mainos

Vedonlyönti - Kampanjat & tarjoukset

Päivitetty


Löydät alapuolelta kaikki vedonlyönti-markkinoiden kampanjat, arvonnat, kilpailut ja muut tarjoukset tiivistettynä. Tarjolla onkin jatkuvasti hirvittävät määrät ilmaisia vetoja, riskittömiä vetoja sekä erilaisia palkintoja arvontojen ja vedonlyöntikisojen kautta. Voit tsekata helposti kaikki lisätiedot ja lunastusohjeet kustakin kampanjasta vain klikkaamalla "Lue lisää" -painiketta kunkin kampanja-ikkunan ohesta.

Mikäli taas etsit itsellesi helposti lunastettavaa bonusrahaa, kannattaa sinun katsoa myös sivuiltamme löytyvä vedonlyöntibonukset -osio, jossa tarjoamme kaikki markkinoiden veikkausbonukset listattuna.

There are currently no active campaigns of this type.
See all active campaigns here

Vedonlyönti

Vedonlyönti tarkoittaa tiivistettynä urheilusta tai muusta tapahtumasta oikean tuloksen veikkausta rahapanoksella. Yksi yleisimmistä veikkaustyyleistä on urheiluvedonlyönti, jossa veikataan muun muassa urheilutapahtuman lopputulosta. Vedonlyöntiä harrastetaan urheilun lisäksi todella monista asioista ja vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat pelikohteita mitä kummallisimpiin tapahtumiin. Jos siis et välttämättä tykkää harrastaa vedonlyöntiä urheilukohteista, voit veikata esimerkiksi presidentinvaaleja tai muita viihdekohteita.

Vedonlyöntikohteita on tarjolla netissä maan ja taivaan väliltä, joten tulet varmasti löytämään mielenkiintoisia veikkauskohteita juuri sinulle. Käymme vielä myöhemmässä vaiheessa läpi enemmän vedonlyöntikohteita, mutta haluamme ensin kertoa vedonlyönnistä hieman enemmän.

Vedonlyöntiä on siis harrastettu jo tuhansien vuosien ajan melkeinpä mistä vaan. Tänä päivänä vedonlyönnistä on myös tehty niin helppoa, että pystyt veikkaamaan suoraan kotisohvalta. Vedonlyönti netissä on noussut suureen suosioon viimeisten kymmenien vuosien aikana, mikä helpottaa myös lajiin tutustumista.

Sinun ei täten tarvitse enää lähteä lähikioskille rustaamaan vetolappuja, kun voit puolestaan avata puhelimesi tai tietokoneesi ja lähteä iskemään betsiä sisään. Lähikiskana netissä toimivat siis vedonlyöntisivut, joista kerromme enemmän myöhemmässä vaiheessa. Lyhyesti sanottuna vedonlyönti netissä toimii siten, että valitset ensimmäiseksi haluamasi vedonlyöntifirman vedonlyöntiä varten. Tämän jälkeen talletat vedonlyöntisivulle sen verran rahaa, jolla haluat veikata. Seuraavaksi pääset selaamaan vedonlyöntisivun kohdekattausta ja valitsemaan haluamasi vetokohteen. Kun olet löytänyt haluamasi vedonlyöntikohteen, aseta panos sisään ja vahvista vetolappu.

Lopuksi voit jäädä jännittämään valitsemasi tapahtuman lopputulosta. Kaikista parhainta vedonlyöntiä harrastaessa netissä on se, että voit seurata ottelutuloksia näppärästi samalta istumalta. Yleensä vedonlyöntifirmat tarjoavat striimit tapahtumiin, joten pääset katsomaan ottelua ilmaiseksi. Kerromme myös striimauksesta vielä erikseen, joten kannattaa jatkaa lukemista.

Tiivistettynä lopuksi voimme sanoa, että pystyt netissä lyömään vetoa melkeinpä mistä lajista tai tapahtumasta vaan. Seuraavaksi lähdemmekin tutustumaan enemmän urheiluvedonlyöntiin, jota varmasti todella moni suomalainen on aikaisemmin testannut. Mikäli urheiluvedonlyönti on sinulle täysin uutta, kannattaa lukaista seuraava kappale huolella läpi.

Urheiluvedonlyönti

Seuraavaksi lähdemme katsomaan tarkemmin urheiluvedonlyöntiä, joka on kaikista suosituinta vedonlyönnissä. Urheilutapahtumista on harrastettu vedonlyöntiä jo useita satoja vuosia, joka on kuitenkin muuttunut vuosien varrella huimasti. Tottakai perinteiset veikkaukset tapahtumien voittajista ovat säilyneet, mutta vetokohteita on keksitty useita satoja lisää. Tänä päivänä voit löytää jopa yli 400 vetokohdetta yhdestä jalkapallo-ottelusta, joka kertoo hieman vedonlyönnin kehittymisestä.

Urheiluvedonlyönti ei siis ole mikään uusi juttu ja varmasti moni on ainakin kerran veikannut elämässään. Urheiluvedonlyöntiä voi myös harrastaa monesta eri lajista, kuten jalkapallosta, jääkiekosta, tenniksestä, pesäpallosta, dartsista ja esportsista. Tässä oli kuitenkin vain osa urheilulajeista, josta voit lyödä vetoa. Isoimmat vedonlyöntisivut tarjoavat vetokohteita jopa yli 40 urheilulajiin, joten tulet varmasti löytämään betsattavaa.

Urheiluvedonlyöntiin on myös melko helppo tutustua, sillä tarjolla on useita oppaita vedonlyöntiin. Toinen asia on sitten se, pystyykö urheiluvedonlyönnillä tienaamaan rahaa. Jos seuraat paljon tiettyä urheilulajia tai joukkuetta sekä sinulla on hyvä tietotaito lajista, ovat mahdollisuudet tottakai paremmat. Kannattaa kuitenkin muistaa se, että urheiluvedonlyönti ei ole aina taattua rahaa.

Urheiluvedonlyönti on myös monelle pelaajalle mukavaa ajanvietettä. Jos esimerkiksi olet katsomassa lempijoukkueesi ottelua ja haluat extra-jännitystä mukaan peliin, voit iskeä vedon sisään matsista.

Seuraavaksi haluamme kertoa tarkemmin vedonlyönnistä netissä, sillä se on kaikista helpoin tapa aloittaa veikkaaminen. Urheiluvedonlyönti netissä on myös todella suosittua tänä päivänä, joten siihen kannattaa tutustua tarkemmin.

Vedonlyönti netissä

Vedonlyönti netissä on todella helppoa ja siihen on helppo tutustua, vaikka et olisi sitä ennen testannut. Vedonlyöminen netissä tapahtuu vedonlyöntisivuilla, johon sinun tulee ensimmäisenä rekisteröidä pelitili. Tänä päivänä tarjolla on myös rekisteröintivapaita vedonlyöntisivuja, eli pääset veikkaamaan todella näppärästi. 

Yleisesti netissä harrastetaan kuitenkin vedonlyöntiä pelisivuilla, minne sinun tulee ensimmäisenä rekisteröidä tili. Kun olet saanut tehtyä tilin valitsemallesi vedonlyöntisivulle, tulee sinun tallettaa pelitilillesi rahaa. Talletukset hoituvat näppärästi tilillesi käyttäen luotto- ja debit-kortteja tai tekemällä verkkopankkitalletuksen. Maksunsiirtoja on tottakai tarjolla useita eri tapoja, mutta nämä ovat kaikista yleisimmät. 

Kun olet saanut rekisteröityä pelitilin vedonlyöntisivulle ja talletettua haluamasi summan rahaa tilillesi, seuraavaksi voit lähteä selaamaan tarjolla olevia vedonlyöntikohteita. Vedonlyöntisivuilla netissä on aina erikseen vedonlyönti-aulat, mistä löydät kaikki pelattavat kohteet. Lopuksi valitset haluamasi vedonlyöntikohteen, laitat panoksen sisään ja vahvistat vetokupongin. Mikäli asettamasi veto osuu oikein, voitetut rahat lisätään pelitilisi saldoon ottelun päätyttyä. Voitetut rahat voit joko kotiuttaa takaisin pankkitilillesi tai jatkaa vedonlyömistä. 

Vedonlyönnin aloittaminen netissä on siis todella yksinkertaista ja pelattavia kohteita löytyy runsaasti. Kerromme vielä paljon lisää vedonlyönnistä, mutta pääset suoraan tarkistelemaan eri vedonlyöntisivuja täältä. Vedonlyönti netissä on myös kannattavaa kaikkien vedonlyöntibonuksien sekä tarjousten takia. Vedonlyöntisivut tarjoavat nimittäin runsaasti bonuksia sekä etuja asiakkailleen, jonka myötä pääset iskemään vetoa sisään muun muassa ilmaisella pelirahalla.

Vedonlyöntiyhtiöt järjestävät bonustarjouksien lisäksi useita kisoja, mistä voit voittaa esimerkiksi lippuja urheilutapahtumiin. Pääset sopivasti sivujemme kautta tarkistamaan kaikki parhaat vedonlyöntitarjoukset. Jos siis kävisit normaalisti lyömässä vetoa lähikioskilla, et saisi mahdollisuutta voittaa näitä upeita palkintoja. Etujen lisäksi voittoja ei tarvitse erikseen lähteä nostamaan, sillä voit kotiuttaa rahat pankkitilillesi muutamalla klikkauksella.

Yksi parhaista asioista on tottakai paremmat kertoimet. Vedonlyöntisivut tarjoavat nimittäin melkeinpä aina paremmat kertoimet kohteisiin, jonka myötä myös voittosi ovat suuremmat. Tämä on ollut jo pidempään yksi suurimmista vetonauloista, sillä kukapa nyt ei haluaisi isompia voittoja vedonlyönnistä?

Vedonlyönti netissä ei myöskään tarkoita sitä, että sinun pitäisi asioida englanninkielisillä vedonlyöntisivuilla. Tänä päivänä nimittäin melkein jokainen tasokas vedonlyöntisivu on käännetty suomeksi.
Voimme lopuksi sanoa, että vedonlyönti netissä on kannattavaa. Sivujemme kautta löydät kaikki parhaat vedonlyöntisivut sekä tarjoukset, joita kannattaa pitää silmällä.

Vedonlyönti 2020


Vuonna 2020 vedonlyöntiä tullaan harrastamaan varmasti taas urakalla, sillä pääsemme seuraamaan useita mahtavia tapahtumia. Mistä urheilutapahtumien seuraajat ovat kiinnostuneet, ovat myös kaikki vedonlyöjätkin. Yksi suosituimmista tapahtumista suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa on vuosittaiset Jääkiekon MM-kisat. Jääkiekon MM-kisojen vedonlyönti on myös yksi tavoista aloittaa vedonlyöminen, sillä useammat seuraajat haluavat lisää jännitystä otteluihin.

Tänä vuonna suomalaiset tulevat melko varmasti harrastamaan vedonlyöntiä vielä enemmän, sillä Jalkapallon EM-kisat pelataan 12.6.-12.7. välillä. Vedonlyönti Jalkapallon EM-kisoista kiinnostaa varmasti porukkaa, joten kirjoitamme tottakai tapahtumasta erikseen vielä ennakon. Kannattaa siis pitää silmällä etusivujamme. Voit myös erikseen käydä tarkistamassa Urheilutapahtumat 2020 -sivun, josta pääset tarkistamaan kaikki vuoden kuumimmat arvokisat sekä urheilutapahtumat.

Uusia vedonlyöntisivuja on myös varmasti tulossa markkinoille tänä vuonna. Viime vuonna uusia sivustoja puski ovista ja ikkunoista ulos, emmekä usko tarjonnan laantuvan vuonna 2020. Tulemme Urheiluveikkauksella arvostelemaan tottakai kaikki parhaat vedonlyöntisivut, jotka aukeavat tänä vuonna.

Palaute