" " " "" "

Wolverhampton Wanderers - Manchester United: (AH: +0,5) 1

Ottelukeskus
2 huhtikuu 2019 at 21:45 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Molineux Stadium    Mike Dean
1 huhti 2019 at 11:23 (Päivitetty 2 huhti 2019 at 23:39) 01/04
7
0
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 54-0-46%
Vedon arvo: 102,17%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Osuma/Ohi: 2-1
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Tiistaina Valioliigakentillä on ohjelmassa kaksi ottelua, kun Watford isännöi Fulhamia kotikentällään ja Wolves puolestaan saa vieraita Manchesterista, kun United matkustaa Susien vieraaksi Molineux Stadiumille.

Kotijoukkue Wolverhamptonin kausi on ollut todella hyvä, sillä vastoin kaikkia odotuksia joukkue löytyy tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukon sijalta 7. Pisteitä on kasassa 44 ja 21 pelatun ottelun saldo on kelpo 12-8-11 maalierolla 38:38.  Valitettavasti saumat nousta vielä kevään aikana kuuden joukkoon ja sitä myötä ensi kaudeksi eurokentille ovat käytännössä jo sulaneet lumien mukana, sillä kuudentena oleva Chelsea on karannut jo 16 pisteen päähän.

Wolves on ollut vahvassa iskussa kevätkaudella ja kymmenen edellisen ottelun saldo on 4-3-3 maalierolla 15:13. Etenkin kotikentällän Wolves on ollut kovassa vedossa, sillä viiden edellisen kotiottelun saldo on 3-1-1 maalierolla 10:6. Kaikki sarjat huomioiden Wolves on ollut kotikentällän seitsemän ottelun ajan tappioton, sillä edellinen kotitappio kotinurmelta on tammikuun alusta. Edellisessä kotiottelussaan Wolves kaatoi FA Cupissa juuri Manchester Unitedin 2-1 ja eteni välieriin Watfordia vastaan. Lauantaina Wolves taipui sarjaottelussa Burnleyn vieraana lukemin 2-0.

Vierasjoukkue Manchester Unitedin kausi on ollut varsin kaksijakoinen. Syyskaudella Jose Mourinhon alaisuudessa joukkue sukelsi pahemman kerran, mutta Ole-Gunnar Solskjaerin palkkaamisen jälkeen seuran kurssi koki täyskäännöksen ja kevätkaudella joukkue on ollut kuin uudestisyntynyt. Kolmesta edellisestä ottelustaan ManU on kuitenkin hävinnyt kaksi ja voittanut vain yhden, kun ensin Arsenal kaatoi joukkueen sarjassa ja sen jälkeen tuli kuokkaan juuri Wolvesilta FA Cupin ottelussa. Viime lauantaina joukkue onnistui kuitenkin katkaisemaan tappioputkensa kaatamalla kotikentällään Watfordin 2-1.

Manchester United on kärsinyt koko kauden ajan isoista loukkaantumisista, mutta tällä hetkellä tilanne alkaa pikkuhiljaa helpottamaan ja manchesterilaisten sairastupa on tyhjentynyt viime aikoina. Tällä hetkellä varmuudella tästä ottelusta ovat sivussa Matteo Darmian, Alexis Sanchez sekä Antonio Valencia. Anthony Martialin pelaaminen on epävarmaa, sillä hän loukkaantui edellisessä ottelussa.

Vedon puolesta puhuu:

 • Kun joukkueet kohtasivat 16. päivä FA Cupissa, niin saman pelikohteen markkina sulkeutui kertoimella 1,81. Joukkueiden voimasuhteet eivät ole juurikaan muuttuneet tuosta ottelusta.
 • Manchester United ottaa varmasti pallonhallinnan itselleen ja joutuu tekemään ottelussa aloitteet. Tämä sopii erinomaisesti Wolvesille, joka on vahvimmillaan, kun se pääsee puolustamaan syvältä ja iskemään nopeasti vastaan.
 • Unitedin hyökkäyspeli perustuu nopeisiin hyökkäyksiin, mutta syvältä omalta alueelta puolustavat Sudet pystyvät pysäyttämään uhan puolustamalla todella matalalta.
 • Manchester United oli ajoittain isoissa ongelmissa edellisessä ottelussa Watfordia vastaan, joka pelaa hyvin samanlaisella tyylillä, kun Wolves. ManU-Watford ottelun maalipaikat kirjattiin vierasjoukkueelle peräti 8-20!
 • Viime aikoina isäntien parhaimmistoon kuulunut Martial loukkaantui Watford-ottelussa ja hänen pelaamisensa on epävarmaa.
 • Wolves-puolustus saa tärkeän palaajan kokoonpanoonsa, kun Bennett palaa takaisin omalle paikalleen kahden ottelun pelikiellon jälkeen.
 • Wolves on ollut tällä kaudella vahva kotijoukkue, sillä 14 kotiottelusta joukkue on kerännyt saldon 7-2-5 maalierolla 19:19. Edellinen tappio kotikentällä on tammikuun toiselta päivältä.

Varo näitä:

 • Perustasoltaan Manchester United on joukkueista selvästi parempi kokonaisuus ja selvä suosikki vieraskentälläkin.
 • Lukaku ja Lingard ovat olleet penkillä viime aikoina, joten he pääsevät tuoreena tähän otteluun. Lukakun pelityyli sopii erinomaisesti syvältä puolustavaa Wolvesia vastaan.
 • Wolverhampton hävisi edellisen ottelunsa Burnleyn vieraana selvin 2-0 lukemin ja vieraat olivat ottelussa heikkoja.
 • Wolverhampton pelaa 7. Huhtikuuta FA Cupin välierän Watfordia vastaan ja se saattaa häiritä joukkueen keskittymistä tähän otteluun.
 • Manchester United on kärsinyt pitkin kautta pahoista loukkaantumisista, mutta nyt sairastupa alkaa olla tyhjenemään päin ja Red Devils pääsee tähän otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan.

1X2 todennäköisyysarvio:

 • 25 - 29 - 46%.

Pelisuositus:

Wolverhampton - Manchester United: (AH: +0,5) 1
1,89 @ Pinnacle.
Todennäköisyysarvio (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 54-0-46%.
OA: 1,02.
Kerroinraja: 1,85.

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Kommentit

Palaute