" " " "" "

ComeOn arvostelu

ComeOn!

ComeOn! kajahti ilmoille ensimmäistä kertaa iGamingin ihmeellisessä maailmassa ensimmäistä kertaa vuonna 2010, ja tuon päivän jälkeen vihreällä sivustolla onkin jaettu iloa ja isoja voittoja niin vedonlyönnin kuin nettikasinonkin osalta. Vedonlyönti on aina kuitenkin ollut ComeOnin tarjonnan pääpointti, ja sitä onkin saatavilla komealla tavalla niin valikoiman kuin kertoimienkin osalta!

Ensimmäinen asia mikä pelaajilla kuitenkin iskee sivuston suhteen silmään on järjettömän kokoinen bonus jonka ensitalletukseen voi valita. Tämän suuruisia bonareita ei aivan hirveästi uusille betsaajille ole tarjolla, ja Urheiluveikkaus suositteleekin jo tässä vaiheessa tarjouksen lunastamista äkkiä ennen kuin se vaihtuu huonompaan!

ComeOn! päivitti sivustoaan kesällä 2019 ja siitä hetkestä eteenpäin sivustolla pystyy harrastamaan myös vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä. Voit siis pelata "pikana" ilman rekisteröitymistä jos sinulla on käytössäsi suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset. Rekisteröintivapaa vedonlyönti onnistuu helposti ja nopeasti ilman käyttäjätunnuksia Trustly-palvelun kautta. Lisäksi saat voittosi tilille muutamassa minuutissa, kun pelaat vedonlyöntiä rekisteröintivapaasti, joten suosittelemme ehdottomasti tutustumaan tähän uuteen tapaan pelata vedonlyöntiä netissä.

ComeOn! vedonlyönti

Vaikka tarjoukset olisivatkin hyvällä mallilla niin kyllähän itse valikoima on tärkein ratkaiseva tekijä omaa optimaalista vedonlyöntisivustoa etsiessä. ComeOnin kohdalla ei tässä suhteessa onneksi tarvitse pettyä, sillä tuulettamisen mukaan nimetyltä sivustolta löytyy jokaiseen makuun jotakin. Tarjolla onkin jatkuvasti tuhansia kohteita kellon ympäri yhteensä 35 eri lajiin siten että esimerkiksi talviurheilu, moottoriurheilu ja yleisurheilu on kerätty yhden kohteen alle. 

Suosituimpia lajeja joihin on saatavilla eniten kohteita ovat ComeOnilla muun muassa jalkapallo, jääkiekko, virutaaliurheilu, tennis ja e-sports. Pienempiin sporttimuotoihin on myös saatavilla kiitettävästi kaikkea, ja erityisesti plussaa ComeOnin laariin lentää siitä miten paljon sivustolla ollaan panostettu suomalaisiin pelaajiin. Saatavilla onkin niin Veikkausliigaa kuin kotoista jääkiekon Liigaakin kaikilla mahdollisilla eri tavoilla.

ComeOn Kertoimet

Toisin kuin monella muulla vedonlyöntisivustolla ComeOnin kertoimia ei voi missään tapauksessa ainakaan tylsyydestä syyttää. Sivustolla nähdään nimittäin sen verran heittelyä että oksat pois, ja tämän vuoksi saitti suosiikin juuri kokeneita betsi-miehiä ja -naisia jotka huomaavat heti kun rahoille on saatavilla tavallista parempaa vastinetta. Markkinatoppeja siis löytyy, ja niiden kanssa ei myöskään kannata jäädä aikailemaan sillä ammattimaisesti vetoa lyövät huomaavat ne nopeasti jonka jälkeen lukemat alkavat totta kai laskemaan!

Erityisen hyviä kertoimia on saatavilla juuri suomalaisiin sarjoihin kuten Liigaan ja futiksen Veikkausliigaan. Mikäli siis kotimainen urheilu on lähellä sydäntäsi ja haluat saada rahoillesi mahdollisimman hyvää vastinetta ei ComeOn! ole ollenkaan hullumpi valinta peleihin - etenkin sen jättimäisen bonuksen ansiosta!

ComeOn Live-vedonlyönti

Tavallisen betsaamisen ohella pääosin juuri vedonlyöntiin keskittynyt ComeOn tarjoaa pelaajille totta kai myös live-vedonlyöntiä. Voit löytää live-betsit ComeOnin sivustolta aina kätevästi ja nopeasti yläpalkin kautta suoraan vedonlyönti-vaihtoehdon vierestä. Aivan yhtä laajaa valikoimaa kuin tavalliseen betsaamiseen ei live-puolella ole tietenkään saatavilla, mutta ComeOn Live kestää kyllä helposti vertailun muihin sivustoihin joille vedonlyönti on yhtä tärkeää kuin hengittäminen.

Live-vetoihin löytyy kellon ympäri kaikenlaista pelattavaa, ja esimerkiksi kirjoitushetkellä alkuiltapäivästä saatavilla on noin 100 erilaista kohdetta. Jokaisesta näistä kohteista löytyy myös kymmeniä erilaisia alakohteita, ja kokonaisuutena voidaankin näin ollen todeta että ComeOnin live-puoli on yksi parhaita mitä koko alalta löytyy.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Tarkkasilmäiset varmasti huomasivatkin jo jutun alun maininnan vihreästä teemasta, ja vihreän kaveriksi on valikoitunut erilaisia tummia sävyjä. SIvusto onkin selvästikin luotu nuorempien polvien pelaajat pääasiallisesti mielessä, ja tyylikkyyden osalta se sijoittuukin ilman muuta aivan vedonlyöntisivustojen kirkkaimpaan kärkeen. 

Tyylikkyys ei ole kuitenkaan vienyt huomiota helppokäyttöisyydeltä, joka on ilman muuta aivan yhtä tärkeä ellei jopa tärkeämpikin palanen vedonlyöntisivustoa. Sivuston ylä- tai sivupalkista pääseekin kätevästi valitsemaan itselleen omaa haluamaansa lajia, ja päivän suosituimmat kohteethan näkyvät totta kai jo heti etusivulla. Voit myös tallentaa sivustolle omat pikavalintasi jotta suosikkibetsien lyöminen onnistuisi aina mahdollisimman helposti!

ComeOn! on saatavilla moderniin tyyliin kokonaan suomeksi, ja sivustolta voikin nähdä helposti että se on ollut erityisen paljon juuri kylmästä kotimaasta tuleville pelaajille suunnattu jo pitemmän aikaa. Muitakin kielivaihtoehtoja toki löytyy kuten vaikkapa ruotsi, englanti, saksa, chile (espanja) ja norja.

ComeOn Mobiili

Pääosin nuoremman polven pelaajille suunnattu vedonlyöntisivusto naurettaisiin varmasti torilla pystyyn mikäli se ei pystyisi tarjoamaan asiallista palvelua myös mobiilipelaajille. ComeOn! ja heidän ammattitaitoinen tiiminsä on kuitenkin onneksi pitänyt myös älypuhelimilla ja tableteilla betsaavat asiakkaansa lähellä sydäntä, ja vetoja pääseekin lyömään kaikilla laitteilla joko responsiivisten mobiilisivujen tai ComeOn!-sovelluksen kautta.

Laitteella jota käytät betseihin ei siis ole ComeOnin osalta mitään väliä, sillä mobiilisaitti mukautuu näytön kuin näytön kokoon ilman mitään ongelmia. Itse betsaamisen lisäksi lähes kaikki mikä onnistuu pöytäkoneversiossakin pelittää myös älypuhelimilla ja tableteilla moiteetta. Tähän kuuluvat muun muassa talletukset ja kotiutukset, rekisteröinti tai vaikkapa bonusten lunastaminen!

Maksutavat

Ennen uuden vedonlyöntisivuston valintaa on aina hyvä tarkistaa millä eri tavoilla esim. tänään arvosteltavana olevalle ComeOnille voikaan oikein tehdä talletuksia ja kotiutuksia. Kuten laadukkaan pelisivuston kuuluukin ComeOn! tarjoaa onneksi pelaajilleen kaikki suomalaisten eniten käyttämät rahansiirtomenetelmät. Näihinhän lukeutuvat tietenkin luottokortit kuten Visa & Mastercard, Trustly-palvelu joka mahdollistaa suomalaisten nettipankkitunnusten käytön sekä pienempiä menetelmiä kuten vaikkapa Paysafecard-kortit ja Euteller.

Jos haluat saada rahat kotiutettua ComeOnilta oikea valinta rahansiirtoihin on ehdottomasti Skrillin ja Netellerin kaltaiset nettilompakot joiden avulla varoihin pääsee käsiksi saman tien. Nettilompakoilla on toki mahdollista myös tallettaa, ja kaikilla menetelmillä tallettamisen jälkeen varat siirtyvät pelitilillesi heti. Kotiutuksia voi menetelmästä riippuen joutua odottamaaan hieman pitempään aina muutamaan päivään saakka. Jos pelaat rekisteröintivapaasti, niin voitot kotiutuvat suoraan pankkitilillesi muutamassa minuutissa.

Ison betsivoiton osuessa kohdalle moni meistä alkaa usein miettimään että tarvitseekos tästä nyt maksaa veroa? Tämä asia kannattaakin tarkistaa ennen kuin edes luo tiliä uudelle vedonlyöntisivustolle, mutta onneksi ComeOn! tarjoaa joka tapauksessa verovapaat voitot kaikille suomalaisille pelaajille. Syynä tähän on Maltan peliviranomaisten myöntämä lisenssi jonka myötä ComeOn! on todettu myös luotettavaksi pelisivustoksi kaikilta osin.

Talletustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkitalletukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)
- Euteller
- PaysafeCard -kortit

Kotiutustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkikotiutukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)

Asiakaspalvelu

Suomalaisiin pelaajiin panostaminen näkyy itse sivuston ohella myös asiakaspalvelussa jota on saatavilla puhtaalla kotimaisella. Voit ottaa ComeOnin avuliaaseen tiimiin yhteyttä pohjolan murteella joko sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai kätevän ja nopean live chatin kautta. Ikävä kyllä aivan kellon ympäri jeesiä kaikkiin kohtaamiisi ongelmiin ei ole saatavilla, sillä live chat on suomeksi auki vain 12-22 ja sähköpostitsekin apua saa vain 09-22:30 välisinä aikoina.

Muina aikoina joudut siis luottamaan esimerkiksi englannin- tai ruotsinkielisen tiimin ammattitaitoon jossa ei tietenkään ole mitään vikaa. Tärkeintä kuitenkin on että suurimman osan ajasta suomalainenkin tiimi on langan päässä, ja muina aikoina asiakaspalvelusta löytyy kyllä useiden kysyttyjen kysymysten osio ihan puhtaalla kotimaisella. Löydät ComeOnin asiakaspalvelun klikkaamalla sivustolla näkyvää kysymysmerkkiä, ja tästä on kyllä annettava vähän noottia sillä kyseinen symboli on melko pieni eikä siitä voi tietää mitenkään että juuri siitä saa apua.

Yhteenveto

Turha sitä on lähteä kiistämään, ComeOn on tällä hetkellä yksi maailman parhaita vedonlyöntisivustoja. Uusille pelaajille tarjottavat vedonlyöntibonukset ovat hurjia, valikoima on kunnossa ja kertoimien osalta löytyy aivan alan kärkipäätä. Kun saatavilla on kattavasti kaikkea myös live-vedonlyönnin osalta ja itse sivusto näyttää äärimmäisen tyylikkäältä on komeasti nimetty ComeOn! eittämättä viiden tähden tapaus!

