mainos

Vedonlyöntiyhtiöt - Kampanjat


Löydät alapuolelta kaikki vedonlyönti-markkinoiden kampanjat, arvonnat, kilpailut ja muut tarjoukset tiivistettynä. Tarjolla onkin jatkuvasti hirvittävät määrät ilmaisia vetoja, riskittömiä vetoja sekä erilaisia palkintoja arvontojen ja vedonlyöntikisojen kautta. Voit tsekata helposti kaikki lisätiedot ja lunastusohjeet kustakin kampanjasta vain klikkaamalla "Lue lisää" -painiketta kunkin kampanja-ikkunan ohesta.

Mikäli taas etsit itsellesi helposti lunastettavaa bonusrahaa, kannattaa sinun katsoa myös sivuiltamme löytyvä vedonlyöntibonukset -osio, jossa tarjoamme kaikki markkinoiden veikkausbonukset listattuna.

Existing customers

Betsafe tarjoaa riskittömän betsin esportsiin viikottain!

Päättyy: 31 touko 2020 at 23:59
102 päivää jäljellä

Esportsia veikkaaville henkilöille on nyt tarjolla harvinaista herkkua, sillä esports -vedonlyöntibonuksia ei ole usein käynnissä! Betsafe laittoi nimittäin käyntiin esports-kampanjan, mistä pääset nappaamaan riskittömän vedon viikottain. Riskitön veto on arvoltaan 5 euroa ja voit käyttää sen ainoastaan esports -kohteisiin.

Vaikka et välttämättä olisi kaikista suurin esports-fani, pääset testaamaan e-urheilusta veikkausta Betsafella riskittömästi! 

Riskittömän vedon lunastaminen onnistuu todella helposti. Sinun tarvitsee ainoastaan ottaa osaa kampanjaan ja tehdä viikon aikana yksi tarjoukseen oikeuttava esports-veto. Veto tulee asettaa esports-kohteeseen vähintään 5 euron panoksella ja minimissään 1.50 kertoimella, niin saat pelitilille riskittömän betsin.

Voit lunastaa tämän vedonlyöntibonuksen joka viikko, aina 31. toukokuuta asti. Jos siis tykkäät iskeä esportsista vetoa sisään, kannattaa hyödyntää tätä kampanjaa. Pääset tsekkaamaan tarkemmat ohjeet tarjouksen osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Palaute