mainos

Tipbet arvostelu

Päivitetty

Osaamista jo vuodesta 1995!

Tällä kertaa esittelyvuorossa on vuonna 2015 nettivedonlyöntinsä avannut Tipbet, joka nimensä mukaisesti on keskittynyt palvelemaan etenkin vedonlyöjiä. Tipbet on perustettu jo vuonna 1995, mutta ennen vuotta 2015 se tarjosi vedonlyöntiä ainoastaan perinteisissä vedonlyöntitoimistoissa. Maailma muuttuu ja vedonlyöntiyhtiöt siinä mukana, joten oli vain ajan kysymys milloin Tipbet tuli myös nettivedonlyöjien saataville. Yhtiöllä on maailmalla yli 400 vedonlyöntitoimistoa, joten se on todellakin yksi alan suurista vaikka se suomessa onkin jäänyt todella pienelle näkyvyydelle. 

Tipbet on ennenkaikkea vedonlyöjien pelitalo, mutta monen muun toimijan mukaan se tarjoaa asiakkailleen myös kasino-, kolikko- ja pöytäpelit, mutta tässä arvostelussa me perehdymme ainoastaan Tipbetin vedonlyöntiosioon, sillä Urheiluveikkaus-com haluaa keskittyä palvelemaan suomalaisia vedonlyöjiä. 

Nyt onkin aika siirtyä Tipbetin syövereihin tutkimaan mitä se pystyy suomalaisille betsareille tarjoamaan. Suurennuslasin alle otetaan mm. Tipbetin pelikohdevalikoima, kertoimet, live-vedonlyönti, vedonlyöntialusta, mobiilisivut, maksutavat sekä asiakaspalvelu, joten alta pääset lukemaan kattavan arvostelun Tipbetistä. 

Vedonlyönti

Tipbet on yksi vanhimmista vedonlyöntibookkereista vaikka se rantautuikin internetin ihmeelliseen satamaan ”vasta” vuonna 2015. Se on palvellut perinteisillä kivijalkatoimistoilla vedonlyöjiä maailmalla jo vuodesta 1995, joten sillä on yli 20 vuoden kokemus alalta. Tämä näkyykin laadukkaana tekemisenä myös nettibookkerilla ja mitäpä muuta näin kokeneelta toimijalta sopii odottaa. 

Tipbetin pelikohde- ja kerroinvalikoima ei ole aivan yhtä kattava kuin muutamilla muilla vedonlyöntijäteillä, mutta listoilta löytyy silti kaikki tunnetuimmat lajit, sarjat sekä urheilutapahtumat, joihin vetoja pystyy asettamaan niin ennakkoon kuin livenäkin. Lajivalikoima on rajattu seuraaviin lajeihin: jalkapallo, tennis, koripallo, jääkiekko, käsipallo, lentopallo, kriketti, futsal, amerikkalainen jalkapallo, rugby, nyrkkeily, MMA, snooker, pöytätennis sekä baseball. Lajeja on siis tarjolla ”vain” 15, mutta pelikohteita on silti tarjolla todella runsaasti, sillä pelkästään jalkapalloon on tarjolla kymmeniä tuhansia ennakkovetokohteita. 

Lisäksi tarjolla on erillinen e-urheilu -osio, jossa vedonlyönti on keskitetty ainoastaan e-urheiluun. E-urheilun suosio on kasvanut vedonlyöjien keskuudessa tasaisesti viime vuosina ja Tipbetin panostukset e-urheiluun on selvästi merkki siitä, että yhtiö haluaa olla ajan hermolla ja palvella myös e-urheilun ystäviä. 

Lajivalikoiman kapeudesta huolimatta Tipbetin vedonlyönti tarjoaa todella vaikuttavan määrän pelikohteita, joten ainakin yleisimpiä lajeja veikkaavat asiakkaat löytävät varmasti pelattavaa täältä legendaariselta pelitalolta.

Tipbet Kertoimet

Korkeat kertoimet ovat vedonlyöntibookkereille paras tapa yrittää hankkia uusia asiakkaita. Valitettavasti Tipbet ei pysty kilpailemaan alan huippujen kanssa kertoimillaan, sillä tarjolla on varsin keskinkertaisia kertoimia. E-urheiluun löytyy säännöllisesti hyviä markkinatoppeja, mutta pääsääntöisesti Tipbetin kertoimet ovat niin sanottua peruskauraa. 

Suurimmissa lajeissa tarjolla on kuitenkin varsin eksoottisia pelikohteita moniin maailman alasarjoihin, joten Tipbetiltä voit löytää kertoimia myös sellaisiin sarjoihin mitä monilta muilta bookkereilta ei löydy.

Tipbet Live-vedonlyönti

Normaalien ennakkovetojen lisäksi Tipbet tarjoaa pelaajiensa käyttöön myös live-vedonlyönnin, jossa asiakas pystyy lyömään vetoa jo käynnissä oleviin otteluihin ja tapahtumiin. Live-vedonlyönti onkin oiva tapa tehdä korjausliikkeitä ennakkovetoihin tai mahdollisesti vahvistaa oman pelikohteen panostusta pelin ollessa jo käynnissä. Etenkin monet vedonlyönnin ammattilaiset harrastavat tätä paljon jos ennen ottelua lyödyssä vedossa voimasuhteet on arvioitu väärin. 

Tipbetin live-vedonlyönti on ennakkoveto-osion tapaan todella runsas kokonaisuus, josta löytyy todella mittava määrä pelikohteita käynnissä oleviin otteluihin ja tapahtumiin. Live-vedonlyönnin lajivalikoima on hyvällä tasolla ja tarjolla on pelikohteita niin jalkapalloon, tennikseen, koripalloon, jääkiekkoon, käsipalloon, lentopalloon, krikettiin sekä e-urheiluun. Tipbetin live-vedonlyönti sopiikin erinomaisesti kaikille live-betsausta harrastaville asiakkaille.

Sivusto & vedonlyöntialusta

Suomalaisen asiakkaan kannalta suurimmat ongelmat kohdistuvat ehkä itse Tipbetin sivustoon, sillä valitettavasti tarjolla ei ole suomenkielistä käyttöliittymää vaan suomalaisen pelaajan on luovittava sivujen englanninkielisellä versiolla. Kokeneelle vedonlyöjälle tämä ei ole ongelma, mutta englantia taitamattomia ja vedonlyönnin vasta-alkajia tämä saattaa tottakai hieman hirvittää. Englannin lisäksi Tipbetin käyttöliittymän pystyy kääntämään turkin, kreikan, portugalin, makedonian, unkarin ja valko-venäjän kielelle. Koska yhtään pohjoismaata ei löydy listalta, niin sopii olettaa, että Tipbet ei panosta niin paljon pohjoismaisille vedonlyöntimarkkinoille. 

Itse sivusto on hyvin perinteistä mallia, sillä ylälaidasta löytyy tutut kirjaudu- / rekisteröidy-napit sekä sivuston päävalikko. Vedonlyöntiosio on selkeä käytettävä ja mitään turhia ja ärsyttäviä mainoksia ja bannereita ei Tipbetin sivuilla silmille juuri pompi vaan pelikohteet on helposti löydettävissä eri kategorioiden avulla. 

Sivuilla navigoiminen on siis kohtalaisen helppoa ja ulkoasu on silmää miellyttävä. Lisäksi sivuston teemaa pystyy vaihtamaan mustavasta valkoiseksi ja takaisin mustaksi yhdellä napinpainalluksella. Voit siis halutessasi betsailla Tipbetin sivuilla joko mustalla tai valkoisella ulkoasulla. 

Tipbet Mobiili

Mobiilipelaamisen suosio on ollut huimassa kasvussa viime vuosina ja siksi myös vedonlyöntibookkereiden on pystyttävä tarjoamaan pelaajien käyttöön myös mobiilikäyttöliittymä, jossa asiakas pystyy jättämään vetoja sisään myös mobiililaitteilla. 

Tipbet onkin huomioinut erinomaisesti myös mobiiliasiakkaat ja tarjolla on responsiivinen mobiilikäyttöliittymä, joka on asiakkaan kannalta ilahduttavan selkeä ja helppokäyttöinen. Mobiiliversiossa asiakas pystyy käyttämään kaikkia samoja ominaisuuksia, kun tietokoneen selainversiossa, joten tältä osin kaikki on kunnossa. 

Maksutavat

Tipbet tarjoaa yhteensä peräti 17 erilaista maksutapaa, joista valtaosa on myös suomalaisten asiakkaiden käytössä. Talletukset Tipbetille onnistuvat kätevästi luottokorteilla, e-lompakoilla, ennalta maksetuilla prepaid-korteilla sekä muutamilla muilla vähemmän tunnetuilla talletusmenetelmillä. 

Kaikki talletukset Tipbetille ovat asiakkaalla täysin kuluttomia ja minimitalletus vaihtelee käyttävästä menetelmästä riippuen, mutta useimmissa menetelmissä minimi on 10 euroa, joten pelaamisen Tipbetillä pääsee aloittamaan todella pienellä panostuksella. Valitettavasti verkkopankkitunnuksilla tehtäviä talletuksia ei ole käytössä Tipbetillä, mutta suosittelemme käyttämään tallettamiseen esimerkiksi nettilompakoita, jotka ovat turvallisia, helppokäyttöisiä ja etenkin nopeita rahanliikuttamiseen asiakkaan ja bookkerin välillä.

Kotiutukset onnistuvat samoja yllä mainittuja menetelmiä käyttäen poislukien prepaid-kortit, jotka eivät tue nostoja. Rahat siirtyvät asiakkaalle kätevästi perinteisellä pankkisiirrolla, luottokorttikotiutuksella tai e-lompakkoon. 

Kaikki kotiutukset Tipbetillä ovat kuluttomia ja minimikotiutus vaihtelee käyttävän siirtomenetelmän mukaan. Kotiutusten kesto riippuu käytettävästä menetelmästä, mutta nopeiten raha siirtyy Tipbetiltä e-lompakoihin.

Tipbet käyttää sivustollaan Maltan peliviranomaisten myöntämää ja valvomaa lisenssiä, joka takaa suomalaisille asiakkaille verovapaat rahapelit sekä voitot, joka on ehdottomasti positiivinen asia, sillä kukapa haluaisi maksaa vedonlyöntivoitoistaan siivua kotimaiselle verottajalle. 

Talletustavat: 

- Luottokortit: Visa, Mastercard, Maestro.
- E-lompakot: Skrill, Neteller.
- Prepaid-kortit: Paysafecard.
- Muut menetelmät: EcoPayz, GiroPay, Sofort, Entropay, AstroPay sekä monet muut. 

Kotiutustavat:

- Perinteinen pankkisiirto.
- Luottokortit: Visa, Mastercard.
- E-lompakot: Neteller, Skrill. 
- Muut menetelmät: EcoPayz, AstroPay. 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelua Tipbetiltä on saatavilla todella monipuolisesti, sillä mahdollisessa ongelmatilanteessa voit olla Tipbetin asiakaspalveluun yhteydessä joko yhteydenottolomakkeen, sähköpostin ([email protected]) , live-chatin tai Whatsappin kautta. Suosittelemme käyttämään yhteydenottoon live-chat -palvelua, josta apua saa todella helposti ja nopeasti.

Asiakaspalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, joten apua on saatavilla mihin kellonaikaan tahansa. Koska tarjolla ei ole suomenkielistä sivustoa, niin myöskään asiakaspalvelua ei ole saatavilla suomenkielellä vaan asiointi Tipbetin asiantuntevan asiakaspalvelun kanssa on hoidettava englanniksi.

Yhteenveto

Tipbet on varsin laadukas kokonaisuus vaikka vedonlyönnin lajivalikoima voisikin olla hieman kattavampi. Tarjolla on kuitenkin silti todella paljon pelikohteita, joten tältä kolmevuotiaalta bookkerilta löytyy varmasti pelattavaa niin vedonlyöntiä vasta aloittelevalle pelaajalle kuin ammattilaisellekin. 

Suomenkielisen käyttöliittymän puuttuminen ja hiukan alhaiset kertoimet syövät pisteitä tältä toimijalta, mutta se on silti ehdottomasti kokeilemisen arvoinen pelitalo.

Tipbet kommentit

Saat ensimmäiselle talletuksellesi Tipbetillä tilin avaamisen jälkeen 100% bonusta aina 100 euron saakka. Maksimibonuksen (100 €) saat saman suuruisella ensitalletuksella! Talletusbonus tulee kierrättää vetolapuilla, jotka sisältävät vähintään kaksi vetokohdetta. Kohteiden kertoimet tulee olla myös minimissään 1.50 kertoimella.

Maksimikotiutus bonusta käyttäessä on 20x bonuksen osuus. Jos siis lunastat tervetulobonuksesta 100 euron bonussumman, voit maksimissaan kotiuttaa 2,000 euroa. Pääset tarkistamaan tarkemmat ohjeet alapuolelta.

Näin lunastat Tipbetin vedonlyöntibonuksen:

  1. Avaa oma Tipbet -pelitilisi nyt.
  2. Valitse "VEDONLYÖNTIBONUS" -vaihtoehto, ennen kuin teet ensimmäisen talletuksesi Tipbetille.
  3. Pelaa bonusrahasi Tipbetin vedonlyönnissä tai live-vedonlyönnissä!

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 10.00x talletus ja bonus vähimmäiskertointasolla 1,50.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 2000 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Tipbet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Tipbet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Tipbet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Tipbet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Tipbet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Tipbet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Tipbet -vedonlyöntisivusta.

Palaute