvalla kaudella, kun taasen Torinon keskikenttä on joukkueen suurimpia vahvuuksia.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • Torino joutuu lähtemään otteluun ilman kahta avauskokoonpanon vakiokasvoaan, kun sekä puolustaja Armando Izzo että keskikenttäpeluri Soualiho Meïté ovat sivussa.
 • Pieni nousujohde on varmasti helpottanut AS Roman ahdinkoa, ja kun pahin paine on poissa, voi joukkueen pelaaminen vapautua entisestään.
 • Torino menetti vuoden 2019 alkajaisiksi lainapelaajansa Roberto Sorianon takaisin Villarrealiin (ja sieltä Bolognaan uudelle lainalle), kun miehen lainasopimus Torinon kanssa päättyi.
 • AS Roman hyökkäyspelaaminen on parantunut kauden edetessä, ja etenkin vasta 19-vuotias yllätysnimi Nicolo Zaniolo on ollut joukkueen uuden nousun ruumiillistuma.

Lisähuomiot:

* = Vielä joulukuun alussa AS Roman päävalmentajan Eusebio Di Francescon kenkiminen muille maille oli varmasti hyvinkin lähellä. Joukkue onnistui kuitenkin nappaamaan joulukuun 18 pisteestä tililleen yhteensä 11 pinnaa, ja kovin paine on varmasti jo vähän helpottanut. Joukkueen pelaaminen ei siltikään ole ollut mitään ruusuilla tanssimista, ja 2-2-tasuri Interiä vastaan sekä niukka 3-2-voitto Genoasta olisi voinut hyvinkin olla tuloksellisesti vieläkin huonompia. Muistissa on toki myös AS Roman täydellinen romahdus Cagliaria vastaan 2-0-johtoasemasta 2-2-pistejakoon aivan loppuminuuteilla. Ja Cagliari värkkäsi tasoituksen ottelussa vieläpä vain 9 miehellä pelatessaan.

** = AS Roma on päästänyt kauden aikana enemmän maaleja per ottelu päästettyjen maalien odottamaan verrattuna (1.5 vs 1.3). Tehtyjen maalien saldo per ottelu on taasen pienempi kuin maaliodottama (1.7 vs 1.8).

Kerroin-markkinat:

Pinnacle tarjoaa tähän pelivalintaan pohjalukemat 2.08 -kertoimellaan, eikä Bethardin 2.06 ole myöskään yhtään hullumpi. operaattori poistettuilla, operaattori poistettuilla ja Mr Greenilla samainen pelikohde on taasen tarjolla alle 2.00 -kertoimella (1.98).

Pinnaclella kohde avautui joulukuun lopulla juurikin samalla 2.08 -kerrointasolla, joskin se ehti laskea tammikuun alussa pienimmillään tasan 2.00 -lukemaan. Viime päivinä kerroin on kasvanut takaisin alun lukemiin.

Joukkueet ja kokoonpanot:

AS Roma:

AS Roman puolustava keskikenttäpeluri Daniele De Rossi on edelleen sivussa joukkueen kokoonpanosta pitkäaikaispotilaana, ja konkarin edelliset peliminuutit ovatkin niinkin kaukaa kuin lokakuun 2018 lopulta.

Myös laitapakki Davide Santon sekä nuori keskikenttämies Ante Coric ovat loukkaantuneiden kirjoissa AS Roman osalta.

Torino:

Torinolta ottelusta on sivussa jo edellä mainitut Armando Izzo (keskuspuolustaja) sekä Soualiho Meité (hyökkäävä keskikenttä) ovat sivussa ottelusta varmuudella pelikieltojensa vuoksi. Izzo sai kauden viidennen keltaisen korttinsa viime ottelussa Laziota vastaan, kun taasen Meité tienasi itselleen samaisessa ottelussa punaisen lapun aivan matsin loppumetreillä.

Loukkaantumisista ei Torinon tarvitse kuitenkaan stressata, sillä muita poissaoloja ei tämän kaksikon ohella joukkueella ole.

Ennakoidut avauskokoonpanot:

AS Roma (4-2-3-1):

Olsen - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, Nzonzi - Under, Zaniolo, Perotti - Dzeko

Torino (3-5-2):

Sirigu - N'Koulou, Djidji, Moretti - De Silvestri, Baselli, Rincon, Aina, Ansaldi - Falque, Belotti

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute