mainos

FavBet arvostelu

Päivitetty

Monipuolinen kokemuksen omaava vaihtoehto

Nykypäivänä uusia betsisivuja tulee joka suunnasta ja yritämme Urheiluveikkauksella pysyä mukana mahdollisimman hyvin. Tällä kertaa saimme käsiimme kuitenkin hieman kokeneemman yksilön FavBetin. FavBet saattaa olla jo monille tuttu nimi, sillä lafka on ollut pystyssä jo vuodesta 1999 asti. Voimme siis olla varmoja, että tältä kaverilta ei ainakaan kokemusta puutu.

Tänä päivänä vedonlyöntiyhtiöt kamppailevat todella kiivaasti parhaimman bookkerin tittelistä, joten normaalia huonommat yksilöt tippuvat takajalalle helposti, mikäli tarjonta ei ole täydessä iskussa. Nopean silmäilyn jälkeen huomasimme, että FavBetin sporttitarjonta on jopa yllättävänkin hyvässä kunnossa. 

FavBetin rattaita pyörittää Favorit United N.V niminen yhtiö, jolta aikaisempia tekeleitä ei löydy. Tämä ei välttämättä tarkoita mitään huonoa, vaan todennäköisesti yhtiö haluaa panostaa yhteen kovaan brändiin. Eiköhän siis lähdetä katsomaan hieman tarkemmin tätä vanhempaa kokemuksen omaavaa sporttisivua!

FavBet vedonlyönti

FavBetiltä löytyy kyllä betsattavaa aivan laidasta laitaan, mitä vain mieleen pompahtaa. Normaalien jalkapallo- ja jääkiekkokohteiden lisäksi pelattavaa löytyy yli kolmestakymmenestä eri lajista. Normaalien urheilulajien lisäksi tarjolla on myös esports-vedonlyöntiä ja pääsetkin iskemään vetoa sisään suomalaisten suosikki e-urheilu pelistä Counter-Strike: Global Offensivesta.

Esports-vetokohteita löytyy myös tottakai muistakin kilpapeleistä, kuten esimerkiksi League of Legendsista, Overwatchista ja Dotasta.

Hieman erikoisempia markkinoita on myös tarjolla, sillä pääset lyömään vetoa esimerkiksi siitä, kuka näyttelee James Bondia seuraavassa elokuvassa. Kaikki erikoiset vetokohteet löydät Specials -valikosta. Jos myös seuraat ja olet kiinnostunut politiikasta, vetokohteita löytyy myös tältä saralta.

Tottakai normaalista urheilusta on eniten vetokohteita tarjolla, mikä on itsestäänselvyys. Eniten betsattavaa löytyy siis jalkapallosta, jääkiekosta, koripallosta, tenniksestä ja pesäpallosta. Muista urheilulajeista löytyy kuitenkin normaalisti kohteita, eli sitä ei tarvitse pelätä.

Jos siis tykkäät vedonlyöntisivusta missä pääset iskemään vetoa sisään hieman erikoisemmista kohteista, FavBet saattaa olla sinulle oikea yksilö.

FavBet kertoimet

FavBetin kertoimet ovat kattavan tarkastelun jälkeen todella kilpailukykyiset isoimpien bookkereiden kanssa ja joistain lajeista löytyy huomattavasti parempia kertoimia. Suosituimmissa kohteissa kertoimet ovat kuitenkin melkein samaa kastia, kuin mitä muilta sivustoilta löytyy.

Hyviä kertoimia löytyy myös Special -valikosta todella paljon, mitkä kannattaa käydä läpi. Esportsin puolella kertoimet peilaavat myös hyvin paljon isoimpien sivustojen kanssa, muutamia kohteita lukuun ottamatta.

FavBet ja live-vedonlyönti

Live-vedonlyönnin puolella kohteita löytyy hyvä määrä ja kertoimet pysyvät ajan tasalla, joten pääset iskemään hyvät betit sisään oikealla hetkellä.

FavBet tarjoaa myös onneksemme live-lähetyksiä matseihin, joten pääset seuraamaan otteluita striimistä. Tämä on tottakai tosi kova lisä, sillä pysyt ajan tasalla kokoajan mitä otteluissa tapahtuu.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Sivustona FavBet on melko perinteisen oloinen ja omaa ehkä hieman vanhemman tyylisen yleisilmeen. FavBet on myös sporttimaisen sininen ulkoasultaan, mitä on käytetty useammallakin vedonlyöntisivulla.

Nettisivun yläreunasta pääset sinisen palkin kautta suuntaamaan helposti vedonlyönnin, live-vedonlyönnin ja esportsin omille sivuille. Saman valikon kautta pääset myös virtuaaliurheilun ja kasinon puolelle.

