mainos

Campeonbet arvostelu

Päivitetty

CampeonBet

Tänään Urheiluveikkaus.comilla matkataan Latinalaiseen Amerikkaan tutustumaan uuteen CampeonBet-pelisivustoon. Virkistävää erilaisuutta on siis tarjolla, sillä yleisesti ottaen olemme käyneet läpi vain Iso-Britanniasta ja Pohjoismaista tulevia sivustoja. CampeonBetistä huokuukin erikoisuus jota muilta sivuilta ei löydy ja positiivisen tunnelman puutteesta sivustoa ei ainakaan voi syyttää! Vedonlyönnin ohella tarjolla on myös netti- ja livecasino.

Etelä-Amerikan puolella ala ei ole aivan yhtä kilpailtu kuin esimerkiksi suomalaisten pelaajien keskuudessa, ja tämän vuoksi CampeonBet onkin onnistunut nousemaan melko suureen menestykseen vaikka se onkin perustettu vasta vuonna 2017. Kyseessä onkin myös taustayhtiö CW Marketing B. V. :n ensimmäinen sivusto iGaming-maailmassa, ja jäämmekin innolla odottamaan mitä kaikkea firma tule tulevaisuudessa oikein tuottamaan!

CampeonBet vedonlyönti

Vedonlyöntivalikoimansa osalta ei ole kovinkaan vaikea päätellä mihin lajiin CampeonBetillä ollaan panostettu. Kyseessähän on totta kai jalkapallo johon koko Etelä-Amerikan manner tuntuu olevan aivan hulluna. Eihän tässä tässä tietenkään mitään väärää ole - päinvastoin! Sivustolla onkin aivan ensimmäisenä valikoima joka on täynnä vain eri maiden futista ennen kuin muiden lajien vaihtoehtoja tulee edes saatavilla! Jos siis rakastat Argentiinalaisen ja Brasilialaisen jalkapallon tunnelmaa CampeonBet sopii sinulle paremmin kuin hyvin!

Jalkapallon kohdevalikoimaa on vaikeaa olla hehkuttamatta liikaa, sillä vaikka kyseessä on Etelä-Amerikan markkinoille pääosin suunnattu sivusto kertoimia tarjotaan aina Suomen kotoiseen kolmosdivariin saakka. Muitakin lajeja riittää CampeonBetillä toki yllin kyllin. ja muihin päälajeihin sivustolla lukeutuvat esim. koripallo, käsipallo jääkiekko sekä erilaiset e-sports -pelit. Valikoima on siis toisin sanoen laaja ja enemmän kuin hyvä ja löytyypähän sieltä jopa virtuaaliurheilua ajan ratoksi!

Campeonbet Kertoimet

Laajan valikoiman lisäksi on myös tärkeää että vedonlyöntisivusto tarjoaa pelaajille hyvät kertoimet jotta heidän rahansa saisivat parhainta mahdollista vastinetta. Näiden osalta Campeonbetillä onkin mielenkiintoinen linja sillä heidän kertoimensa jatkuvat aina kolmanteen desimaalipisteeseen saakka, eli esim. 1,175. Yleisesti ottaen suuruudeltaan CampeonBetin kertoimet ovat hyvää keskitasoa, mutta esimerkiksi suomalaiseen Liiga-jääkiekkoon on tarjolla välillä loistavia ylläreitä jotka kannattaa käyttää hyväkseen!

Campeonbet Live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti on totta kai saatavilla merkittävänä osana CampeonBetin valikoimaa. Pelattavaa riittääkin suhteessa aivan yhtä paljon kuin tavallisten kohteidenkin osalta perinteisiin pohjoismaalaisiin vedonlyöntisivustoihin verrattuna. Muun valikoiman tapaan myös livessä pääosaa näyttelee jalkapallo johon löytyykin kaikenlaista erilaista nautittavaa mitä vain voi futiksen parista keksiä. 

Kertoimien osalta korkea taso jatkuu ja jalkapallon lisäksi tämä pätee myös muihinkin lajeihin. Voit löytää Campeonbetin live-vedonlyönnin tuttuun tapaan suoraan sivuston yläpalkista ja heti etusivulta näetkin kaikki suosituimmat tällä hetkellä käynnissä olevat kohteet. Ei siis mitään valittamista tältäkään osin!

Sivusto & vedonlyöntialusta

Kuten varmasti tässä vaiheessa onkin tullut selväksi, CampeonBet luottaa sivustonsa teemassa suurimmalta osalta Etelä-Amerikkalaisuuteen. Hehkutusta ja hypeä siis riittää, mutta onneksi mitään rasittavia välianimaatioita tai muutakaan samanomaista ei olla lähdetty lisäämään. Nämä nimittäin yleensä vain häiritsevät miellyttävää pelikokemusta, ja sitähän ei kukaan halua. Värimaailmaltaan CampeonBet on pääosin keltainen tummilla ja vaaleilla elementeillä.

CampeonBetillä ollaankin visuaalisia asioita enemmän keskitytty nimenomaan miellyttävään pelikokemukseen, ja tämä onnistuukin hyvin. Kaikki olennainen informaatio mitä pelaamista varten tarvitsee löytyykin näkökentästä koko ajan, ja kun valitset jonkin tietyn kohteen saat siitä kaikki tiedot niin ennakkoon kuin livessäkin tilastoineen ottelun kulusta. Oikean lajin ja sarjan valinta onnistuu ongelmitta ja itse vetojen lyöminenkin on kätevää ja helppoa.

Kielivalintojen suhteen CampeonBetille täytyy kuitenkin antaa hieman sakkoa, sillä vaikka yläpalkista aukeavasta kielivalikosta löytyykin Suomi-vaihtoehto sitä klikatessa sivusto pysyy täysin englanninkielisenä. Näin on ollut jo jonkin aikaa - lieköhän kääntäjältä unohtunut tulla töihin? Englannin ohella sivusto on tarjolla ruotsiksi, norjaksi, ranskaksi, saksaksi, venäjäksi, espanjaksi ja portugaliksi.

Campeonbet Mobiili

Tänä päivänä vedonlyöntisivusto naurettaisiin varmasti pystyyn jos se ei tarjoaisi pelaajilleen palvelua myös mobiilissa, ja tottahan toki CampeonBetiltäkin voi löytää asiallisen mobiiliversion. Mobiilipelaaminen onnistuu CampeonBetillä suoraan selaimesi kautta, sillä vielä ainakaan tässä vaiheessa saataville ei ole ilmaantunut omaa mobiilisovellusta. Aktiivisimmille pelaajille sovellus varmasti maistuisikin, mutta eipähän ainakaan laitteesi muistia tarvitse tukkia.

CampeonBetin mobiilisivut ovat responsiiviset, eli toisin sanoen ne optimoituvat näytön kuin näytön kokoon loistavasti. Pelaaminen soljuukin tämän myötä kaikilla laitteilla täysin moitteetta, eli ei ole niin väliä pelaatko tabletilla vai älypuhelimella. Kaikki siis hyvällä mallilla tältä osin vaikka sovelluskin olisi totta kai kiva!

Maksutavat

Kun siirrytään katsomaan CampeonBetin raha-asioita voimmekin heti huomata että lisenssiasioiden suhteen sivusto on tehnyt melkoisen möhläyksen. CampeonBet toimii nimittäin Maltan tai Iso-Britannian peliviranomaisten valvonnan sijaan Curacaon lisenssin alaisena, ja kyseinen lisenssihän ei tunnetusti takaa verovapaita voittoja suomalaisille pelaajille. Tämä onkin todella iso harmi ja laskee CampeonBetin kokonaisarvosanaa merkittävästi, joten ei auta kun toivoa että tilanteeseen tulisi muutos mahdollisimman pian!

CampeonBetiä kannattaa silti toki kokeilla (etenkin uusien pelaajien tarjousten avulla), mutta pääasialliseksi sivustoksi se tuskin sopii vielä tässä vaiheessa ennen kuin uusi lisenssi saadaan hankittua. Jokainen sivustolle tehty talletus tapahtuu saman tien eli reaaliajassa - et siis joudu odottelemaan pelaamisen aloittamista hetkeäkään! Kotiutusten osalta aikaa voi mennä hieman enemmän, mutta kaikki kotiutuspyynnöt luvataan käsitellä 24-48 tunnin sisällä.

