mainos

SuomiVegas

SuomiVegas arvostelu

Suomen oma Vegas!

Tänään Urheiluveikkaus.comilla matkaamme Vegasiin, mutta onneksi Atlantin yli lähtevän lennon sijaan tällä kertaa sinulta ei vaadita edes poistumista kotimaasta! Arvostelussamme on nimittäin SuomiVegas-vedonlyöntisivusto, joka totta kai tarjoaa pelaajilleen myös vedonlyöntiä. Sivusto tarjoaa pelaajilleen Bethard-alustan huippupalvelut mutta nimenomaisesti suomalaisille pelaajille suunnattuna.

Tämänkaltaisia Suomi-sivustoja ei koskaan voi olla betsaamisen ihmeellisessä maailmassa liikaa, ja kun tarjolla on vielä Bethardin alusta niin ainakin SuomiVegasin niin sanottu "pohja" on erittäin hyvällä mallilla. Lähdetäänpäs siis katsomaan mitä sinivalkoisesta Vegasista oikein paljastuu kun se laitetaan hieman tarkempaan syyniin!

SuomiVegas vedonlyönti

Kuten miltä tahansa vähänkin laadukkaalta vedonlyöntisivustolta voi odottaa SuomiVegas tarjoaa pelaajilleen kaikki tärkeimmät urheilumaailmasta löytyvät kohteet. Lajeja riittääkin kymmenittäin, ja pääosassa ovat totta kai suomalaisten suosikkiurheilumuodot jääkiekon ja jalkapallon johdolla. Sivusto päivitettiin uuteen uskoon vuonna 2016 jonka jälkeen betsattavaa on löytynyt vielä reippaasti enemmän!

Futiksen ja kiekon ohella päälajeihin Suomen omalla Las Vegasilla betsataan tennistä, formuloita ja amerikkalaisten suosikkilajeja kuten baseballia ja heidän versiotaan jalkapallosta. Pienempiä lajeja ei kuitenkaan olla unohdettu, ja mukana onkin myös snookeria, MMA:ta sekä vaikkapa e-sportsia. Valikoiman osalta voit siis löytää enemmän kuin tarpeeksi erilaista pelattavaa!

SuomiVegas Kertoimet

Samalla alustalla operoivana ei tule varmasti kenellekään minkäälaisena yllätyksenä että SuomiVegasin kertoimet ovat hyvin samanlaiset kuin Bethardin. Rahoilleen saakin näin ollen hyvin vastinetta, sillä maailman kovimpana vedonlyöntisivustona itseään markkinoivan Bethardin kertoimet ovat aina kovalla tasolla. Perustasona SuomiVegasilla pelaaminen on siis hyvälle betsarille varsin tuottoisaa vaikka korkeimman tason markkinatopit ovatkin melko harvassa.

SuomiVegas Live-vedonlyönti

Kuten aivan alussa jo mainittiinkin SuomiVegasilta voi tavallisen vedonlyönnin ohella harrastaa myös live-betsaamista kohteista jotka ovat sillä hetkellä. Live-puolella kohteita on saatavilla melko hyvin ja jokaiselle kohteelle joka on tarjolla löytyy myös lukuisia alakohteita. Betsattavaa riittääkin niin hyvin että oikeastaan yhtenäkään sekuntina 24 tunnin päivässä ei voi tulla tylsää hetkeä!

Live-vedot kohdan sivustoa voi löytää tuttuun tapaan oikeasta ylänurkasta vaikka kovinkaan selkeästi sitä ei olla sinne merkattu. Koko live-vedonlyönnin valikoima avautuukin sitä klikkaamalla ja suosituimmat kohteet näkyvät heti etusivulla. Jos siis pidät live-betsaamisesta et tule SuomiVegasilla ainakaan pettymään.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Suomivegas vedonlyöntisivutNiin kuin puhtaasti suomalaisille suunnatulta sivustolta voikin odottaa teemansa osalta SuomiVegas valitsi totta kai sinivalkoisen. Saman värisellä sydämellä varustetut pelaajat viihtyvätkin tämän myötä sivustolla taatusti ja sininen värihän tunnetusti rauhoittaa. Betsejä valitessa aivoihin syntyykin vain mukavia tuntemuksia ulkoasun osalta.

Miellyttävien ulkoisten ominaisuuksien osalta myös SuomiVegasin käytettävyys on huippuluokkaa. Kaikki olennainen informaatio mitä pelaamista varten tarvitsee onkin näkyvillä koko ajan, ja oman suosikkikohteen löytyminen käy helposti viimeistään sivupalkista löytyvän haku-ominaisuuden avulla. Sivupalkissa näkyy heti kaikki suosituimmat sarjat sekä alempaa myös lajivalikko josta näet kaikki SuomiVegasin tarjolla olevat lajit.

Kielivalintojen osalta suomalaiset pelaajat voivat olla SuomiVegasilla täysin huoleti sillä sivustohan on jo heti luonnollisesti suomeksi! Muita vaihtoehtoja ei itse asiassa olekaan lainkaan, mutta tämähän ei meitä tietenkään haittaa. Suomalaisuus näkyykin sivuston jokaiselta osa-alueelta, joten jos kotimaisuus on sinulle kaikista tärkeintä SuomiVegas ei ole lainkaan hullumpi valinta vedonlyöntisivustoksi!

SuomiVegas Mobiili

Meidät suomalaisethan tunnetaan maailmalla muun muassa juuri puhelimista, ja tämän vuoksi onkin itsestäänselvyys että kaikki SuomiVegasin palvelut ovat saatavilla myös mobiilissa. Pelaaminen SuomiVegasilla ei vaadi mobiilissa lainkaan sovelluslatausta joka voisi täyttää käyttämäsi laitteen muistia ikävästi. Sovelluksen kautta pelaaminen tosin voisi käydä kätevämmin, joten voi olla että sellainen tullaan luomaan SuomiVegasille joskus tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä SuomiVegas-pelit soljuvat hyvin suoraan selaimesi kautta responsiivisten mobiilisivujen välityksellä. Optimoituminen näytön kuin näytön kokoon sujuu loistavasti, eli oli käytössäsi sitten minkälainen tahansa älypuhelin tai tabletti kaikki tulee sujumaan loistavasti. Betsien lyöminen sujuukin mobiilissa aivan yhtä helposti kuin tietokonettakin käyttämällä.

Maksutavat

Yksi SuomiVegasin vahvuuksista on ilman muuta se miten hyvin rahansiirrot sivuston ja pelaajien välillä luonnistuvat. Kehuttavaa riittää niin menetelmien paljoudesta kuin niiden nopedestakin vaikka kaikki vedonlyöntisivustoille tehtävät talletukset tapahtuvatkin täysin reaaliajassa. SuomiVegas tarjoaa kuitenkin myös erittäin nopeita kotiutuksia oli käytössäsi sitten mikä menetelmä tahansa - nettilompakot näistä totta kai nopeimpana.

E-wallettien eli nettilompsujen lisäksi saatavilla on tietenkin kaikki muutkin suomalaisten pelaajien eniten käyttämät rahansiirtomenetelmät. Näistä yleisimpiä ovat totta kai erilaiset luotto- ja pankkikortit kuten Visa ja Mastercard mutta saatavilla on toki myös verkkopankkisiirtoja sekä pienempiä menetelmiä. Näitä ovat esimerkiksi Paysafecard ja Zimpler joka mahdollistaa talletusten tekemisen jopa laskulla!

Meiltä usein kysytään tarjoaako jokin pelisivusto verovapaita voittoja suomalaisille pelaajille, ja tämän selvittääkseen tuleekin katsastaa minkä lisenssin alaisena sivusto toimii. Onneksi SuomiVegasilta löytyy Maltan peliviranomaisten myöntämä lisenssi, eli toisin sanoen kaikki voitot ovat täysin sinun ilman ahnaan verokarhun osuutta!

Talletustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkitalletukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot)
- Zimpler (laskulla tallettaminen)
- PaysafeCard -kortit

Kotiutustavat:

- Visa & MasterCard (luotto- ja debit-kortit)
- Trustly (verkkopankkikotiutukset)
- Neteller & Skrill (nettilompakot

Asiakaspalvelu

Yksi laadukkaan vedonlyöntisivuston kriteerejä on myös miten se palvelee pelaajiaan. Onneksi SuomiVegasilla on valittavana monia erilaisia asiakaspalvelumenetelmiä joten mitä ikinä pelatessasi kohtaatkaan tulet varmasti saamaan apua kätevästi ja nopeasti. Kielenä asiakaspalvelussa toimii itseoikeutetusti Suomi jotta sinua varmasti ymmärrettäisiin ja toisin päin.

Voit saada palvelua SuomiVegasin ammattitaitoiselta tiimiltä kolmella eri tapaa. Kätevin näistä on ilman muuta live chat josta sinulle vastataan heti, ja avoinnahan tuo palvelu on arkisin klo 09-24 sekä viikonloppuisin 11-20. Ajat voisivat olla laajemmatkin, mutta onneksi puhelinpalvelua saa pyynnöstä ja lisäksi sähköpostin kautta sinua autetaan myös osoitteesta [email protected]

Yhteenveto

Laadukkaita sekä täysin suomalaisille pelaajille suunnattuja sivustoja ei voi koskaan olla liikaa. SuomiVegas kuuluu onneksi tähän kategoriaan ja pelaaminen sivustolla onkin todella miellyttävää kaikin puolin. Pelattavaa on enemmän kuin tarpeeksi ja laadukas alusta takaa miellyttävän pelikokemuksen hyvien kertoimien lisäksi. Kun kaikki sujuu vielä selkeällä suomen kielellä kaikki vaikuttaa olevan hyvällä mallilla!

Yksi massiivinen heikkous SuomiVegasilla kuitenkin on, ja tuohan on uusien pelaajien tämän hetkinen liki surkuhupaisa vedonlyöntibonus. Bonus-hunttereille SuomiVegas ei siis tällä hetkellä todellakaan sovi, mutta mikäli itset itsellesi nimenomaan kotimaisille pelaajille suunnattua betsi-sivustoa niin ei muuta kuin nauttimaan!

SuomiVegas kommentit

Palaute