mainos

Vihjeet & kertoimet : Union Berlin - Augsburg: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
9 marraskuu 2022 at 21:30 - Jalkapallo, Länsi-Saksa - Bundesliiga
Stadion Alten Forsterei    Sascha Stegemann
9 marras 2022 at 17:42 (Päivitetty 9 marras 2022 at 23:25) 09/11
4
0

Sarjan yllätyspaketti kohtaa kriisijoukkueen

Todennäköisyys (yli-alle): 55-45%
Vedon arvo: 107,25%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 2-2
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Union Berlin vs Augsburg!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Augsburgin edellisistä otteluista 6/7 btts+over
  • Union Berlinillä loukkaantumishuolia ja alla murskatappio
  • Isännät vievät peliä, mutta vieraat iskevät vihaisesti vastaiskuista
Kertoimien markkinat kuvaus

Union Berlinin rautainen alakerta puolustaa myös markkinan kerroinasetelmaa. Syöksykierteessä olevia vieraita vastaan over saa kuitenkin mainiota arvoa.

Union Berlinin alkukausi Bundesligassa on ollut eräs eurojalkapallon kauneimpia tarinoita alkukauden aikana. Vaikka Urs Fischerin joukot ovatkin joutuneet väistymään pitkään hallussaan pitämästä sijoituksesta sarjakärkenä, Die Eisernen on yhä sarjassa kolmantena. Myös Eurooppa-liigasta irtosi jatkopaikka, joten Berliinissä vietetään huikeita hetkiä jalkapallon parissa. Puolustus on ollut teemaan sopivasti terästä, sillä alakerta antautui Eurooppa-liigan lohkovaiheessa vain kahdesti ja myös kotimaan liigassa päästettyjä maaleja on viikonlopun 5-0 -murskatappiosta Leverkusenin vieraana huolimatta sarjan kolmanneksi vähiten. Omissa on soinut 14 kertaa 13 ottelun aikana ja kotonaan Union Berlin on napannut kuudesta ottelusta 16 pistettä maalein 12-4. Nyt Fischer joutuu kuitenkin operoimaan erittäin rajallisella budjetilla sekä materiaalilla kierrättäen sekä puolustuksen nuoria tähtiä ja nyt pakon edessä myös maalivahtia, kun upean alkukauden pelannut tanskalaisveskari Frederik Ronnow on sivussa loukkaantuneena.

Overia puoltaa myös vierasjoukkue. Alkukaudesta upeita tuloksia paukutellut Augsburg jätti mm. kotikentällään nollille itsensä Bayern Münchenin napatessaan kolme pistettä. Nyt sijoitus sarjataulukossa liikkuu täysin väärään suuntaan ja vaarallisen nopeasti. Viidestä edellisestä ottelussa mukaan on tarttunut vain kaksi sarjapistettä, eikä Enrico Maassenin tehtävä kurssin oikaisemisessa ole kadehdittava. Maalinteosta prosessi jää tuskin kiinni, sillä vieraat iskevät erityisesti vastaiskuista monipuolisesti ja ennen kaikkea valtavalla nopeudella. Myös mainituissa viidessä edellisessä kamppailussa Fuggerstadters on osunut kahdeksan kertaa, mutta vastaavasti omaan verkkoon on tehty 11 maalia. Ottelukohtainen maalikeskiarvo on täten 3,8 ja otteluiden välissä pelatussa cupin ottelussa Bayernia vastaan lukemat olivat 2-5. Tilanne on siis juuri nyt se, että Augsburg yrittää selvitä tauolle asti.

Keskiviikkona vastakkain ovat kaksi väsynyttä ryhmää, joiden otteissa tulee olemaan virheitä. Kotijoukkueen voitto + over antaa arvoa, kuten myös Union Berlin + BTTS. Paras arvo on kuitenkin edelleen overissa. Perusteltu vetovihje otteluun Union Berlin - Augsburg on yli 2,5 maalia panoskoolla 7,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute