mainos

Expekt Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Lyö vetoa naisten jalkapallon MM-kisoihin ja voita ilmaisvetoja Expektiltä!

Naisten futiksen MM-kisat ovat juuri käynnistyneet Ranskan helteisissä keleissä ja futisfestarit patonkimaassa jatkuvat aina heinäkuun 7. päivään saakka, jolloin uusi maailmanmestari on selvillä.

Kisoja voi seurata Ylen kanavilta, mutta Expekt haluaa tuoda juuri sinulle lisäjännitystä otteluiden seuraamiseen tarjoamalla MM-kisojen ajaksi haasteskaban, jossa erilaisia tehtäviä suorittamalla voit voittaa itsellesi eri arvoisia ilmaisvetoja!

Nyt onkin aika kaivaa sisäinen jalkapallotietäjä esiin ja aloittaa ilmaisvetojahti Expektin vedonlyönnissä!

Lue lisää...

Existing customers

Korotettuja kertoimia UEL-loppuotteluun!

Expektiltä saa tulevaan Eurooppa-liigan finaaliin pari korotettua kerrointa maalintekijäveikkauksiin. Peliyhtiön vedonlyönnissä pääseekin nyt lyömään vetoa niin Chelsea-tähden Eden Hazardin kuin myös Arsenal-kärjen Pierre-Emerick Aubameyangin maalintekoa nostetulla 2.90 -kertoimella!

Lue lisää...

Existing customers

Jopa 100€ cashbackia tarjolla!

Expekt jakaa kuluvan viikon ajan asiakkailleen cashbackia, eli suomeksi sanottuna käteispalautuksia, kaikista live-vedonlyönnin nettotappioista. Kyseinen takaisin palautuksena saatava cashback-siivu on 10%, ja suurimmillaan palautusta voi saada 100 euron edestä tämän kampanjan puitteissa.

Homma toimii siten, että Expektin cashback-tarjous on voimassa 25.-31. maaliskuuta välisenä aikana live-vedonlyönnin parissa. Mikäli jäätkin tänä aikavälinä tappiolla omissa live-vedoissasi Expektillä, saat palautuksena 10% cashbackin näistä viikon aikana kokemistasi nettotappioista heti huhtikuun alussa.

Muista kuitenkin osallistua kampanjaan ennen kuin alat lyödä live-vetoja viikon aikana, sillä muutoin et voi cashback-palautusta tappioiden sattuessa saada.

Lue lisää...

Existing customers

Ilmaisveto jaossa Expektillä! - Veikkaa ja voita!

Expekt on käynnistänyt sivustollaan maukaan "Ilmaisvetojahti" kampanjan, jossa pelaajat voivat tienata tililleen 5€ ilmaisvedon vain suorittamalla seuraavan operaation:

Sinun täytyykin vain lyödä 18.-24. maaliskuuta 2019 välillä Expektin vedonlyönnissä voittava veto niin jalkapallo- kuin myös tennis-kohteissa vähintään 1.80 kertoimella ja 5€ panoksella. Eli, kun olet onnistunut näiden kohteiden parissa, on 5€ ilmaisvetosi sinun!

Parhaimmillaan voit siis tienata 5€ ilmaisvetosi vain 10€ panostuksella, eli kyseessähän on vähän niinkuin 50% bonus vedonlyöntiin.

Lue lisää...

Existing customers

Veikkaus-haaste: Tarjolla jopa 500€ rahapalkinto!

Expektillä laitetaan nyt vedonlyönti-taidot testiin uuden kisan muodossa. Kerää tilillesi pisteitä millä tahansa oikella rahalla asetetuilla vedoilla, ja mitä enemmän keräät pisteitä, sitä paremmat palkinnot sinua odottaa! Voitkin tienata täten parhaimmillaan 500 euroa extra-rahaa tilillesi.

Ja eniten pisteitä kerännyt pelaaja nappaa tililleen vielä 100 euroa extra-rahaa palkintona.

Lue lisää...

Existing customers

Hyödynnä nyt kerroin-boostaukset futisvetoihin!

Expekt on korottanut omia kertoimiaan lukuisiin kuluvan viikon futiskohteisiin. Tsekkaa tästä lista boostatuista kertoimista, ja käy iskemässä vetosi sisään Expektillä astetta suurempien vedonlyöntivoittojen toivossa.

Lue lisää...

Palaute