Vedonlyöntisivu on myös melko perinteisen näköinen ja pääset vasemmasta yläreunasta silmäilemään kaikista suosituimpia vetokohteita. Sivun vasemmasta laidasta löytyy myös kaikki urheilulajit, mistä pääset lyömään vetoa. Oikeasta laidasta pääset puolestaan tarkistamaan mitä vetokohteita vetolapullasi on.

Yleisilme FavBetin vedonlyönnissä on kokonaisuutena helppokäyttöinen, emmekä löytäneet sen suurempia puitteita siitä.

FavBet mobiilissa

Mobiilipelaaminen on todella suosittua varsinkin vedonlyöjillä, sillä tietokoneen äärelle ei välttämättä pääse aina iskemään vetoa sisään. Esimerkiksi tämän takia mobiilipuoli pitää olla hyvässä kunnossa.

FavBetillä pääset tottakai pelaamaan normaalisti mobiililaitteellasi suuntaamalla sivun nettisivuille, mikä on itsestäänselvyys. Tämän lisäksi voit halutessasi ladata FavBetin oman mobiilisovelluksen, mikä on hyvä plussa.

Maksutavat

FavBetin talletus- ja kotiutustavat ovat hyvässä mallissa, sillä pääset käyttämään kaikkia suosituimpia nettilompakoita ja kortteja. Näistä eniten käytössä suomalaisilla ovat muun muassa Skrill, Neteller, Visa ja Mastercard.

Minimitalletus FavBetin vedonlyöntisivulle on 10 euroa, joten jos haluat pienessä testimielessä testata tätä yksilöä se onnistuu. Pääset vielä alapuolelta tarkistamaan kaikki käytetyimmät talletus- ja kotiutustavat.

Talletukset
- Visa/Mastercard
- Skrill
- Neteller
- EcoPayz
- Verkkopankki
+ monia muita


Nostot

- Visa/Mastercard
- Skrill
- Neteller
- Verkkopankki
+ monia muita

Asiakaspalvelu

FavBet ei välttämättä ota suomalaisia asiakkaita vastaan millään kaikista lämpimimmällä tavalla, sillä nettisivuja ei saa asetettua suomeksi. 

Asiakaspalvelu toimii FavBetin nettisivuilla ympäri vuorokauden, mutta siinäkin on yksi pienempi miinus. Tukea ei siis ole saatavilla suomeksi, vaan joudut asioimaan englanniksi. Jos siis englannin kieli ei taitu mahdottoman hyvin, joudut käyttämään Google Kääntäjää apunasi.

Veroasiat ovat myös toinen miinus FavBetin vedonlyöntisivulla. Sivusto toimii nimittäin Curacaon pelilisenssin alla, jonka takia voitot eivät ole verovapaita. Sinun tulee siis itse ilmoittaa voitoistasi verottajalle tältä nettisivulta.

Yhteenveto

FavBet on tottakai vähintäänkin testaamisen arvoinen yksilö ja voimme sitä hyvillä mielin suositella. Miinuksia tottakai löytyy tältäkin sivustolta ja isoin niistä on Curacaon pelilisenssi. Jos sivu toimisi esimerkiksi Maltan lisenssin alla, olisi tapaus aivan eri.

Hyviä puolia tottakai löytyy FavBetiltä, kuten esimerkiksi todella laaja pelivalikoima, kilpailukykyiset kertoimet ja helppokäyttöinen vedonlyöntialusta. Kohteita löytyy myös rutkasti FavBetin live- ja ennakkovedonlyönnistä, joten bonus kannattaa ainakin käydä hakemassa pois.

FavBet kommentit

Tee tili FavBetille tänään ja lunasta 50 euron riskitön veto, joka ei sisällä mitään kierrätysvaatimuksia! Pääset lunastamaan riskittömän vedon näppärästi ruksittamalla "Risk free bet" -laatikon vetokupongiltasi.

Voit halutessasi tehdä vaikka 10 euron riskittömän vedon, mutta kehotamme tottakai hyödyntämään koko 50 euron arvoisen riskittömän betsin. Tsekkaa tarkemmat ohjeet alapuolelta!

Näin lunasta FavBetin riskittömän vedon: 

  1. Siirry FavBetille ja avaa pelitili.
  2. Tee ensitalletus pelitilillesi.
  3. Saat käyttöösi kierrätysvapaan riskittömän vedon, jonka voit aktivoida vetokupongista.
  4. Riskitön veto on asetettava vähintään 1.5 kertoimella single-kohteeseen, tai vähintään 2.5 kertoimen yhdistelmävetoon.

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto FavBet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

FavBet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole FavBet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei FavBet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää FavBet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän FavBet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat FavBet -vedonlyöntisivusta.

Palaute