mainos

Vihjeet & kertoimet : Suomi - Romania: Alle 2,5 Maalia

Ottelukeskus
23 syyskuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Eurooppa - Nations League - UEFA Nations League B
Olympiastadion    Carlos Del Cerro
22 syys 2022 at 14:43 (Päivitetty 23 syys 2022 at 23:38) 22/09
5
0

Vähämaalinen vääntö Olympiastadionilla

Todennäköisyys (yli-alle): 35-65%
Vedon arvo: 104,98%
Pelattavissa kertoimiin: 1,54
Osuma/Ohi: 1-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Suomi vs Romania!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Suomen ottelut Kansojen liigassa 3/4 under
  • Romanian ottelut Kansojen liigassa 3/4 under
  • Edellinen kohtaaminen kesäkuussa 1-0
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina näkee oikein underin todennäköisenä, mutta tärkeän ottelun odotusarvo on underin osalta rajakertoimen ylittävä.

Suomi on Kansojen liigassa jo melko ahtaassa tilanteessa, vaikka kaikki on auki kaksi kierrosta ennen lohkovaiheen päätöstä. Neljä pistettä yhtä monesta kamppailusta napannut Markku Kanervan miehistö on lohkossa kolmantena, takanaan vain pisteen päässä vaaniva Romania. Toisaalta edellä oleva Montenegro on sekin vain kolme pistettä Huuhkajien edellä, joten liikkuvia osia riittää. 

Suomen osalta kokoonpanossa ei liene suuria yllätyksiä. Ryhmän kokenut runko kantaa vastuuta ja vastaavasti edukseen Bosnia-tappiossa esiintyneen Lucas Lingmanin kaltaiset nuoret haastajat täydentävät kokonaisuuden. Suomi on hakenut uusia pallollisia ratkaisumalleja, joista nähtiin väläyksiä sekä Montenegroa että Bosniaa vastaan. Romanian vieraana Suomi joutui ajoittain pahasti alakynteen, vaikka joukkueen luonteesta kertookin positiivista nousu alun myllerryksestä takaisin peliin. Lopulta Suomelle oli pettymys jäädä pisteittä ja Romania-ottelun merkitys kotona nousi samalla erittäin merkittäväksi.

Myöskään Romanian ryhmässä nähdään tuskin suuria yllätyksiä. Genoan hyökkääjä George Puscas luo ongelmia Huuhkajien puolustukselle, vaikka miehen epäonnistunut rangaistuspotku edellisestä keskinäisestä kamppailusta muistetaankin erinomaisesti. Romanian ottelut ovat olleet vähämaalisia kautta linjan Edward Iordanescun aikakaudella, eikä putoamisen varmistuminen takaisin C-ryhmään ole takuulla vieraiden toivelistalla. Edellisessä lohkon ottelussaan Romania kärsi ruman tappion, kun Montenegro kävi hakemassa vierasvoiton lukemin 0-3. Ensimmäinen asia joukkueella onkin pitää Olympiastadionin illassa oma pää tiiviinä ja iskeä tilanteenvaihdoista. Koska myös kotijoukkueen vahvuudet sopivat parhaiten nimenomaan juuri tähän, under kiinnostaa valtavasti panosten ollessa näin korkeat. Huuhkajat on joukkueena parempi, mutta parhaan arvon saa vähämaalisuudella.

Perusteltu vetovihje otteluun Suomi - Romania on alle 2,5 maalia ja panostaso 5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute