" " " "" "
4 syyskuu 2021 at 21:45 - Jalkapallo, World Cup
Stadion NSK Olimpiyskiy, Kyiv    Slavko Vinčić
2 syys 2021 at 18:28 (Päivitetty 4 syys 2021 at 23:41) 02/09
3
0

Suomen kanssa samassa MM-karsintalohkossa pelaava Ranska on lähdössä jo nyt karkumatkalle kohti kisapaikkaa

Todennäköisyys (1-X-2): 15-24-61%
Vedon arvo: 101,87%
Pelattavissa kertoimiin: 1,64
Osuma/Ohi: 1-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle
Runsaat tasapelit ovat antaneet Ranskalle jo nyt karkumatkan karsintalohkossa D
Kertoimien markkinat kuvaus

Materiaaliltaan selkeästi vahvempi Ranska ei ole Ukrainassa itsestäänselvän voiton edessä, mutta sen laajempi materiaali ja vahvempi vire kantavat tärkeään vierasvoittoon. Ranskan voitolle on myös saatavissa pientä arvoa.

Ukrainan avaus jalkapallon miesten MM-kisojen karsintalohkossa D on ollut luvalla sanoen eriskummallinen. Hyökkääjälegenda Andriy Shevchenkon ovat avanneet karsinnat neljällä tasapelillä. Tilillä ovat pistejaot niin Ranskaa, Suomea kuin kahteen otteeseen myös Kazakstania vastaan. Karsintojen avauksessa Ranskan vieraana napattu piste vaikutti erittäin arvokkaalta ja mainiolta startilta kisapaikan jahtaamiseen, mutta sittemmin kurssi on kääntynyt. Nyt, neljän ottelun jälkeen, paniikkinappulaa ei ole syytä painaa pohjaan mutta EM-kisoissa aina kahdeksan joukkoon asti selvinnyt ryhmä tarvitsee voittoja.

Ukrainalla ei ole otteluun lähdettäessä merkittäviä poissaoloja eikä olisi yllätys, vaikka se lähtisi tunnustelevan alkuvaiheen jälkeen hakemaan tulosta pienellä riskilläkin. Ukraina kuuluu niihin harvoihin joukkueisiin, jotka kykenevät painamaan Ranskan pelillisesti ahtaalle. Isäntien onnistuminen maalinteossa ei olisi yllätys, sillä Ranskan alakerta ei kaikesta huolimatta ole sen vedenpitävin osasto. Kokonaan toinen asia on, mitä oman muodon avaaminen tekee Ukrainan puolustuksen kyvylle ottaa vastaan Ranskan hurja hyökkäyskoneisto.

Hallitseva maailmanmestari Ranska on D-lohkon ainoa voittoon kyennyt joukkue. Didier Deschampsin suojattien peli ei ole ollut sekään vielä valmista, mutta vierasvoitto Ukrainassa veisi sen jo erinomaisiin asemiin lohkossa. Keskiviikkona Ranska kohtasi kotonaan Bosnian ja jäi hieman yllättäenkin tasapeliin. Sevillan nuoren puolustajan Jules Kounden ottama punainen kortti vaikeutti urakkaa omalta osaltaan, mutta nyt Les Bleusilla on paikka osoittaa ryhtiä ja käydä nappaamassa lohkon hallinta itselleen. 

Myöskään Ranskalla ei ole merkittäviä poissaoloja. Kärkitrio Mbappé-Benzema-Griezmann ei esittelyjä kaipaa ja keskikentältä kolmikkoa ruokkii mainiossa vireessä kauden avannut Paul Pogba. Vieraiden voitto maistuu panostasolla 2/10. Pienen sivuvedon voi ottaa myös vetomuodolle BTTS.

  • Parhaat kertoimet
  • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
  • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute