" " " "" "

Wolverhampton Wanderers - Manchester United: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
29 elokuu 2021 at 18:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Molineux Stadium    Mike Dean
28 elo 2021 at 17:05 (Päivitetty 29 elo 2021 at 20:25) 28/08
2
0

Wolvesin ja Manchester Unitedin kamppailu on Ronaldottomanakin potentiaalinen maalijuhla

Todennäköisyys (yli-alle): 54-46%
Vedon arvo: 105,30%
Pelattavissa kertoimiin: 1,85
Osuma/Ohi: 0-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Väkevässä hyökkäysvireessä kauden avannut Manchester United ja paikkoja mainiosti luova Wolves kohtaavat sunnuntaina kihelmöivässä Valioliigakamppailussa.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Manchester Unitedilla poissaoloista huolimatta valtava hyökkäyspotentiaali
  • Wolvesilla 42 laukausta kahdessa ensimmäisessä ottelussa
  • United päästänyt vähintään yhden maalin jokaisessa kymmenestä viimeisimmäistä ottelustaan
Kertoimien markkinat kuvaus

Manchester United ei saa kaikkia hyökkäyspäänsä maailmantähtiä kentälle vielä sunnuntaina, mutta valikoima on silti hurja eikä isäntienkään pelitapa ole tuloksista huolimatta oman boksin sisällä makaamista. Over maistuu isosti.

CR7 on palannut. Vaikkei Cristiano Ronaldo kentälle vielä sunnuntaina astelekaan, miehen siirto takaisin Punaisten paholaisten riveihin antaa valtavan boostin koko joukkueelle. Olennaista sunnuntaina on, että Manchester United palaa jälleen Southampton-tasapelin jälkeen voittojen tielle ja osoittaa olevansa aidosti mestaruudesta kamppaileva ryhmä. Mestaruuksia ei toki jaeta elokuussa, mutta vieraiden riveistä löytyy niin hurja määrä tulivoimaa, ettei sen pysäyttäminen tule olemaan helppoa kenellekään.

Sunnuntaina Unitedilta ovat sivussa Ronaldon lisäksi hyökkäyspään pelaajista myös Marcus Rashford sekä oletettavasti myös Edinson Cavani. Ole Gunnar Solskjäerillä on silti laittaa kentälle mm. huippulupaus Mason Greenwoodin sekä penkiltä toistaiseksi sisään tulleen superhankinta Jadon Sanchon kaltaisia nimiä. Kun kentällä huseeraavat myös Bruno Fernandes sekä upeassa vireessä kauden avannut Paul Pogba, vieraiden hyökkäyspää näyttää koko kautta ajatellen järjettömän vaaralliselta.

Bruno Lagen luotsaama Wolverhampton Wanderers on avannut kauden vielä toistaiseksi pisteittä ja jopa maaleitta, mutta kyse ei ole ollut siitä etteikö joukkue olisi hakenut ratkaisuja. Vain Liverpoolilla on kahden ottelun jälkeen suurempi määrä laukaisuyrityksiä, joita Wolves on kerännyt peräti 42! Toistaiseksi shooting bootsit ovat pysyneet kotosalla, mutta kotiyleisönsä edessä Wolverhampton saanee jälleen vähintäänkin riittävän määrän saumoja maalintekoon. Pelin kuvasta on odotettavissa avoin ja overia ostetaan ilomielin jopa arvolla 6/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Kommentit

Palaute