mainos

MelBet arvostelu

Päivitetty

Erikoisvetojen ykköskohde

Pelisivustojen määrä jatkaa kiivasta nousuaan ja meidän(kin) listat päivittyvät jälleen kerran uudella nimellä. Tämän kertainen uutuus on tietojen mukaan perustettu jo vuonna 2012, joten kyseessä on eräänlainen konkari ja tunnetaan nimellä Melbet. 

Kuten nykyisi on jo lähes standardi kaikkien pelisivustojen kohdalla, myös Melbet pyrkii olemaan mahdollisimman laaja kokonaisuus kaikilla erilaisilla saroilla. Hetken tutkinnan jälkeen voi helposti todeta, että Melbet on täytetty miltei kaikella mahdollisella. Mainoksia Melbetin omista palveluista on vimmattu määrä ja niin sanotusti mistään ei tunnu jäävän paitsi. 

Melbetin taustalla toimii Pelican Entertainment Ltd, joka ei ole ainakaan toistaiseksi julkaissut muita tuotteita pelisivustojen saralla kuin Melbetin. Firman huomio varmasti siis enimmäkseen kiinnittyy Melbetiin, joka tuo pelaajan eteen erittäin ison määrän kolikkopelejä, mutta myös paljon mielenkiintoisia kohteita vedonlyönnissä. 

Melbet vedonlyönti

Melbetillä vedonlyöjän kyllä kelpaa. Pelattavaa on äärimmäisen pitkä lista ja tarjolla on erityisen paljon erikoisvetoja. Vedonlyönti ei siis todellakaan rajoitu pelkästään urheiluun, sillä pelkästään politiikasta on tarjolla yli sata kohdetta ja sama koskee myös säätä ja tv-kisoja. 

Toki urheilu on silti pääosassa Melbetillä, vaikka tietyt lajit jäävät auttamatta erikoisvetojen jalkoihin. Eniten kohteita on tarjolla luonnollisesti jalkapallossa. Kummastusta aiheuttavat kuitenkin seuraavaksi isoimmat lajit kohteiden valossa, jotka ovat hevoskisat ja vinttikoirakilpailut. Perässä seuraavat jääkiekko, tennis, amerikkalainen jalkapallo, vapaaottelu, lotto ja koripallo. 

Mikäli siis etsii selkeästi tavallisesta poikkeavaa vedonvälittäjää verkossa, Melbet saattaa erikoisten kohteiden takia etsimäsi sivusto. 

Melbet kertoimet

Melbet pyrkii olemaan ehdottomasti ajan tasalla muiden isojen pelisivustojen kanssa ja tämä toki heijastuu myös kertoimissa. Melbetin tarjonta on laaja ja poikkeuksia varmasti löytyy, mutta suurimmilta osin kyseisen betsilafkan kertoimet ovat linjassa muiden suurten toimijoiden kanssa.  

Eniten voisi suositella esimerkiksi juuri Melbetin laajaa erikoisvetojen valikoimaa, joista löytää varmasti mitä mehukkaimpia ja odottamattomia kertoimia milloin mihinkin maailmalla käytäviin tapahtumiin. Oli kyseessä urheilua tai ei. 

Melbet live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti on Melbetillä todellakin voimissaan. Esimerkiksi eSportsille löytyy täysin oma osio, jossa erilaisten pelien yksittäisiä matseja ja turnauksia on tarjolla reippaasti kymmeniä. Perinteisen urheilun puolella tilanne on myös äärimmäisen hyvä pelattavien lajien suhteen, sillä kaikkea löytyy ja paljon. 

Valitettavasti suoria urheilulähetyksiä ei kuitenkaan löydy. Aika näyttää, että tuleeko Melbet tietyssä vaiheessa lisäämään kyseisen ominaisuuden palveluihinsa, mutta toistaiseksi suosittua palvelua ei heidän tarjonnasta löydy. 

Sivusto & vedonlyöntialusta

Sivustona Melbet on energinen ja pullollaan visuaalista informaatiota erilaisista ominaisuuksista sekä palveluista. Löytyy bannereita Youtube-tileistä, kampanjoista, bonuksista ja tulevista otteluista urheilun puolella. 

Väreinä toimivat pääasiassa musta, keltainen ja valkoinen. Yläpalkki on selkeä ja pitää sisällään kaikki tärkeimmät palvelut. Suunnittelu on toteutettu selkeästi ja hyvin, eikä visuaalisia ongelmia ole laisinkaan. 

Itse vedonlyönti on myös suunniteltu perinteisen kaavojen mukaisesti. Lajit ovat vasemmalla puolella ruutua ja keskellä laajasti erilaiset kohteet. Alusta on varsin selkeä ja helppokäyttöinen, tosin alati pyörivät kuvat ja Melbetin omat mainokset saattavat häiritä tiettyjä pelaajia. 

Melbet mobiili

Mobiilissa betsaavien pelaajien sopii myös kokeilla Melbetiä. Pienemmälle ruudulla huomattavasti maltillisempi Melbet saattaa jopa itseasiassa olla parempi vaihtoehto, kun verrataan äärimmäisen täyteen ahdettuun pöytäkoneille tarkoitettuun versioon. 

Talletukset käyvät nopeasti, sivusto itsessään ei tuskaile pitkien latausaikojen kanssa ja kokonaisuus on miellyttävä sekä hyvin toteutettu. Mainittakoon myös, että Melbetin saa myös täysin omana applikaationa tai sovelluksena älypuhelimiin. 

Maksutavat

Melbetin erilaisista maksutavoista sietää puhua muutaman sanasen verran. Tarjolla on nimittäin suhteellisen iso määrä eri keinoja siirtää rahaa. Sähköisten lompakoiden puolella löytyy kahdeksan erilaista keinoa, mobiilitalletuksia voi hoitaa viiden eri firman voimin ja toki löytyy myös verkkopankkia sekä pankki- ja luottokortti. 

Eniten huomio kiinnittyy kuitenkin eri kryptovaluuttaan liittyviin palveluihin, sillä näitä löytyy peräti 28 kappaletta. Isointa miinusta on kuitenkin annettava siitä, että äärimmäisen suosittu Skrill ei ole osa Melbetin pitkää maksutapojen listaa.

Talletukset

- Visa/Mastercard
- Neteller
- Verkkopankki
- Astropay
- ecoPayz
- Siru Mobile
- bitcoin
+ monia muita


Nostot

- Visa/Mastercard
- Verkkopankki
- Neteller
- bitcoin
+ monia muita

Asiakaspalvelu

Suomalaisittain Melbet on hieman kaksiteräinen miekka. Tämä johtuu siitä, että itse sivusto toimii suomen kielellä, mutta muutamien ontuvien kohtien kera. Lisäksi itse asiakaspalvelun live-chat ei toimi laisinkaan suomeksi eli palvelua saa parhaiten englannin kielellä. 

Toinen ongelmallinen asia suomalaisten kannalta on Curacaon lisenssi. Melbetin voitoista on siis kyseisen lisenssin takia maksettava poikkeuksetta aina veroja. 

Yhteenveto

Melbet on hyvä vaihtoehto, jos todellakin etsii jotain erilaista vedonlyönnin saralla. Tarjonta koostuu mitä ihmeellisimmistä kohteista ja niitä on todella paljon. Jos kolikkopelit kiinnostavat, niin sillä puolella tarjontaa riittää myös yllin kyllin. Sivusto on helppokäyttöinen ja näyttävät pöytäkoneella sekä mobiilissa. Kaiken lisäksi pelaajat voivat ladata Melbetin myös älylaitteeseen applikaationa tai sovelluksena. Isoimmat miinukset annettava Curacaon lisenssistä ja asiakaspalvelusta, joka ei tarjoa tukea suomeksi.

MelBet kommentit

UV:n arvoisat lukijat pääsevät lunastamaan erikoisen 100% bonuksen 130 euroon asti käyttämällä koodia extra30. Pelaaja saa siis 100 euron päälle 30 euroa ylimääräistä pelirahaa. 

Näin lunasta Melbetin ensitalletusbonuksen: 

  1. Luo tili Melbetille
  2. Tee ensitalletus ja syötä koodi extra30
  3. Saat käyttöösi 100% bonuksen aina 130 euroon asti
  4. Bonus on kierrätettävä pelaamalla vähintään 1.40 kertoimen kohteita

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 5.00x bonus vähimmäiskertointasolla 1,40.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 650 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto MelBet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

MelBet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole MelBet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei MelBet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää MelBet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän MelBet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat MelBet -vedonlyöntisivusta.

Palaute