Jos jostain haluaa kuitenkin alkaa vääntämään jotain negatiivista niin asiakaspalvelun olisi voinut toteuttaa hieman paremmin ja yksinkertaisemmin. Kaikilta muilta osin ComeOnin sivusto onkin ilahduttavan selkeä ja saakin raudanlujalta arvostelutiimiltämme ehdottomasti ison peukun papukaijamerkin. Ei siis muuta kuin nauttimaan jättibonarista ja pelaamaan!

ComeOn kommentit

ComeOnin vedonlyöntibonukset ovat ehdottomasti yhdet parhaimmat mitä markkinoilla on tarjolla, sillä tällä sivustolla uudet pelaajat pääsevät valitsemaan itse itselleen veikkausbonuksen kahdesta loistavasti vaihtoehdosta. Tarjolla onkin nämä kaksi vedonlyöntibonusta, joista toisen voi lunastaa ensimmäisellä talletuskerralla:

1. vaihtoehto: 400% bonus 40 € asti (talleta 10€, saat 50€ pelivarat)
2. vaihtoehto: 100% bonus 300 € asti (talleta 300€, saat 600€ pelikassan)

Ensimmäinen, 400% bonus-vaihtoehto sopiikin parhaiten juuri pienempiä summia tallettaville pelaajille. 100% bonuksella saat taasen euromäärässä enemmän bonusrahaa, jos päätät ensitallettaa kerralla suuremman summan rahaa pelitilillesi.

Näin lunastat ComeOnin vedonlyöntibonukset:

  1. Luo itsellesi uusi pelitili ComeOnille.
  2. Pääset valitsemaan itsellesi toisen kahdesta tarjotusta vedonlyöntibonuksesta ensitalletuksellesi.
  3. Saat joko 400% bonusta 40 euroon saakka tai 100% bonusta 300 euroon saakka.
  4. 400% bonuksella saat siis 10 euron talletuksella yhteensä 50 euron alkupelivarat. 100%/300€ bonuksella voit taasen saada kasaan jopa 600 euron pelikassan, jos päätät ensitallettaa 300 euroa.
  5. Valitse näistä kahdesta bonuksesta siis se, mikä sopii sinulle parhaiten, ja aloita veikkaaminen mieleisellä vedonlyöntibonuksella!

Lunasta BONUS: 400%/40€ tai 100%/300€ ComeOn -sivustolle tästä
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 6.00x talletus ja bonus vähimmäiskertointasolla 1,50.Jos lunastat maksimibonuksen, sinun tulee panostaa sivustolla yhteensä 3600 EUR saadaksesi bonukset kotiutettua.

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto ComeOn nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

ComeOn Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Yhdistelmävetoihin voitontehostusta ComeOnilta!

Rekkabetsaajat saavat ComeOnilta tuhdisti extraa omiin veikkausvoittoihinsa, kun peliyhtiön Combo Booster -kampanja tuo tarjolle jopa 15% voitontehostukset pitkille vetolapuille!

Lue lisää...

Existing customers

10€ ilmaisveto virtuaaliurheiluun ComeOn:lta!

Virtuaalikohteita, mutta oikeita voittoja! Lähde veikkaamaan jalkapalloa, laukkakilpailuja sekä vinttikoirakisoja ja ComeOn! palkitsee sinut ilmaisvedolla – joka kuukausi!

Aseta virtuaaliurheiluveto vähintään 10€ panoksella, ja 10€ ilmaisveto maksetaan heti pelitilillesi.

Lue lisää...

Existing customers

Valioliiga-visasta viikoittaisia palkintoja!

Asuuko sisimmässäsi kunnon Valioliiga-tietäjä? Jos asuu, on sinulla nyt helppo paikka viikoittaisten palkkioiden tienaamiseen ComeOnin uudessa "Valioliiga-visa" -kampanjassa!

Lue lisää...

Palaute