" " " "" "
mainos

Betsafe arvostelu

Ensiluokkaista vedonlyöntiviihdettä!

Betsafe on eittämättä vedonlyönti- ja rahapelialan yksi tunnetuimmista toimijoista, eikä tätä tunnettuutta ole todellakaan saavutettu tässä tapauksessa vahingossa. Kyseessä onkin pitkän linjan pelisivusto, joka on palvellut pelaajia monipuolisesti esimerkilliseen tyyliinsä heti aikojen alusta saakka.

Vuonna 2006 ensimmäiset päivänsäteensä nähnyt Betsafe onkin ollut jo noilta vuosilta saakka vedonlyöntimaailman huipulla, eikä se ole näillä näkymin noilta tonteilta häviämässä yhtään mihinkään. Laadukkaana, turvallisena ja ennen kaikkia tyylikkäänäs pelisivustona tunnettu Betsafe paahtaakin markkinoilla eteenpäin tasaisen tappavaan tahtiin vuodesta toiseen.

Betsafe vedonlyönti

Pelattavia kohteita Betsafella riittää vaikka muilla jakaa - siis aivan kirjaimellisesti - sillä pelkästään jalkapallossa erilaisia pelikohteita löytyy jopa yli 50 000 kappaletta. Seuraavaksi suurimmat lajit, kuten jääkiekko, käsipallo, koripallo, jenkkifutis, tennis, baseball ja esports lataa tähän kasaan vielä tuhansia pelikohteita lisää.

Pienemmät lajit ovat toki myös edustettuna ja näidenkin kohdalla pienistä puroista kasvaa vielä melkoinen pelikohde-virtaus yhdisväksi jo ennalta tolkuttoman kokoiseen pelikohde-läjään. Yhteensä eri lajeja löytyykin Betsafen vedonlyönnistä jopa noin 30 kappaletta, ja tämän ohessa tarjolla on myös erilaisia politiikkaan ja viihde-maailmaan liittyviä kohteita pelattavaksi.

Betsafe tarjoaa vedonlyönnin ohessa pelaajilleen myös mittavasti vapaasti katsottavia live-stream -lähetyksiä muun muassa jalkapallon, jääkiekon, koripallon ja tenniksen parista. Ja etenkin keväisin Betsafe on kunnostautunut tällä live-stream -rintamalla, sillä se on jo jokusen vuoden ajan tarjonnut pelaajilleen jääkiekon MM-kisat katsottavaksi vapaina live-stream -lähetyksinä omilla sivuillaan!

Betsafe Kertoimet

Kertoimien osalta Betsafe painii kovimmassa mahdollisessa sarjassa. Betsafella kertoimet ovatkin hyvin pitkälti samaa tasoa kuin Betsson Groupin kahdella muulla super-sivustolla NordicBetillä ja Betssonilla. Ja kaikki nämä sivustot tuntevat pystyvät varmasti allekirjoittamaan, että näiden sivujen kertoimet ovat Suomen vedonlyöntimarkkinoilla ehdottomaa kärkitasoa.

Normaalien kertoimiensa ohessa Betsafe tarjoaa pelaajilleen päivittäien myös "Boosted Odds" -erikoiskertoimia eri lajien tapahtumiin tai otteluihin. Nämä kerroin-boostit ovatkin useimmiten selviä markkinatoppeja, eli ne kannattaa ehdottomasti käydä hyödyntämässä, tai vähintäänkin katsastamassa päivän vetokuponkeja hahmotellessa.

Betsafe Live-vedonlyönti

Live-vedonlyöntiin Betsafe soveltuu ensiluokkaisesti, sillä live-vetokohteiden määrä on täällä kerrassaan mahtava. Live-betsattavaa on sivustolla tarjolla peräti yli 15 eri lajin parissa, ja kun tähän määrään lasketaan sitten vielä kaikki suurimmat urheilutapahtumat ja muut arvokisat, on kattaus loistavalla tasolla.

Niin, ja kuten sanottua, kaikki Betsafen ilmaiset live-stream -lähetykset ovat katsottavissa täältä live-vedonlyönnin puolelta. Kaikki tarjolla olevat live-stream -nettilähetykset onkin merkattu pelikohde-listaukseen pienellä TV-kuvakelaatikolla, jonka painaminen avaa live streamin näkyville - mikäli sinulla on pelitililläsi rahaa.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Betsafe vedonlyöntiVedonlyöntisivut on rakennettu Betsafella siinä mielessä taitavasti, että ne soveltuvat mainiosta sekä aloitteleville vedonlyöjille että veikkaushommien paatuneimmillekin ammattilaisille. Tyylikäs sivustokokonaisuus onkin siis kyhätty erittäin käyttäjäystävälliseen malliin, eikä sivut tahmaa ylimääräisten latailujen tai muiden ongelmien muodossa millään tavoin.

Sivusto ei ole kuitenkaan rakennettu varsinaisesti miksikään yksinkertaiseksi kokonaisuudeksi, vaan yksityiskohdista ja ulkoasun tyylistä ei ole tingitty toimivuuden kustannuksella pätkääkään. Kyseessä onkin kerrassaan loistava sekoistus käyttäjäystävällisyyttä ja näyttävyyttä.

Pelattavat lajit listautuvat mukavaksi ja selkeäksi listaksi Betsafella sivuston vasempaan laitaan, eli tyyliltään sivusto noudattelee siis perinteisiä vedonlyöntisivustoja tältä osin. Pelikohteet ja kertoimet ladotaan sitten tarjolle sivuston keskiosaan, ja jokaisesta pelikohteesta tarjotaan myös kattavat tilastot ja ennakkotiedot sarjatilanteiden, edellisten otteluiden ja aiempien kohtaamisten muodossa.

Tarjolla on toki myös erillinen live-tulos -palvelu, jossa voit seurata eri otteluiden kulkua helposti siirtymättä sivustolta muualle missään vaiheessa.

Betsafe Mobiili

Betsafe-asiakkaat voivat ladata itselleen vapaasti peliyhtiön omatuottaman vedonlyöntisovelluksen, joka on saatavilla toistaiseksi vain IOS-käyttöjärjestelmällä varustettuihin laitteisiin. Sovellus toimiikin niin normaalin vedonlyönnin kuin myös live-vedonlyönnin parissa, ja voipa samaisella mobiili-sovelluksella tietty viihtyä myös nettikasinon puolella.

Mobiilisovellusta voi myös muokata helposti omatoimisesti kaikkine säätöineen, joiden avulla kukin asiakas voi räätälöidä sovelluksensa parhaiten juuri omaan käyttöönsä soveltuvaksi.

Mikäli et halua ladata Betsafen erillistä mobiilisovellusta puhelimeesi tai pädiisi, voit vierailla Betsafen mobiilisivustolla myös suoraan älylaitteesi Internet-selaimen kautta. Tämä mobiilisivustoversio toimii myös pätevästi kaikilla mobiililaitteilla, mutta erillinen sovellus tarjoaa kuitenkin Betsafen kaikki palvelut ja ominaisuudet tätäkin kattavammin.

Maksutavat

Betsafe tarjoaa hyvän kirjon erilaisia maksutapoja talletusten ja kotiutusten tekoon, ja kaikki sen sivustolla esiintyvät rahansiirtomenetelmät ovatkin sataprosenttisen luotettavia kaikille suomalaisille pelaajille. Rahaa voikin liikuttaa Betsafella molempiin suuntiin turvallisesti niin luottokortein, nettilompakoin kuin myös verkkopankkitalletuksin. Talletuksiin voi käyttää sivustolla toki myös PaysafeCard-kortteja, EntroPayta sekä PayPal-palvelua.

Nopeiten kotiutukset hoituvat tunnetusti nettilompakoiden välityksellä, ja tällöin saatkin rahat verkkolompakkoosi heti saman päivän aikana, kun vain kotiutuspyyntösi hyväksytään. Muissa tapauksissa voit joutua odottamaan kotiutukset saapumista 1-3 päivää riippuen käyttämästäsi pankista.

Hitaita eivät Betsafen kotiutukset siis missään tapauksessa ole, sillä Betsafe pyrkii käsittelemään kaikki saapuvat kotiutuspyynnöt 24 tunnin sisällä nostokehotusten lähettämisestä.

Talletustavat:

- Luottokortit ja debit-kortit: Visa, Mastercard, Maestro
- Nettilompakot: Skrill, Neteller
- Verkkopankkitalletukset: Trustly, Euteller
- PaysafeCard
- EntroPay
- PayPal

Kotiutustavat:

- Luottokortit ja debit-kortit: Visa, Mastercard
- Nettilompakot: Skrill, Neteller
- Verkkopankkikotiutukset: Trustly
- PayPal

Asiakaspalvelu

Betsafen asiakastuki palvelee suomalaisia pelaajia tottakai selvällä suomen kielellä seitsemänä päivänä viikossa. Arkisin suomenkielinen asiakastuki on tavoitettavissa klo 08:00-24:00 CET, ja viikonloppuisin taasen klo 11:00-24:00 CET välisinä aikoina. Asiakaspalvelua on tarjolla näinä aikaväleinä suomalaisille niin live-chatin kuin myös sähköpostin ja puhelimenkin välityksellä.

Live-chat -palvelun saa auki Betsafen verkkosivuston yläpalkista löytyvän kysymysmerkki-ikonin kautta, jonka takaa avautuu Betsafen "Ohjekeskus". Myös alapalkista löytyvä "Ota yhteyttä" -linkki johtaa samaiselle sivulle.

Betsafen suomalaisen asiakaspalvelun sähköpostiosoite on taasen [email protected], ja puhelinumero puolestaan +358 9-2319 3858. Voit jättää ohjekeskuksessa Betsafelle myös soittopyynnön mahdollisen ongelmatilanteen esittelyn kera, jonka myötä Betsafe ottaa sinuun yhteyttä keskimäärin 15-60 minuutin kuluessa. Sähköpostiviestien keskimääräinen vastausaika on Betsafen asiakaspalvelussa taasen 15-60 minuuttia.

Yhteenveto

Kaiken kokenut vedonlyöntimaailman konkari Betsafe latoo tiskiin sellaisen paketin, ettei paremmasta väliä. Jättimäisen pelikohdemäärän, kilpailukykyisten kertoimien ja loistavien vedonlyöntibonusten ja suurten kampanjoiden keskeltä löytyykin tässä tapauksessa niin laadukas vedonlyöntisivusto-kokonaisuus, että sille kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus.

Urheiluveikkaus.com suositteleekin Betsafen vedonlyöntiä kaikille betsaamisesta tykkääville täysin varauksetta.

K18. Pelaaminen voi aiheuttaa riippuvuutta. Pelaa vastuullisesti – www.peluuri.fi  
Säännöt ja ehdot voimassa: www.betsafe.com/fi
BML Group Ltd - Malta Gaming Authority MGA/CRP/108/2004

Betsafe kommentit

Kaikkien tuntema Betsafe on muuttanut vedonlyöntibonustaan. Saatkin ensitalletuksellasi peliyhtiöltä 100% bonukset 150 euroon asti, eli jos talletat pelitilillesi ensimmäisellä kerralla 150 euroa, saat kasaan huiman 300 euron pelikassan vedonlyöntipuuhien aloittamiseen!

Minimitalletusmäärä Betsafen bonuksen hyödyntämiseen on taasen 20 euroa.

Betsafe-vedonlyöntibonus pitää kierrättää viisi kertaa (5x talletus + bonus) minimissään 1.50 kerroinrajalla 30 päivän sisällä bonuksen lunastamisesta.

Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004.

Näin lunastat Betsafen vedonlyöntibonukset:

  1. Avaa pelitilisi Betsafelle nyt.
  2. Kirjaudu sisään pelitilillesi, ja tee Betsafelle 20-150 euron ensitalletus. Bonuskoodia ei tarvitse käyttää.
  3. Saat automaattisesti 100% bonusta ensitalletussummaasi vastaan. Betsafe siis tuplaa avaustalletuksesi bonusrahalla aina 150 euroon asti!
  4. 20 euron talletuksella pääset aloittamaan vedonlyönnin 40 euron kassalla. 150 euron avaustalletus tuo taasen tilillesi yhteensä hulppeat 300 euroa pelirahaa!

Lunasta BONUS: 100%/150€ Betsafe -sivustolle tästä
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 5.00x talletus ja bonus vähimmäiskertointasolla 1,50.Jos lunastat maksimibonuksen, sinun tulee panostaa sivustolla yhteensä 1500 EUR saadaksesi bonukset kotiutettua.

Lisäehdot Betsafen vedonlyöntibonuksia ei voi lunastaa Netellerillä tai Skrillillä tehdyillä ensitalletuksilla. Tee ensitalletuksesi jotakin muuta talletustapaa käyttäen kuin näitä kahta.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Betsafe nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004.

Betsafe Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Betsafe-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Betsafe bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Betsafe -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Betsafe uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Betsafe -vedonlyöntisivusta.

Palaute