" " " "" "

Betsafe arvostelu

Ensiluokkaista vedonlyöntiviihdettä!

Betsafe on eittämättä vedonlyönti- ja rahapelialan yksi tunnetuimmista toimijoista, eikä tätä tunnettuutta ole todellakaan saavutettu tässä tapauksessa vahingossa. Kyseessä onkin pitkän linjan pelisivusto, joka on palvellut pelaajia monipuolisesti esimerkilliseen tyyliinsä heti aikojen alusta saakka.

Vuonna 2006 ensimmäiset päivänsäteensä nähnyt Betsafe onkin ollut jo noilta vuosilta saakka vedonlyöntimaailman huipulla, eikä se ole näillä näkymin noilta tonteilta häviämässä yhtään mihinkään. Laadukkaana, turvallisena ja ennen kaikkia tyylikkäänäs pelisivustona tunnettu Betsafe paahtaakin markkinoilla eteenpäin tasaisen tappavaan tahtiin vuodesta toiseen.

Betsafe vedonlyönti

Pelattavia kohteita Betsafella riittää vaikka muilla jakaa - siis aivan kirjaimellisesti - sillä pelkästään jalkapallossa erilaisia pelikohteita löytyy jopa yli 50 000 kappaletta. Seuraavaksi suurimmat lajit, kuten jääkiekko, käsipallo, koripallo, jenkkifutis, tennis, baseball ja esports lataa tähän kasaan vielä tuhansia pelikohteita lisää.

Pienemmät lajit ovat toki myös edustettuna ja näidenkin kohdalla pienistä puroista kasvaa vielä melkoinen pelikohde-virtaus yhdisväksi jo ennalta tolkuttoman kokoiseen pelikohde-läjään. Yhteensä eri lajeja löytyykin Betsafen vedonlyönnistä jopa noin 30 kappaletta, ja tämän ohessa tarjolla on myös erilaisia politiikkaan ja viihde-maailmaan liittyviä kohteita pelattavaksi.

Betsafe tarjoaa vedonlyönnin ohessa pelaajilleen myös mittavasti vapaasti katsottavia live-stream -lähetyksiä muun muassa jalkapallon, jääkiekon, koripallon ja tenniksen parista. Ja etenkin keväisin Betsafe on kunnostautunut tällä live-stream -rintamalla, sillä se on jo jokusen vuoden ajan tarjonnut pelaajilleen jääkiekon MM-kisat katsottavaksi vapaina live-stream -lähetyksinä omilla sivuillaan!

Betsafe Kertoimet

Kertoimien osalta Betsafe painii kovimmassa mahdollisessa sarjassa. Betsafella kertoimet ovatkin hyvin pitkälti samaa tasoa kuin Betsson Groupin kahdella muulla super-sivustolla NordicBetillä ja Betssonilla. Ja kaikki nämä sivustot tuntevat pystyvät varmasti allekirjoittamaan, että näiden sivujen kertoimet ovat Suomen vedonlyöntimarkkinoilla ehdottomaa kärkitasoa.

Normaalien kertoimiensa ohessa Betsafe tarjoaa pelaajilleen päivittäien myös "Boosted Odds" -erikoiskertoimia eri lajien tapahtumiin tai otteluihin. Nämä kerroin-boostit ovatkin useimmiten selviä markkinatoppeja, eli ne kannattaa ehdottomasti käydä hyödyntämässä, tai vähintäänkin katsastamassa päivän vetokuponkeja hahmotellessa.

Betsafe Live-vedonlyönti

Live-vedonlyöntiin Betsafe soveltuu ensiluokkaisesti, sillä live-vetokohteiden määrä on täällä kerrassaan mahtava. Live-betsattavaa on sivustolla tarjolla peräti yli 15 eri lajin parissa, ja kun tähän määrään lasketaan sitten vielä kaikki suurimmat urheilutapahtumat ja muut arvokisat, on kattaus loistavalla tasolla.

Niin, ja kuten sanottua, kaikki Betsafen ilmaiset live-stream -lähetykset ovat katsottavissa täältä live-vedonlyönnin puolelta. Kaikki tarjolla olevat live-stream -nettilähetykset onkin merkattu pelikohde-listaukseen pienellä TV-kuvakelaatikolla, jonka painaminen avaa live streamin näkyville - mikäli sinulla on pelitililläsi rahaa.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Betsafe vedonlyöntiVedonlyöntisivut on rakennettu Betsafella siinä mielessä taitavasti, että ne soveltuvat mainiosta sekä aloitteleville vedonlyöjille että veikkaushommien paatuneimmillekin ammattilaisille. Tyylikäs sivustokokonaisuus onkin siis kyhätty erittäin käyttäjäystävälliseen malliin, eikä sivut tahmaa ylimääräisten latailujen tai muiden ongelmien muodossa millään tavoin.

Sivusto ei ole kuitenkaan rakennettu varsinaisesti miksikään yksinkertaiseksi kokonaisuudeksi, vaan yksityiskohdista ja ulkoasun tyylistä ei ole tingitty toimivuuden kustannuksella pätkääkään. Kyseessä onkin kerrassaan loistava sekoistus käyttäjäystävällisyyttä ja näyttävyyttä.

Pelattavat lajit listautuvat mukavaksi ja selkeäksi listaksi Betsafella sivuston vasempaan laitaan, eli tyyliltään sivusto noudattelee siis perinteisiä vedonlyöntisivustoja tältä osin. Pelikohteet ja kertoimet ladotaan sitten tarjolle sivuston keskiosaan, ja jokaisesta pelikohteesta tarjotaan myös kattavat tilastot ja ennakkotiedot sarjatilanteiden, edellisten otteluiden ja aiempien kohtaamisten muodossa.

Tarjolla on toki myös erillinen live-tulos -palvelu, jossa voit seurata eri otteluiden kulkua helposti siirtymättä sivustolta muualle missään vaiheessa.

Betsafe Mobiili

Betsafe-asiakkaat voivat ladata itselleen vapaasti peliyhtiön omatuottaman vedonlyöntisovelluksen, joka on saatavilla toistaiseksi vain IOS-käyttöjärjestelmällä varustettuihin laitteisiin. Sovellus toimiikin niin normaalin vedonlyönnin kuin myös live-vedonlyönnin parissa, ja voipa samaisella mobiili-sovelluksella tietty viihtyä myös nettikasinon puolella.

Mobiilisovellusta voi myös muokata helposti omatoimisesti kaikkine säätöineen, joiden avulla kukin asiakas voi räätälöidä sovelluksensa parhaiten juuri omaan käyttöönsä soveltuvaksi.

Mikäli et halua ladata Betsafen erillistä mobiilisovellusta puhelimeesi tai pädiisi, voit vierailla Betsafen mobiilisivustolla myös suoraan älylaitteesi Internet-selaimen kautta. Tämä mobiilisivustoversio toimii myös pätevästi kaikilla mobiililaitteilla, mutta erillinen sovellus tarjoaa kuitenkin Betsafen kaikki palvelut ja ominaisuudet tätäkin kattavammin.

Maksutavat

Betsafe tarjoaa hyvän kirjon erilaisia maksutapoja talletusten ja kotiutusten tekoon, ja kaikki sen sivustolla esiintyvät rahansiirtomenetelmät ovatkin sataprosenttisen luotettavia kaikille suomalaisille pelaajille. Rahaa voikin liikuttaa Betsafella molempiin suuntiin turvallisesti niin luottokortein, nettilompakoin kuin myös verkkopankkitalletuksin. Talletuksiin voi käyttää sivustolla toki myös PaysafeCard-kortteja, EntroPayta sekä PayPal-palvelua.

Nopeiten kotiutukset hoituvat tunnetusti nettilompakoiden välityksellä, ja tällöin saatkin rahat verkkolompakkoosi heti saman päivän aikana, kun vain kotiutuspyyntösi hyväksytään. Muissa tapauksissa voit joutua odottamaan kotiutukset saapumista 1-3 päivää riippuen käyttämästäsi pankista.

Hitaita eivät Betsafen kotiutukset siis missään tapauksessa ole, sillä Betsafe pyrkii käsittelemään kaikki saapuvat kotiutuspyynnöt 24 tunnin sisällä nostokehotusten lähettämisestä.

Talletustavat:

- Luottokortit ja debit-kortit: Visa, Mastercard, Maestro
- Nettilompakot: Skrill, Neteller
- Verkkopankkitalletukset: Trustly, Euteller
- PaysafeCard
- EntroPay
- PayPal

Kotiutustavat:

- Luottokortit ja debit-kortit: Visa, Mastercard
- Nettilompakot: Skrill, Neteller
- Verkkopankkikotiutukset: Trustly
- PayPal

Asiakaspalvelu

Betsafen asiakastuki palvelee suomalaisia pelaajia tottakai selvällä suomen kielellä seitsemänä päivänä viikossa. Arkisin suomenkielinen asiakastuki on tavoitettavissa klo 08:00-24:00 CET, ja viikonloppuisin taasen klo 11:00-24:00 CET välisinä aikoina. Asiakaspalvelua on tarjolla näinä aikaväleinä suomalaisille niin live-chatin kuin myös sähköpostin ja puhelimenkin välityksellä.

Live-chat -palvelun saa auki Betsafen verkkosivuston yläpalkista löytyvän kysymysmerkki-ikonin kautta, jonka takaa avautuu Betsafen "Ohjekeskus". Myös alapalkista löytyvä "Ota yhteyttä" -linkki johtaa samaiselle sivulle.

Betsafen suomalaisen asiakaspalvelun sähköpostiosoite on taasen [email protected], ja puhelinumero puolestaan +358 9-2319 3858. Voit jättää ohjekeskuksessa Betsafelle myös soittopyynnön mahdollisen ongelmatilanteen esittelyn kera, jonka myötä Betsafe ottaa sinuun yhteyttä keskimäärin 15-60 minuutin kuluessa. Sähköpostiviestien keskimääräinen vastausaika on Betsafen asiakaspalvelussa taasen 15-60 minuuttia.

Yhteenveto

Kaiken kokenut vedonlyöntimaailman konkari Betsafe latoo tiskiin sellaisen paketin, ettei paremmasta väliä. Jättimäisen pelikohdemäärän, kilpailukykyisten kertoimien ja loistavien vedonlyöntibonusten ja suurten kampanjoiden keskeltä löytyykin tässä tapauksessa niin laadukas vedonlyöntisivusto-kokonaisuus, että sille kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus.

Urheiluveikkaus.com suositteleekin Betsafen vedonlyöntiä kaikille betsaamisesta tykkääville täysin varauksetta.

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi  
Säännöt ja ehdot voimassa: www.betsafe.com/fi
BML Group Ltd - Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004

Betsafe kommentit

Kaikkien tuntema Betsafe on muuttanut vedonlyöntibonustaan. Saatkin ensitalletuksellasi peliyhtiöltä 100% bonukset 150 euroon asti, eli jos talletat pelitilillesi ensimmäisellä kerralla 150 euroa, saat kasaan huiman 300 euron pelikassan vedonlyöntipuuhien aloittamiseen!

Minimitalletusmäärä Betsafen bonuksen hyödyntämiseen on taasen 20 euroa.

Betsafe-vedonlyöntibonus pitää kierrättää viisi kertaa (5x talletus + bonus) minimissään 1.50 kerroinrajalla 30 päivän sisällä bonuksen lunastamisesta.

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004.

Näin lunastat Betsafen vedonlyöntibonukset:

  1. Avaa pelitilisi Betsafelle nyt.
  2. Kirjaudu sisään pelitilillesi, ja tee Betsafelle 20-150 euron ensitalletus. Bonuskoodia ei tarvitse käyttää.
  3. Saat automaattisesti 100% bonusta ensitalletussummaasi vastaan. Betsafe siis tuplaa avaustalletuksesi bonusrahalla aina 150 euroon asti!
  4. 20 euron talletuksella pääset aloittamaan vedonlyönnin 40 euron kassalla. 150 euron avaustalletus tuo taasen tilillesi yhteensä hulppeat 300 euroa pelirahaa!

Lunasta 1. BONUS: 200%/50€ & 2. BONUS Talleta 50€ ja saa 20€ ilmaisveto Betsafe -sivustolle tästä
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 8.00x talletus ja bonus vähimmäiskertointasolla 1,50.Jos lunastat maksimibonuksen, sinun tulee panostaa sivustolla yhteensä 2400 EUR saadaksesi bonukset kotiutettua.

Lisäehdot Betsafen vedonlyöntibonuksia ei voi lunastaa Netellerillä tai Skrillillä tehdyillä ensitalletuksilla. Tee ensitalletuksesi jotakin muuta talletustapaa käyttäen kuin näitä kahta.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Betsafe nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004.

Betsafe Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Betsafen Esports-käteisliigassa jaossa 1 000€ joka viikko

E-urheilusarjat ja -turnaukset ovat kesätauon jälkeen jatkuneet ja luvassa on erittäin mielenkiintoinen e-urheilusyksy vaikka toistaiseksi suurin osa LAN-tapahtumista onkin siirretty pelattaviksi verkossa.

Ruotsalainen vedonlyöntijätti Betsafe on laittanut käyntiin maistuvan Esports-käteisliigan, jossa on jaossa syyskuun loppuun asti 1 000 euroa joka viikko.

Tämä maistuva tonnin potti jaetaan viikottain kymmenen pelaajan kesken, jotka ovat betsanneet kuluneella viikolla e-urheilua Betsafen vedonlyönnissä.

Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja toimi nopeasti, niin ensimmäiset käteiset saattavat kilahtaa Betsafe-pelitilillesi jo ensi viikolla!

Lue lisää...

Existing customers

Betsaa jenkkisarjoja ja nappaa helppo ilmaisveto talteen Betsafelta!

Amerikassa kaikki on tunnetusti isompaa kuin muaalla ja siksi myös useiden urheilulajien jenkkisarjat tunnetaan omien lajiensa kuninkuussarjoina. NHL, NBA ja MLB ovat kiistatta alansa selviä kuninkaita ja näissä sarjoissa on katsojille tarjolla maailman parasta urheilua.

Betsafen tuore kampanja kantaa nimeä Amerikan ilmaisvetoklubi ja, kuten nimestäkin saattaa jo päätellä, tästä kampanjasta on mahdollista napata talteen ilmaisvetoja kolmeen eri jenkkisarjaan!

Ilmaisvetojen viikottainen lunastaminen on helppoa kuin heinänteko, joten kurkkaa alta ohjeet ja lähde samantien napsimaan talteen ensimmäinen ilmaisveto!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa korkein kerroin kiinni ja voita osuus 25 000 eurosta!

Vedonlyöjät ovat hiljaisen kevään ja alkukesän jälkeen saaneet taas nauttia eri huippusarjojen käynnistymisestä ympäri maailman ja etenkin Pohjois-Amerikan huippusarjat NHL:n ja NBA:n sekä Euroopan futissarjat ovat olleet erittäin kaivattu lisä kaikille urheilua seuraaville betsiniiloille.

Vedonlyöntijätti Betsafe on asiakkaidensa tapaan innoissaan urheiluelämän aktivoitumisesta ja siksi se on laittanut käyntiin betsikisan, joka kantaa nimeä Korkein kerroin.

Nimensä mukaisesti haussa on korkeita kertoimia ja pottiin ladattu käteistä huimat 25 000 euroa, joten jos olet todellinen betsihaukka ja kaveriporukkasi ylivoimainen urheilutietäjä, niin nyt jos koskaan aika ansaita kannukset ja kuitata samalla Betsafen tarjoamat palkintorahat omaan liiviin!

Lue lisää...

Existing customers

Lyö ennakkoveto huippuotteluun - Betsafe palkitsee sinut livevedolla samaan matsiin!

Lähes kaikki huippusarjat ympäri maailman ovat jatkuneet kuukausien tauon jälkeen ja tämä tuntuu varmasti hyvältä kaikista betsareista usean kuukauden hiljaiselon jälkeen.

Vedonlyönti- ja kasinojätti Betsafe haluaa juhlistaa vedonlyöntimarkkinan ylösnousemusta tarjoamalla sinulle maistuvan tarjouksen, jonka avulla saat rutkasti lisäarvoa betsaamiseesi.

Kun lyöt ennakkovedon Betsafen ennalta valitsemaasi huippuotteluun, saat palkinnoksi livevedon samaan matsiin! Jos ilmainen liveveto kiinnostaa, niin katso alta tarkemmat ohjeet ja ryhdy tuumasta toimeen!

Lue lisää...

Existing customers

Betsafen Korkein kerroin -kisassa jaossa 25 000€!

Urheiluvuosi 2020 on vihdoin päässyt osittain jatkumaan rikkonaisen kevään jälkeen ja Euroopassa on jatkettu jo useiden jalkapallosarjojen pelaamista. Samalla vedonlyöntiyhtiöt ovat jälleen lisänneet tarjontaa vedonlyönnin parissa ja viime viikkoina on käynnistynyt useita uusia kampanjoita.

Vedonlyöntijättiläisiin kuuluva Betsafe on monen muun yhtiön tapaan laittanut käyntiin uunituoreita kampanjoita ja tällä kertaa mustapunainen peliyhtiö on polkaissut käyntiin Korkein kerroin -kisan, jonka palkintopotista löytyy huimat 25 000 euroa riihikuivaa käteistä, jotka odottavat uusia omistajiaan!

Kisaan osallistuminen on todella yksinkertaista ja aikaa osallistumiseen on lähes koko heinäkuu, sillä kisa päättyy 26. heinäkuuta 2020 kello 23:59, joten sinulla on rutkasti aikaa tavoitella jättiläismäistä kerrointa ja samalla jahdata pääpalkintona olevaa tuhannen euron käteiskasaa!

Katso alta tarkemmat osallistumisohjeet ja aloita suurkertoimen metsästys pikimmiten!

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta 10 euron ilmaisbetti ja 10 ilmaiskiekkaa kuukausittain

Betsafe muokkasi hieman kuukausittaista vedonlyöntikampanjaansa, sillä saat nyt napattua 10 euron ilmaisvedon lisäksi 10 ISOA ilmaiskierrosta kuukausittain. Kampanjaa on myös todella helppo ottaa osaa ja saada palkinnot seuraavalle kuukaudelle.

Sinun tarvitsee ainoastaan tallettaa ja panostaa kuukauden aikana vähintään 10 euroa kasinolla tai vedonlyönnissä. Kun olet tehnyt yhden 10 euron talletuksen ja saavuttanut 10 euron panostusvaatimuksen, pelitilillesi lisätään 10€ ilmaisveto sekä 10 ilmaiskiekkaa 0.50€ panoksella seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä.

Voit toistaa tämän joka kuukausi 31.12.2020 asti. Pääset siis nappaamaan kampanjasta rutkasti ekstraa talletuksiesi kylkeen! Tsekkaa tarkemmat ohjeet alapuolelta. 

Lue lisää...

Existing customers

Betsafe tarjoaa riskittömän betsin esportsiin viikottain!

Esportsia veikkaaville henkilöille on nyt tarjolla harvinaista herkkua, sillä esports -vedonlyöntibonuksia ei ole usein käynnissä! Betsafe laittoi nimittäin käyntiin esports-kampanjan, mistä pääset nappaamaan riskittömän vedon viikottain. Riskitön veto on arvoltaan 5 euroa ja voit käyttää sen ainoastaan esports -kohteisiin.

Vaikka et välttämättä olisi kaikista suurin esports-fani, pääset testaamaan e-urheilusta veikkausta Betsafella riskittömästi! 

Riskittömän vedon lunastaminen onnistuu todella helposti. Sinun tarvitsee ainoastaan ottaa osaa kampanjaan ja tehdä viikon aikana yksi tarjoukseen oikeuttava esports-veto. Veto tulee asettaa esports-kohteeseen vähintään 5 euron panoksella ja minimissään 1.50 kertoimella, niin saat pelitilille riskittömän betsin.

Voit lunastaa tämän vedonlyöntibonuksen joka viikko, aina 31. toukokuuta asti. Jos siis tykkäät iskeä esportsista vetoa sisään, kannattaa hyödyntää tätä kampanjaa. Pääset tsekkaamaan tarkemmat ohjeet tarjouksen osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta kaksi 10€ ilmaisbetsiä viikottain!

Betsafen ilmaisvetoklubi on taas startannut ja pääset nappaamaan tarjouksesta kaksi ilmaisvetoa viikottain. Vaikka useat liigat ovat tauolla tällä hetkellä, betsattavaa löytyy rutkasti markkinoilta.

Ilmaisvetoklubi -kampanja toimii hyvin yksinkertaisesti ja siihen on helppo ottaa osaa. Sinun tarvitsee ainoastaan käydä klikkaamassa itsesi mukasan tarjoukseen ja lyödä kampanjaviikon aikana vetolappuja sisään.

Kun teet maanantai - perjantai välisenä aikana vähintään 40 euron edestä vetoja, niin saat viikonlopulle 10 euron ilmaisvedon. Toisen 10 euron ilmaisbetsin saat lyömällä 40 euron edestä vetoa viikonlopun aikana. Ilmaisveto lisätään tilillesi heti maanantaina.

Pääset alapuolelta lukemaan tarkemmat ohjeet.

Lue lisää...

Existing customers

Ilmaisbetsi futikseen aina viikonloppuisin!

Viikonloppuisin on aina mukava iskeä betsiä sisään jalkapallosta ja vedonlyöntijätti Betsafe ymmärtää tämän hyvin. Voit nimittäin ottaa osaa Betsafen Futisviikonloppu -kampanjaan, josta pääset nappaamaan 10 euron ilmaisvedon livevedon jalkapalloon joka viikonloppu.

Ilmaisvedon lunastaminen onnistuu myös hyvin helposti. Sinun tarvitsee ainoastaan ottaa osaa tarjoukseen ja lyödä yksi 20 euron vetolappu jalkapallosta, joka sisältää vähintään kaksi kohdetta 1.50 minimikertoimella. Tämän jälkeen tilillesi lisätään automaattisesti 10 euron ilmainen livebetsi, jonka voit käyttää haluamassasi futiskohteessa.

Tarjous on voimassa aina perjantaisin kello 00:00 lähtien ja kestää sunnuntaihin kello 23:59 asti. Jos siis tykkäät viikonloppuisin betsata jalkapalloa, kannattaa käydä ottamassa osaa tähän kampanjaan! Pääset lukemaan tarkat osallistumisohjeet alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta kaksi ilmaisbetsiä jääkiekkoon viikottain!

Jääkiekkoa betsaaville pelaajille on tarjolla todella herkullinen kampanja Betsafella, sillä pääset lunastamaan jopa kaksi ilmaisvetoa viikottain kiekkoon. Betsafella lähti nimittäin käyntiin Kiekkokuume -kampanja, mistä voit panostamalla napata ilmaisvetoja jääkiekkoon.

Kampanja toimii siis todella yksinkertaisesti. Mitä enemmän panostat yhden kampanjaviikon aikana, sitä isomman ilmaisvedon saat tilillesi seuraavana maanantaina. Tämän lisäksi saat heti 10 euron panostuksen jälkeen 5 euron ilmaisvedon pelitilillesi.

Pääset tarkistamaan tarkemmat ohjeet kampanjan osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta 10 euron riskitön betsi Australian avoimiin Betsafelta!

Vuoden 2020 ensimmäinen tenniksen Grand Slam -turnaus pelataan Melbournessa 20. tammikuuta - 2. helmikuuta ja pääset nappaamaan sopivasti tapahtuman vetokohteisiin 10 euron riskittömän vedon Betsafelta.

Kampanja toimii todella yksinkertaisesti. Sinun tarvitsee ainoastaan osallistua tarjoukseen, lyödä 5 euron veto Australian avoimista, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi ja saat riskittömän vedon käyttöösi. Kyseessä on riskitön liveveto, joten se tulee käyttää livekohteisiin.

Pääset tarkistamaan tarkat ohjeet osallistumiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa kaksi 5 euron ilmaista NFL-ilmaisbettiä Betsafelta!

NFL-mestaruusottelu Super Bowl on enää muutaman viikon päässä ja pääset sopivasti jenkkifutis -huumaan Betsafella. Betsafe laittoi nimittäin käyntiin NFL-tarjouksen, mistä pääset nappaamaan kaksi 5 euron ilmaisvetoa.

Ottaako Baltimore Ravens 13. voittonsa putkeen viikonloppuna vai viekö Tennessee Titans altavastaajana voiton? NFL-tietäjät tietäköön, mutta ilmaisvetoa on ainakin tarjolla. Tsekkaa tarkemmat ohjeet ilmaisvetojen lunastamiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Betsafen joulutarjouksesta päivittäin sporttibonareita!

Alamme olemaan vuoden 2019 loppupuolella, mutta vielä on aikaa nauttia erilaisista vedonlyöntitarjouksista. Betsafe laittoi nimittäin käyntiin ennakkoon oman joulukalenterinsa, mistä pääset päivittäin lunastamaan kasino- ja vedonlyöntitarjouksen.

Pääset kampanjasta lunastamaan muun muassa ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja, käteispalkintoja ja monia muita etuja. Nyt siis kannattaa suunnata Betsafen vedonlyöntisivulle ja ottaa hyöty irti päivittäisistä bonustarjouksista! Pääset lukemaan tarkemmat ohjeet osallistumiseen alapuolelta.

Lue lisää...

Existing customers

Lunasta 10€ ilmainen veto kuukausittain Betsafelta!

Betsafella on käynnissä useita ilmaisveto -kampanjoita, joten nyt kannattaa laittaa suunta tälle vedonlyöntisivulle. Pääset nimittäin nappaamaan 10 euron ilmaisbetsin joka kuukausi todella helposti.

Vedonlyöntiyhtiö Betsafe tarjoaa myös markkinoiden kovimpia kertoimia urheiluun, joten ilmaisvedot kannattaa käydä lunastamassa pois!

Lue lisää...

Existing customers

Jenkkisarjojen parista jokaviikkoisia ilmaisbetsejä!

Betsafe jakaa Jenkkilän urheilusarjojen parista jatkuvia ilmaisvetoja kaikille halukkaille, ja pääsetkin näihin jokaviikkoisten ilmaisveto-herkkuihin käsiksi vain 10€ panostussummalla!

Lue lisää...

Existing customers

Hyödynnä 5€ ilmainen Liiga-veto joka viikko!

Betsafelta irtoaa kotoisen kiekkoliigan seuraajille mehevä viikottainen etu, kun voit lunastaa helpoin ehdoin tilillesi joka viikko 5€ ilmaisia livevetoja Liiga-kohteisiin!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa ilmaisbetti jääkiekkoon viikottain Betsafelta!

Kiekkokausi on alkanut taas ja pääsetkin sopivasti lunastamaan 5 euron ilmaisvedon Betsafelta. Jos siis vedonlyönti jääkiekosta kiinnostaa, kannattaa tsekata tämä tarjous läpi!

Lue lisää...

Existing customers

Kesärekassa jaossa 1 000€ käteistä, VIP-lippuja Jyväskylän MM-Ralliin sekä kaksi ilmaisvetoa!

Betsafe haluaa juhlistaa kesän saapumista kylmään pohjolaan Kesärekka-kampanjallaan, jossa haetaan eniten pelikohteita sisältänyttä kesärekkaa!

Koko heinäkuun kestävässä kampanjassa jaetaan joka viikko tuhat euroa käteistä sekä VIP-lippuja Jyväskylän MM-ralliin ja lisäksi kaikki kampanjassa mukana olevat pelaajat saavat viikottain kaksi ilmaisvetoa käyttöönsä! Yhteensä jaossa on siis kahdeksan takuuvarmaa ilmaisvetoa.

Rakenna oma kesärekka Betsafen vedonlyöntikampanjassa ja voita mahtavia palkintoja!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa kaksi 20€ ilmaista livevetoa tennikseen Betsafelta!

Betsafe on tuttuun tapaansa isosti mukana kaikissa suurimmissa urheilutapahtumissa ja myös parhaillaan Lontoossa käynnissä oleva Wimbledonin tennisturnaus on isosti tarjolla Betsafen vedonlyöntivalikoimissa.

Legendaarisen tennisturnauksen kunniaksi Betsafe tarjoaa kaikille asiakkailleen mahdollisuuden lunastaa kaksi 20€ arvoista ilmaista livevetoa Wimbledonin kaksinpeleihin!

Lue lisää...

Existing customers

ILMAINEN UFC-TARJOUS: Lunasta 5€ ilmaisveto ja hyödynnä korotetut kertoimet!

Betsafen brändilähettiläs ja mainoskasvo Makwan Amirkhani hyökkää takaisin UFC-oktagoniin pienen tauon jälkeen Tukholmassa järjestettävässä "UFC Fight Night: Gustafsson vs. Smith" -tapahtumassa. Suomalaisottelija saa vastaansa Liverpoolin mailta kotoisin olevan Chris Fishgoldin, joka on otellut UFC:n alla toistaiseksi vasta kaksi matsia 1-1 -rekordilla.

Tätä tapahtumaa värittääkin nyt Betsafen vallan mainio kampanja, sillä oman brändilähettiläänsä matsi on tuonut peliyhtiöltä tarjolle sekä täysin vapaasti lunastettavan 5€ ilmaisvedon että poskettoman korotetut kertoimet juurikin tähän Amirkhanin otteluun.

Voit siis napata itsellesi 5€ ilmaisvedon kyseiseen UFC-tapahtumaan vain yhtä nappia painamalla, ja tarjoukseen osallistumalla. Tämän jälkeen pääset sitten myös hyödyntämään seuraavat korotetut kertoimet ottelun vedonlyöntiin:

Pelikohde: Ottelun voittaja:
Makwan Amirkhani: 2.60 (normaali kerroin 2.00)
Chris Fishgold: 2.50 (normaali kerroin 1.85)

Pelikohde: Erien määrä - yli/alle 2,5 erää:
Yli 2,5 erää: 2.10 (normaali kerroin 1.73)
Alle 2,5 erää: 3.10 (normaali kerroin 2.06)

Lue lisää...

Existing customers

Tarjolla 25€ tai 10€ ilmainen liveveto UCL-finaaliin!

Jos aiot lyödä live-vetoja sisään tulevan Mestarien liigan finaalin aikana, kannattaa Betsafen uuteen tarjoukseen kiinnittää huomiota. Voitkin lunastaa nyt tilillesi joko 10€ tai 25€ ilmaisen live-vedon tähän UCL-finaaliin vain asettamalla Betsafella yksittäisen 20-40€ vedon samaiseen loppuotteluun ennen ottelun alkua!

Lue lisää...

Existing customers

Voita unohtumaton VIP-moottoriurheiluelämys Itävallan F1-kisassa

F1-kausi on pyörinyt jo tovin aikaa ja Mercedes on hallinnut alkukauden kisoja mielin määrin. Alfa Romeolla ajava suomalaistähti Kimi Räikkönen on yltänyt pisteille muutamassa kilpailussa, mutta palkintopallille Icemanin ja Alfa Romeon vauhti ei ole tällä kaudella vielä riittänyt.

Betsafen ja Alfa Romeon yhteistyön ansiosta sinulla on mahdollisuus voittaa todellinen moottoriurheilufanin unelmamatka katsomaan Itävaltaan F1-kisaa ja tapaamaan Kimi Räikköstä.

Lisäksi kaikki kampanjaan osallistuvat pelaajat saavat takuuvarman 5€ suuruisen riskittömän vedon formuloihin!

Sinulla on sunnuntaihin aikaa osallistua tähän upeaan kampanjaan ja se voit olla juuri sinä, joka lähdet kesäkuun lopussa Itävaltaan katsomaan formuloita livenä!

Voit katsoa alta tarkemmat osallistumisohjeet.

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 10 € MMA-ilmaisveto Betsafelta!

Suomen UFC-tähden, Makwan Amirkhanin seuraava ottelu lähestyy ja seuraavaksi suomalainen nousee häkkiin 1. kesäkuuta Tukholman otteluillassa.

Betsafen tuoreen ilmaisveto-kampanjan ansiosta sinulla on mahdollisuus napata talteen 10€ ilmaisveto, jonka voit iskeä sisään mihin tahansa MMA-pelikohteeseen Betsafen vedonlyönnissä!

Lue lisää...

Existing customers

Voita matka Mestarien liigan finaaliin - osallistujille myös 10€ riskitön veto!

Kasino- ja vedonlyöntijätti Betsafe on käynnistänyt sivustollaan kampanjan, jossa juuri sinulla on mahdollisuus voittaa kahden hengen matka Madridiin katsomaan tämän kevään kuuminta jalkapallo-ottelua, Mestarien liigan finaalia!

Lisäksi kaikki kampanjaan osallistuneet pelaajat palkitaan 10€ riskittömällä vedolla, joten nyt jos koskaan kannattaa ottaa osaa tähän upeaan kilpailuun ja se voit olla juuri sinä, joka katsot Mestarien liigan finaalia vuosimallia 2019 paikan päällä Wanda Metropolitanolla!

Kampanjaan osallistuminen sekä 10€ riskittömän vedon lunastaminen on todella helppoa, joten nyt hippulat vinkuen alla näkyvien ohjeiden kautta osallistumaan.

Lue lisää...

Existing customers

Voita liput Makwanin UFC-paluuotteluun!

Betsafe on käynnistänyt sivustollaan suuren kampanjan, jossa pelaajille jaetaan viikottain runsain mitoin ilmaisvetoja sekä ilmaiskierroksia casinolle.

Ja tämän kampanjan pääpalkintoina komeileekin sitten peräti neljä kappaletta kahden hengen matkapaketteja Tukholman UFC-tapahtumaan 1. kesäkuuta!

Lue lisää...

Existing customers

Aloita joka kuukausi ilmaisvedolla!

Betsafe aloitti 2019 vuoden mukavalla ilmaisvetojen tarjouksellaan. Voitkin lunastaa nyt vain tallettamalla ja vetoja lyömällä itsellesi alkuvuoden ajan joka kuukausi uusiutuvia 10€ ilmaisbetsejä!

Ja näiden ilmaisvetojen lunastaminen ei maksakaan sinulle kuin 10 euron talletuksen ja panostuksen - yhden kalenterikuukauden aikana.

Lue lisää...

Existing customers

ILMAINEN TARJOUS! Saat 2 riskitöntä vetoa ilmaiseksi Huuhkajien EM-karsintapeleihin!

Betsafe lataa Huuhkajien EM-karsintaurakan alkuun sellaisen tarjouksen, ettei tätä kannata jättää hyödyntämättä. Nyt kaikki peliyhtiön asiakkaat voivatkin lunastaa tililleen jopa kaksi 10€ arvoista riskitöntä vetoa pelkästään yhtä nappia painamalla! Tarjouksen hyödyntäminen ei siis edellytä mitään talletus- tai panostusrajoituksia!

Tämän ilmaisen tarjouksen oheen Betsafe on käynnistänyt myös oman vedonlyöntikilpailunsa, jossa yksi etevin, eniten pisteitä kerännyt pelaaja kuittaa palkinnoksi huiman futismatkapaketin, joka siivittää voittajan sekä hänen valitsemansa matkatoverin Madridiin katsomaan Mestarien liigan tulevaa loppuottelua!

Lue lisää...

Existing customers

Korkein kerroin -kisa: Voita VIP-tason UCL-matka!

Betsafella korkein kerroin kisa siivittää peräti kolme taitavaa vedonlyöjää UCL-matkalle Manchesteriin, jossa nämä voittajat pääsevät ihastelemaan Mestarien liigan puolivälierämatsia mukavasti VIP-kohtelun kera!

Lue lisää...

Existing customers

Nappaa 10€ riskitön esports-veto!

Betsafe tarjoilee kaikille asiakkailleen mahdollisuuden täysin riskittömän 10€ vedon lunastamiseen, joka on mahdollista hyödyntää vapaavalintaisesti missä tahansa esportsin ennakko- tai liveveto-kohteessa!

Lue lisää...

Existing customers

10% voittotehostus Australian Avoimiin!

Betsafella on nyt todelliset tennis-betsaajien juhlapäivät. Australian Avointen aikaan kaikki kyseisen turnauksen pelikohteissa saadut voitot napsuvat nimittäin pelaajien tileille 10% boostin kerta, eli veikkausvoitot kasvavat siis täysin automaattisesti. Voitkin saada tällä tavoin extra-voittoja jopa 50 euroa normaalien nettovoittojesi kylkeen.

Mikäli taasen jäät turnaukseen asettamillasi vedoilla tappiolle, saat näistä nettotappioistasi samaisen 10% hyvityksen aina 50€ asti.

Lue lisää...

Palaute