mainos

Vihjeet & kertoimet : Schalke 04 - Freiburg: (AH: -1,0) 2

Ottelukeskus
16 helmikuu 2019 at 16:30 - Jalkapallo, Länsi-Saksa - Bundesliiga
VELTINS-Arena    Frank Willenborg
Päivitetty
11
0
Rasmus G on tanskalaisella yhteistyösivustollamme operoiva vedonlyönti-asiantuntija, jonka leipälajeihin lukeutuu muun muassa saksalainen ja tanskalainen jalkapallo Bundesliigan ja Superliigan (Superligaen) muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Freiburg pystyy kiusaamaan siipirikkoista Schalkea.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 29-27-44%
Vedon arvo: 102,24%
Pelattavissa kertoimiin: 1,66
Osuma/Ohi: 0-0
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Saksan Bundesliigassa pelataan lauantaina viiden ottelun kierros ja ohjelmassa on useampi mielenkiintoinen ottelu, mutta pelivihjeemme tulee Schalken ja Freiburgin väliseen otteluun. Bundesliiga-asiantuntijamme Rasmus G uskoo, että viime aikoina loukkaantumisista kärsinyt ja alavireisesti esiintynyt kotijoukkue saattaa olla vaikeuksissa altavastaaja Freiburgin kanssa Veltins Arenalla.

Schalke on erittäin tunnettu seura ympäri maailman, sillä joukkue on esiintynyt vuosien saatossa Euroopan kentillä niin tiuhaan tahtiin, että menestys on tuskin jäänyt huomaamatta keneltäkään. Viime vuosina tahti on kuitenkin hiipunut ja myös tämä kausi on ollut iso pettymys gelsenkircheniläisille. Joukkue on tällä hetkellä vasta sarjataulukon 14. sijalla 22 pisteellä ja edellä on mm. vastustaja Freiburg, joka ei varsinaisesti ole sarjan vahvimpia kokonaisuuksia. Joulu-tammikuun vaihteessa Schalke voitti kolmesta ottelusta kaksi ja pelasi kerran tasan, mutta sen jälkeen homma on jälleen takunnut pahemman kerran. Tällä hetkellä alla on kaksi tappiota yhteismaalierolla 1:5 ja lisäksi joukkueella on loukkaantumishuolia.

Vierasjoukkue Freiburg on tällä hetkellä Bundesliiga 13. sijalla 23 pisteellä ja joukkue on tällä kaudella kunnostautunut melkoisena tasapelikoneena, sillä 21 ottelun saldo on 5-8-8 maalierolla 29:37. Kahdesta edellisestä ottelusta kasassa kaksi tasapeliä, kun pisteet tasattiin kotona Wolsfburgin (3-3) ja vieraissa Stuttgartin kanssa (2-2).

Schalke on paperilla joukkueista selvästi laadukkaampi yhdistelmä, mutta se ei ole varsinaisesti vakuuttanut tällä kaudella kotikentällään. Kymmenen kotiottelun saldo on 4-0-6 maalierolla 13:16, joten parannettavaa riittää. Freiburg on pystynyt tällä kaudella raapimaan pisteitä myös parempiaan vastaan ja asiantuntijamme Rasmus G uskoo, että joukkue pystynee haastamaan myös Schalken vieraskentästä huolimatta.

Vedon puolesta puhuu:

 • Kotijoukkue joutuu otteluun ilman parasta pelaajaansa, kun keskikenttämies Daniel Caligiuri on tästä kamppailusta sivussa. Hän on ollut Schalken huonosta kaudesta huolimatta hyvä kentän molemmissa päissä.
 • Caligiurin lisäksi kotijoukkueelta puuttuu tästä kamppailusta Alexander Nubel (MV), Alessandro Schopf, Steven Skrzybski, Benjamin Stambouli, Guido Burgstaller sekä Breel Embolo.
 • Freiburgin hyökkäys on pelannut hyvin viime aikoina ja se on ollut tehokas edellisillä kierroksilla.
 • Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin syyskuussa ja silloin Freiburg otti kotikentällään 1-0 voiton Schalkesta.
 • Schalke ei ole tällä kaudella vakuuttanut kotikentällään ja neljästä edellisestä sarjaottelustaan kotikentällä se on voittanut vain yhden ja hävinnyt kolmesti.
 • Schalke pelaa ensi viikon keskiviikkona huipputärkeän UCL-ottelun Manchester Cityä vastaan, joten kokoonpanossa saatetaan nähdä avainpelaajien lepuutuksia.

Varo näitä:

 • Materiaaliltaan Schalke on joukkueista selvästi laadukkaampi kuin vierasjoukkue, joka operoi sarjan häntäpäähän kuuluvalla budjetilla.
 • Freiburg on hävinnyt puolet tämän kauden kymmenestä vierasottelustaan.
 • Freiburg on päästänyt vieraskentällä maaleja omiin lähes kahden maalin keskiarvolla ja isoimmat ongelmat ovat juuri puolustuksessa.
 • Myös Freiburgilla on hieman loukkaantumishuolia ja normaalista avauskokoonpanosta on varmuudella sivussa ainakin Manuel Gulde. Myös pitkäaikaispotilas Nicolas Hoflerin pelaaminen on epävarmaa.

Pelisuositus:

Schalke 04 - Freiburg: (AH: +1,0) 2
1,71 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio (tasoitus mukaanluettuna): 29-27-44%.
OA: 1,02.
Kerroinraja: 1,66.

Rasmus G on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut eurooppalaisten jalkapallosarjojen vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute