mainos

NHL vedonlyönti ja kertoimet

Päivitetty
U Urheiluveikkaus.com
Näytä lisää
Näytä vähemmän

NHL on tunnetuin, suosituin ja arvostetuin jääkiekkoliiga maailmassa. On siis vain luonnollisesta, että NHL vedonlyönti on myös huippusuosittua. Veikkaajille NHL on monessa mielessä unelmaliiga: otteluita riittää kauden aikana viikon jokaiselle päivälle, joka tarkoittaa runsaasti kohteita niin ennakkovedonlyöntiin kuin live-veikkaamiseenkin.

There are no odds for this competition

NHL vedonlyönti tarjoaa jännittäviä hetkiä, sillä ottelut pelataan pienemmillä kentillä kuin eurooppalaisten jääkiekkosarjojen pelit - eli vauhtia, erikoistilanteita ja maaleja on tarjolla. NHL vedonlyönti on sarjan nopeatempoisuuden takia vaativampaa kuin jääkiekko veikkaaminen yleisesti.

Löydät palvelustamme parhaat vedonlyöntisivustot netissä ammattilaisen kirjoittaman arvostelun kera. Käydään seuraavaksi läpi suosituimmat vedonlyöntimuodot tähän jääkiekon kuningassarjaan.

Pitkävedot

1X2-vedonlyönti tunnetaan Suomessa paremmin nimellä pitkäveto, joka tarjoaa reilun kattauksen NHL vedonlyönti kertoimia. Tämä vedonlyöntityyppi on yksi suosituimmista veikkaustyypeistä jääkiekkoon. Pitkävedossa lyöt vetoa ottelun lopputuloksesta varsinaisella peliajalla, jolloin vaihtoehtoina ovat kotijoukkueen voitto (1), tasapeli (X) ja vierasjoukkueen voitto (2).

Voittajavedot

Voittajavedot voidaan jakaa pitkäaikaisiin voittajavetoihin ja ottelukohtaisiin voittajaveikkauksiin. Pitkäaikaisvedoissa (outrights) lyöt vetoa esimerkiksi divisioonan voittajajoukkueesta, konferenssivoittajasta tai Stanley Cup – voittajasta. Mitä aikaisemmin pitkäaikaisvetokupongin laitat sisään – sitä paremmat NHL kertoimet sinua odottavat.  

Ottelukohtaiset voittajavedot ovat usein niin sanottuja moneyline-vetoja, joissa lyöt vetoa jommankumman joukkueen voiton puolesta – tasapelitilanteessa saat panoksesi takaisin. NHL vedonlyönti on tuonut moneyline-vedot myös suomalaisten tietoisuuteen ja suureen suosioon.

Tuplavedot

NHL vedonlyönti suosii tuplavetoja, koska niiden avulla voit tasoittaa otteluiden vauhdikkuudesta ja suurista maalimääristä johtuvaa epävarmuutta lopputuloksesta. Tuplavedoissa veikkaat yhden sijaan kahta lopputulosta: 12, 1X tai 2X. Näissä vedoissa kertoimet ovat luonnollisesti pienemmät, mutta voittomahdollisuudet suuremmat. Hyvän lajituntemuksen yhdistäminen oikeanlaiseen panoskokoon voi parhaimmillaan tuoda reiluja voittoja. 

Tasoitusvedot

Tasoitusvedot ovat myös erittäin suosittu tapa lyödä vetoa NHL-otteluista. Näissä vedoissa ennakkosuosikki lähtee esimerkiksi -1,5 maalin takaa-ajosasemasta ja altavastaaja +1,5 maalin etupellosta.

Tasoitusvedot ovat erittäin suosittuja otteluissa, joissa toinen joukkue on vahva ennakkosuosikki. Ennakkosuosikin peleissä voittajavedot tai 1X2-vedot jättävät monesti kertoimet varsin pieniksi vahvojen joukkueiden kohdalla – usein parhaat NHL kertoimet löytyvätkin tasoitusvedoista.

Maalimäärävedot

Totals-vedoissa lyöt vetoa ottelun tai puoliajan kokonaismaalimääristä. Runsas maalisissa NHL-otteluissa nämä vedot ovat erityisen suosittuja. Ennakkovedonlyönnissä lyödään vetoa yleensä ottelun kokonaismaalimääristä ja live-vedonlyönnissä panostetaan myös puoliajan kokonaismaalimääriin.

Hyvin yleisiä totals-vetojen muotoja ovat yli/alle 2,5 maalia tai yli/alle 5,5 maalia. Jos yli 2,5 panostat vaihtoehtoon: yli 2,5 maalia, täytyy ottelussa tulla vähintään 3 maalia - alle 2,5 maalia tarkoittaa puolestaan maksimissaan 2 maalia pelissä.

Palaute