Jokainen vedonlyöjä on varmasti joskus kuullut Coolbetin järjestämästä Tuplaus-kampanjasta, jossa tavoitteena on viedä viikko onnistuneesti läpi jokaisena päivänä vetolappu kiinni ottaen. Jos Tuplaus-kisa kuulostaa liian haastavalta sinulle, niin nyt sinulla on mahdollisuus tavoitella 2 000 euron jackpottia tulevana viikonloppuna Coolbetin Triplaus-kisassa. Triplaus-kampanjassa on sama runko kuin Tuplauksessa, mutta kisaa käydään vain 3 päivän ajan, joten onnistuminen on huomattavasti helpompaa! Nyt kun käynnissä on Jääkiekon MM-kisat, niin hyvää pelattavaa on tarjolla läpi viikonlopun. Jos omat peli-ideat ovat vähissä, niin ei hätää, sillä voit katsoa Urheiluveikkaus.comin asiantuntijoiden kirjoittamia vedonlyöntivihjeitä.

Sosiaalisessa mediassa törmää ajoittain kuvakaappauksiin, joissa vedonlyöjät ovat jyränneet läpi viikon onnistuneesti tuplaten. Coolbetin Tuplaus-haaste onkin noussut vedonlyöjien suosioon, sillä mukaan pääsee jo viiden euron suuruisella alkupanoksella ja parhaassa tapauksessa palkintona odottaa muhkea vedonlyöntivoitto sekä viikottain vaihtuva jackpot-voitto. Jos Tuplauksen pystyy viemään onnistuneesti läpi viikon ainoana pelaajana, niin pelaaja saa viikon jackpotin kokonaisuudessaan itselleen.

Tuplaus-haaste on tottakai äärimmäisen vaativa kilpailu, mutta vedonlyöntijätti Coolbet on halunnut, että tarjolla olisi myös hieman helpompi kisa, joka toimii samalla periaatteella ja tämän ajatusleikin luonnoksena syntyi Triplaus-haaste. Triplaus-kisa käydään viikonlopun aikana, joten sinun tarvitsee kokonaisen viikon sijaan onnistua nappaamaan vedonlyöntikuponkisi kiinni ainoastaan viikonlopun ajan. Triplaus käynnistyy joka viikon perjantaina ja päättyy sunnuntaina, joten on aika aloittaa pelikohteiden pähkäily viikonloppua ajatellen!

Jos vedonlyönti kiinnostaa ja olet kilpailuhenkinen, niin nyt on aika teroittaa sotakirveet ja suunnistaa Coolbetin Triplaus-kampanjan pariin ja osallistua!

Näin pääset mukaan Coolbetin Triplaukseen tavoittelemaan 2 000 euron pääpottia!

Viime vuosina kotimaisten vedonlyöntisaittien parhaaseen A-ryhmään kivunnut Coolbet on halunnut, että kaikilla innokkailla viihde- ja ammattibetsareilla on mahdollisuus osallistua tähän mahtavaan Triplaus-kisaan ja siksi se ei ole asettanut kampanjaan 18 vuoden ikärajan lisäksi mitään muita osallistumisehtoja. Mukaan ovat siis enemmän kuin tervetulleita niin kaikki uudet kuin vanhatkin Coolbet-asiakkaat, jotka haluavat kisata muita pelaajia vastaan Triplauksessa.

Osallistumiseen tarvitset kuitenkin oman Coolbet-pelitilin ja jos sinulla ei sellaista ole vielä tehtynä, niin pääset avaamaan oman Coolbet-tilin helposti ja nopeasti tästä linkistä painamalla.

Coolbet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille liittymislahjaksi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita itsellesi juuri sopivimman. Tarjolla on bonukset niin isommilla kuin pienemmilläkin panoksilla pelaaville vedonlyöjille, joten Coolbet on todellakin osannut huomioida kaikki pelaajat. Voit lukea Coolbetin vedonlyöntibonuksesta lisää artikkelin lopusta.

Pelitilin luomisen ja vedonlyönitbonuksen aktivoinnin jälkeen on aika siirtyä Coolbetin Kampanjat-välilehden kautta Triplaus-haasteeseen ja osallistua skabaan. Triplauksen tarkoituksena on kaikessa yksinkertaisuudessaan läpäistä koko viikonloppu aloittamalla vedonlyönti perjantaina ja jatkamalla sitä koko viikonlopun ajan, jos edellisen päivän vetosi on osunut. Panoksena toimii päivittäin edellisen päivän voittosumma ja kertoimena tulee olla joka päivä vähintään 3,00, joka tarkoittaa panoksen triplausta. Coolbet palkitsee Triplauksen läpipelanneet asiakkaat joka viikonloppu! Aloituspanoksena Triplauksessa täytyy käyttää 10-30 euroa.

Triplaus-kohdevalikoima ilmestyy Coolbetin vedonlyönnin navigointiin joka perjantai kello 12:00. Jos vetolappusi täyttää triplaus-kampanjan vaatimukset, niin Triplaus-valintaruutu ilmestyy vetokupongillesi ja sinun tulee rastittaa se. Muista, että aloituspanoksen täytyy olla 10-30 euroa. Jos voitat Triplaus-vetosi, voit jatkaa kampanjassa lyömällä uuden Triplaus-vedon toistamalla perjantaiset toimenpiteet, mutta panoksen pitää olla edellisenä päivänä voitetun Triplaus-vedon suuruinen. 

Jos ehdot täyttävät Triplaus-vetosi osuvat koko viikonlopun ajan eli kolme päivää putkeen, voitat Coolbetin Triplaus-jackpotin, joka on tällä viikolla 2 000 euroa! Triplaus-jackpot jaetaan kaikkien viikonlopun läpi onnistuneesti triplanneiden kesken. Coolbet maksaa jackpot-voiton voittajien pelitileille seuraavana perjantaina vedonlyöntibonuksena, jossa on 1-kertainen kierrätysvaatimus minimikertoimella 1,50. Aikaa kierrättää jackpot-voitto on 30 päivää. Coolbetin Triplaus-kampanjasivuilla pääset katsomaan vielä kampanjassa mukana olevat triplaajat, kun painat ”Katso mukana olevat triplaajat” -nappia.

Triplauksesi päättyy jos vetosi häviää tai vetosi ei täytä kampanjaehtoja (min. kerroin 3,00). Sinun tulee lyödä veto joka päivä aikavälillä 12:00 - 23:59. Vedon tulee ratketa seuraavaan aamuun mennessä klo 10:00, joten voit halutessasi lyödä vetoa myös NHL:n, NBA:han tai muihin lajeihin, joita pelataan Suomen ajassa yöaikaan.

Osallistumisohjeet pähkinänkuoressa:

  • Ota suunnaksi Coolbetin palkittu vedonlyöntisivusto tästä linkistä painamalla.
  • Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Coolbet-pelitili.
  • Saat liittymislahjaksi kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista voit valita toisen käyttöösi.
  • Valitse vetokohde / -kohteet Coolbetin vedonlyönnin Triplaus-listalta. Single- tai yhdistelmävedon minimikerroin tulee olla 3,00 ja panoksen 10-30 euroa.
  • Rastita Triplaus-veto -kohta lapultasi ja vahvista veto.
  • Jos vetosi voittaa, jatka kampanjassa seuraavana päivänä lyömällä uusi veto kello 12:00 jälkeen. Muista, että panoksen pitää olla edellisen päivän voittosumma. 
  • Veto tulee lyödä viikonlopun ajan päivittäin 12:00 - 23:59 ja sen tulee ratketa seuraavaan aamuun klo 10:00 mennessä.
  • Triplaus päättyy jos vetosi häviää tai se ei täytä kampanjaehtoja.
  • Kaikki viikonläpi onnistuneesti triplanneet pelaajat jakavat 2 000 euron jackpotin.

Osallistu Triplaukseen painamalla tästä!

Coolbet tarjoaa uusille vedonlyöntiasiakkaille kaksi erilaista bonusta, joista voit valita juuri sinulle sopivimman!

Coolbet haluaa toivottaa uudet asiakkaat asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi heidän bookkerilleen ja siksi uudet asiakkaat saavat käyttöönsä mahtavia uuden asiakkaan etuja, joiden avulla pelaamisen aloittaminen Coolbetillä alkaa riskit minimoiden ja boostatulla pelikassalla, jolloin vedonlyönnin aloittamin Coolbetillä helpottuu huomattavasti.

Uudet asiakkaat saavat Coolbetille liittymisen jälkeen käyttöönsä kaksi erilaista vedonlyöntibonusta, joista asiakas voi valita juuri itselleen sopivimman bonuksen. Tarjolla on vedonlyöntibonukset, niin isommilla kuin pienemmilläkin pelikassalla operoiville betsareille, joten jokainen vedonlyöjä löytää Coolbetiltä varmasti juuri itselleen sopivimman bonuksen.

Ensimmäisen bonuksen pääsee lunastamaan jo 10 euron suuruisella talletuksella, joten pelaamisen aloittaminen Coolbetillä onnistuu todella pienellä riskillä. Kun teet 10 euron suuruisen ensitalletuksen Coolbetille bonuskoodilla 4XBONUS, niin Coolbet boostaa pelikassasi viisinkertaiseksi ja pääset aloittamaan pelaamisen 50 euron suuruisella pääomalla! Bonusrahat tulee kierrättää Coolbetin vedonlyönnissä 10-kertaisesti minimikertoimella 1,50 ennen kuin varoja voidaan kotiuttaa tai käyttää muihin tuotteisiin.

Toinen bonus sopii paremmin hieman isommalla pelikassalla operoiville pelaajille, sillä tämä bonus on suuruudeltaan 100% ja se on voimassa aina 150 euroon asti. Jos siis haluat lunastaa maksimimäärän pelirahaa Coolbetiltä, niin tee 150 euron suuruinen ensitalletus Coolbetille bonuskoodilla COOL150, niin saat 300 euroa pelirahaa! 100 % ensitalletusbonus tulee kierrättää kuusi (6) kertaa vähintään 1,50 kertoimella. Coolbetin ensitalletusbonusten tarkat säännöt ja ehdot löydät Coolbetin sivuilta.

Jos et ole vielä Coolbetin asiakas, niin suosittelemme lämpimästi suuntaamaan Coolbetille hyödyntämään toisen näistä tarjolla olevista bonuksista ja aloittamaan Triplauksessa tarjolla olevan 2 000 euron jackpotin jahtaaminen!