Ruotsi - Slovenia: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
27 syyskuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Eurooppa - Nations League - UEFA Nations League B
Friends Arena    Felix Zwayer
26 syys 2022 at 15:49 (Päivitetty 27 syys 2022 at 23:38) 26/09
36
0

Ruotsi pakkovoiton edessä

Todennäköisyys (yli-alle): 52-48%
Vedon arvo: 106,60%
Pelattavissa kertoimiin: 1,92
Osuma/Ohi: 1-1
LeoVegas Lyö vetoa nyt: LeoVegas
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Ruotsi vs Slovenia!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Ruotsin on pakko voittaa
  • Slovenian otteluissa on nähty 2,8 maalia/ottelu
  • Ruotsin otteluissa on nähty 3,2 maalia/ottelu
Kertoimien markkinat kuvaus

Slovenian otteluiden maalimäärän kasvu yhdistettynä Ruotsin pakkovoittoon tekevät overista arvoltaan mainion.

Ruotsi isännöi tiistai-iltana valtavien panosten ottelua. Putoaminen Kansojen liigan C-sarjaan on nyt todellinen vaihtoehto ja vaikkei ko. kilpailu olekaan Janne Andersonin aikakauden merkittävin kilpailu, uusien pelaajien ajaminen sisään muutosvaiheessa on huomattavasti laadukkaampaa mikäli maaottelut ovat tasokkaita. Arvokisoissa viime aikoina usein ja korkealla tasolla esiintynyt Ruotsi tarvitsee viikonlopun tulosten jälkeen voiton Sloveniasta, mikäli maa haluaa säilyttää paikkansa toiseksi korkeimmalla tasolla. Ruman selkäsaunan numeroin 4-1 Serbiassa ottanut Ruotsi valui lohkon hännille, kun Slovenia nappasi samaan aikaan kotivoiton Norjaa vastaan. Nyt Ruotsilla on kasassa kolme pistettä ja Slovenialla viisi.

Ruotsin kärsiessä maalinteko-ongelmista on todennäköistä, että mm. energinen Anthony Elanga saanee mahdollisuutensa. Anderssonin teema Serbia-otteluun oli paluu joukkueen perusjuurille pelitavan osalta, mutta tulos ja peliesitys kielivät jostain aivan muusta. Ruotsi on iskenut viidessä ottelussa nyt kuusi maalia, mutta joukkueen omassa päässä on soinut peräti kymmenen kertaa. Isänniltä löytyy laatua Slovenian pakan murtamiseen, joskin se tulee olemaan vaikeaa jo yksinomaan kateissa olevan itseluottamuksen vuoksi. Jos puolustamisen rakenne ei parane, tilanteita tulee syntymään myös Ruotsin maalille ja yksikin takaisku avaa pelin välittömästi.

Sloveniaa pidettiin ennakkoon kovan lohkon todennäköisimpänä jumbona ja toki Matjaz Kekin ryhmä voi vielä viimeiseksi päätyäkin. Kolme edellistä ottelua ovat kuitenkin tuoneet tullessaan vierastasapelit Norjaa sekä Serbiaa vastaan ja nousun takaa-ajoasemasta voittoon Norjaa vastaan. Slovenian ryhmästä löytyy mm. Serie A -kokemusta omaavia pelaajia ja paineiden ollessa isäntien osalta valtavat, on selvää että Slovenia tulee saamaan omat paikkansa. Kun ryhmän viimeisenä lukkona häärii eräs maailman kärkimaalivahdeista, Jan Oblak, Ruotsilla on edessään hikinen iltapuhde. Maali ensimmäisellä puoliajalla avaisi pelin täysin ja tätä kautta over saa mainiota arvoa.

Perusteltu vetovihje otteluun Ruotsi - Slovenia on yli 2,5 maalia ja panostaso 6,5/10.

  • Huippuluokan yksinkertainen alusta
  • Toimivin mobiilisivusto
  • Tarjolla vedonlyöntibonuksia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute