mainos

Tampa Bay Buccaneers - Philadelphia Eagles: (AH: -8,5) 1

16 tammikuu 2022 at 20:00 - Am. Jalkapallon, USA - NFL
Raymond James Stadium
14 tammi 2022 at 17:21 14/01
3
0

Tampa Bay Buccaneers ei jätä sijaa yllätyksellä Philadelphia Eaglesin vieraillessa

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 56-0-44%
Vedon arvo: 106,40%
Pelattavissa kertoimiin: 1,79
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Juoksupeliin ja pelinrakentajansa Jalen Hurtsin jalkoihin peliään paljon perustava Eagles on suurissa ongelmissa Bucsin puolustuksen kanssa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Buccaneersin juoksupuolustus sarjan kolmanneksi paras
  • Eaglesin nuoret vastuunkantajat joutuvat hurjaan paikkaan kaiken kokeneita ja voittaneita mestareita vastaan
  • Eagles on tehnyt laatutyötä, mutta sunnuntaina edessä on ylikävely
Kertoimien markkinat kuvaus

Tampa Bay Buccaneersille riittää mikä tahansa voitto, eikä Tom Brady joukkioineen ole ollut koko kautta parhaassa mahdollisessa iskussa. Joukkueiden vahvuuksia soviteltaessa Buccaneers asettuu kuitenkin todella selkeäksi suosikiksi, eikä olisi yllätys jos hallitseva mestari löisi Eaglesin kanveesiin heti alkumetreillä.

Tampa Bay Buccaneersin Super Bow -voiton puolustaminen alkaa samalta stadionilta jolla mestaruus tulikin, eli joukkueen kotikentältä, Raymond James Stadiumilta. Kausi on ollut Bucsille monivivahteinen ja se on kärsinyt paljon loukkaantumisista, joista ehkäpä olennaisin on loppukauden aikana ollut hurjaan vireeseen yltyneen keskushyökkääjä Leonard Fournetten puuttuminen. "Playoff Lenny" on palannut harjoituksiin ja vaikkei mies vielä sunnuntaina peliasua päälleen puekaan, Fournetten lisääminen listaan toisi täysin uuden ulouttuvuuden Bucsin pelaamiseen.

Tälläkin hetkellä Buccaneers omaa kaikki eväät monipuoliseen ja erittäin vaikeasti pysäytettävään hyökkäyspeliin. 44-vuotias Brady on ollut koko kauden mukana MVP-keskustelussa, ryhmällä on erinomaiset ulommat laitahyökkääjät ja sisemmistä laitahyökkääjistä Rob Gronkowski pelaa kuin kymmenen vuotta nuorempi versio itsestään. Buccaneers on tämän kauden nikotteluistaan edelleen joukkue, jota kukaan ei halua vastaansa kun panoksia lyödään pöytään isojen poikien tasolla.

Philadelphia Eagles selvitti tiensä pudotuspeleihin kirjauksella 9-8, ollen NFC East -divisioonan kakkonen Dallas Cowboysin jälkeen. Kauden aikana, erityisesti sen keskivaiheilla Eagles nappasi muutaman kovan voiton uskottavia nippuja vastaan. New Orleans Saintsin ja vieraissa Denver Broncosin kaataminen olivat hyviä merkkejä pelin kehittymisestä. Täytyy kuitenkin muistaa, mistä divisioonasta ja mistä asetelmista Eagles ponnistaa. Sen voitot tulivat kahdesti Washington Football Teamia vastaan (kirjaus 7-10), kahdesti NY Giantsia vastaan (4-13), kertaalleen NY Jetsiä vastaan (4-13), kerran Carolina Panthersia vastaan (5-12) sekä päätöskierroksella Atlanta Falconsia (7-10) vastaan. Saints päätti kautensa lukemiin 9-8 ja Broncos 7-10, joten tuolloin siipirikkoinen Saints on ainoa yli puolet otteluistaan runkosarjassa voittanut joukkue, jonka Eagles onnistui kaatamaan.

Eagles etenee usein maata pitkin, jo siksikin että sen pelinrakentajaksi kesken viime kauden nostettu Jalen Hurts on moderni, jalkojaan käyttävä pelinrakentaja joka väläyttelee myös heittokättään erityisesti upean tulevaisuuden omaavan tulokashyökkääjä DeVonta Smithin suuntaan. Nyt Eagles joutuu kuitenkin liian kovaan paikkaan ja jo runkosarjassa kuuden pisteen voiton Philadelphiasta käynyt Buccaneers murjoo tiskiin rumat lukemat. Bucs -8,5 otetaan valinnaksi arvolla 5,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute