mainos

OptiBet Kampanjat & tarjoukset

Existing customers

Lunasta kolme riskitöntä vetoa OptiBetin esports-tarjouksesta!

OptiBet laittoi käyntiin esports-kampanjan mistä pääset nappaamaan yhteensä kolme ilmaista riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää e-urheilussa ja valitsemassasi lajissa. Saat heti 20 euron talletuksella käyttöösi 5 euron riskittömän vedon mihin tahansa esports-kohteeseen.

Toiset kaksi 5 euron riskitöntä vetoa saat lunastettua panostamalla 30 euroa mihin tahansa League of Legendsin MM-kisojen kohteisiin. Lue tarkemmat ohjeet osallistumiseen alapuolelta!

Lue lisää...

Existing customers

Riskittömiä betsejä Eurooppa-liigan loppuotteluun!

Optibet jakaa Eurooppa liigan finaaliotteluun peräti kolme riskitöntä vetoa, joiden yhteenlaskettu summa on mukavat 50 euroa. Ja nämä riskittömät betsit saatkin lunastettua simppelisti vain tekemällä ensin vähintään 15€ kertatalletus bonuskoodilla ELFINAL, ja asettamalla tämän jälkeen ennakkovetoja tähän samaiseen UEL-finaaliin oikealla rahalla.

Lue lisää...

Existing customers

KHL-playoff -tarjous: Nappaa 25€ riskitön veto!

Optibet -peliyhtiö on mukana KHL:n alati kuumenevissa pudotuspeleissä niin vedonlyöntikohteiden kuin myös kampanjoidensa puolesta. Nyt yhtiö tarjoaakin pelaajilleen mahdollisuuden voittaa itselleen peräti 25€ arvoinen riskitön veto.

Tämä riskitön betsi voikin irrota sinun tilillesi vain 4,99 euron panostuksella!

Lue lisää...

Palaute