Rahansiirtomenetelmien osalta asiat ovat CampeonBetillä paremmin kuin monella muulla sivustolla ja kaikki suomalaisten pelaajien eniten käyttämät metodit ovat saatavilla. Näihin lukeutuvat niin kaikenlaiset kortit joita lompakosta voi löytyä kuin nettilompakot kuten Skrill ja Neteller. Lisäksi verkkopankkitunnusten avulla raha liikkuu muun muassa Trustly-palvelun avulla.

Talletustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkitalletukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)
- PaysafeCard -kortit
- Monia muita talletustapoja

Kotiutustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkikotiutukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)

Asiakaspalvelu

Kun itse sivustoakaan ei olla vielä saatu käännettyä suomeksi olisi melkoisen optimistista odottaa että asiakaspalvelua löytyisi armaan kotimaamme kielellä. Näinhän ei tietenkään ole, eli jos tarvitset apua johonkin ongelmaan joudut valitettavasti pärjäämään tällä hetkellä englanniksi. Jos englanti ei taivu luonnostaan kovinkaan hyvin apuna voi käyttää vaikka Google-kääntäjää vaikka eihän sekään ideaalia tietenkään ole. 

Voit ottaa CampeonBetin asiakaspalvelutiimiin yhteyttä kahdella eri tapaa, eli joko sähköpostin välityksellä tai kätevän ja nopean live chatin kautta. Meidän mielestämme live chat on aina vedonlyöntisivustoilla paras tapa ottaa sivustoon yhteyttä sillä sitä kautta saat varmiten ja nopeiten apua kaikkiin kohtaamiisi ongelmiin. Voit löytää CampeonBetin live chatin sivuston oikeasta alakulmasta.

Yhteenveto

CampeonBetin peruspaketti on erittäin hyvällä mallilla mutta valitettavasti suomalaisten pelaajien kannalta löytyy vielä jonkin verran hiottavaa. Tärkeintä kuitenkin on että sivuston valikoima on erittäin laaja ja kertoimet hyvällä tasolla - tästä on hyvä rakentaa eteenpäin tulevaisuutta ajatellen! Täytyykin muistaa että CampeonBet on saapunut markkinoille vasta vuonna 2017, joten sillä on vielä hyvin aikaa kehittyä.

Tällä hetkellä sivusto ei ansaitse lisenssi-, kieli- ja asiakaspalveluasioiden takia aivan korkeimpaan kategoriaan yltävää arvosanaa. Mikäli nämä muutamat seikat laitetaan kuntoon voidaankin sitten puhua jo melkoisen kovasta sivustosta, etenkin jos Etelä-Amerikkalainen tunnelma ja jalkapallo miellyttää! Tässä vaiheessa sivustoa pääsee testaamaan uutena pelaajana 100% veikkausbonuksella aina 100 euroon saakka ja tuo tarjous kannattaakin hyödyntää äkkiä ennen kuin tervetuliaispaketti huononee, kuten uusilla sivustoilla on tapana!

Campeonbet kommentit

CampeonBetillä pelaajat pääsevät aloittamaan vedonlyönnin 100% ensitalletusbonuksella, josta saa bonusrahaa vedonlyöntiin enintään jopa 100 euroa. Eli, saat siis maksimibonusrahat (100€) tilillesi tallettamalla ensimmäisellä talletuskerralla 100 euroa.

Minimitalletus bonuksen lunastamiseen on 20 euroa, jolloin saat siis 20 euroa bonusrahaa talletussummasi päälle.

Näin lunastat CampeonBetin vedonlyöntibonukset:

  1. Siirry CampeonBetille ja avaa oma pelitilisi.
  2. Käy klikkaamassa itsesi mukaan tervetulotarjoukseen kampanjasivulta.
  3. Tee ensimmäinen talletuksesi CampeonBetille, ja saat 100% bonusta maksimissaan 100 euron saakka.

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 8.00x talletus ja bonus vähimmäiskertointasolla 2,00.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 1600 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Lisäehdot Et voi lunastaa tervetulobonusta Skrill/Neteller/EcoPayz -talletustavoilla.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Campeonbet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Campeonbet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Campeonbet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Campeonbet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Campeonbet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Campeonbet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Campeonbet -vedonlyöntisivusta.

Palaute