mainos

TonyBet arvostelu

Päivitetty

Virosta kajahtaa!

Etelä-naapurissamme Virossa jo vuodesta 2009 muhinut TonyBet tarjoaa hyvin monipuolisen valikoiman viihdettä laajalle asiakaskunnalle. Viron peliviranomaisten myöntämän pelilisenssin omaavalla TonyBetilla riittää pelattavaa, sillä tarjolla on tuttuja kasinopelejä ja urheilun vedonlyöntiä. Pelilisenssinsä ansiosta voitot voi kotiuttaa verottomana. 

TonyBetillä pelaaminen ja vetojen iskeminen hoituu sivustolla vain englanniksi. Sivusto on kuitenkin kaikin puolin helppo käyttää ja pelaaminen onnistuu kätevästi myös mobiililaitteilla joko selaimen kautta tai TonyBetin omalla sovelluksella. Monet eri maksutavat lisäävät sivuston käyttämukavuutta, sillä vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. 

TonyBet vedonlyönti

TonyBetille vetoja pääsee lyömään kattavan valikoiman parissa, sillä vedonlyöntikohteita on tarjolla vähintäänkin hyvä määrä ihan jokaisen urheilufanin mieltymyksiin sopivasti. Näin syksyn korvilla eniten kohteita löytyy tottakai jalkapallon pariin - noin tuhat kappaletta, kun kaikki suurimmat liigat ja sarjat ovat käynnissä. Myös Formula 1:stä, jääkiekosta, tenniksestä. koripallosta, golfista ja esportsista riittää betsattavaa.

Eri lajeja löytyykin kohdelistauksesta noin 25 kappaletta, ja mukana onkin myös nyrkkeilyä, MMA:ta, jenkkifutista, pyöräilyä ja dartsia - muiden muassa. Kohteita on lisäksi mukana niin jääkiekon Liigasta kuin myös futiksen Veikkausliigasta.

TonyBet Kertoimet

TonyBet ei pääse kertoimien vertailussa aivan absoluuttiselle huipulle, joskin eipä sinne pääse kovin moni muukaan saman kaliiberin tekijä. Isoimmat puljut hallitsevat vedonlyöntimaailmassa kertoimien kilpailutilannetta suhteellisen selvästi, joten pitkässä juoksussa TonyBetiltä onkin löydettävissä sellaista keskitasoa olevia vedonlyöntikertoimia.

TonyBet Live-vedonlyönti

Live-vedonlyöntikohteita löytyy TonyBetiltä samaan tapaan kuin muiltakin vedonlyöntisivustoilta, eli kohteiden määrä putoaa jonkin verran ennakkovetojen kohdelistaan verrattaessa. Tämä on kuitenkin ihan normaalia, sillä eihän muutkaan sivustot tarjoaa live-vetomahdollisuutta aivan jokaiseen ennakko-vetokohteeseen.

Live-veto -osio on esillä TonyBetin verkkosivuilla "In Play" -painikkeen takana, jonka löytää siis sivuston varsinaisesta päävalikosta. Live-kohteita on tarjolla jokaisesta suosituimmasta lajista, ja eniten vaihtoehtoja on tunnetusti jalkapallon ja jääkiekon sekä tottakai myös tenniksen pariin. Ja live-betsikohteiden määrään sekä lajien valikoimaan vaikuttaa tottakai myös yksittäiset suuret urheilutapahtumat ja arvokisat, joten live-kohteiden lista elääkin siis myös TonyBetillä jatkuvaan tahtiin.

Sivusto & vedonlyöntialusta

TonyBetin vedonlyöntiVedonlyöntisivut ovat TonyBetillä hieman vanholliset, mutta siltikin toimivat, joten pienistä old school -viboista ei tässä tapauksessa tarvitse miinusta sinällään antaa. Sivusto onkin kyhätty selkeään muotoon, ja kohteiden lajit ovat sivuilla vasemmalla reunalla normaaliin tapaan, kun taasen keskustasta löytyy sitten kaikki kertoimet ja pelikohteet.

Navigoiminen eri lajien, sarjojen ja niiden sisältämien pelikohteiden välillä onkin helppoa, joskin eri lajista toiseen siirtymisen voisi sivustolla toki varmasti hoitaa muutoinkin, kuin siten, että sivusto latautuu aina uusiksi jokaisen lajinvaihto-klikkauksen seurauksena. Monilla muilla vedonlyöntisivustoilla nimittäin vain keskikaistan pelikohdelista latautuu uudestaan lajien ja urheiliusarjojen vaihtelun aikana, eli tältä osin TonyBet ei toimi aivan optimaalisesti.

Muutoin Tonybetin vedonlyöntisivut ovat kuitenkin käyttäjäystävälliset, eikä pienien latailutaukojen ohella kenellekään tule harmaita hiuksia sivuston kanssa ilmenemään.

TonyBet Mobiili

TonyBetin vedonlyöntisivut soveltuvat mallikkaasti myös mobiilissa veikkaaville pelaajille, sillä tarjolla on peräti kaksi vaihtoehtoa älylaitteilla vetojen lyömiseen. Voitkin nimittäin asettaa vetosi TonyBetille mobiilissa niin normaalisti Internet-selaimen kautta kuin myös TonyBetin oman mobiilisovelluksen välityksellä. Molemmat pelaavat hyvin, eli näiltä osin Tonybet on hoitanut leiviskänsä esimerkillisesti.

Mobiilisovellus pyörii sekä Android- että ISO-laitteilla, ja tämä parivaljakko kattaakin tunnetusti lähes tulkoon jokaisen mobiililaitteen tänä päivänä. Internet-selaimen kautta pyörivä mobiilisivusto toimii myös laitteella kuin laitteella, olit sitten veikkaamassa älypuhelimella tai pädilläsi.

Maksutavat

Erilaisten rahansiirto-vaihtoehtojen suhteen Tonybetillä on kyllä pullat varsin mallikkaasti uunissa, sillä talletuksien ja kotiutusten tekemiseen tarjotaan täällä hyvin monia eri maksutapoja. Luottokortit ja nettilompakot sekä tottakai myös suorat verkkopankkimaksut ovat ne kaikista tunnetuimmat tavat rahojen liikuttamiseen vedonlyöntisivustoilla, mutta TonyBetillä nämä tutut keinot saavat rinnalleen myös lukuisia harvinaisempia maksutapavaihtoehtoja.

Ainoat puutteet ovatkin laskulla tallettamisen -vaihtoehto, jota ei TonyBetillä valitettavasti tarjota. Näin ollen siis Zimpler ja loistavasti mobiilipelaajia palveleva SIRU Mobile -palvelu eivät siis ole tarjolla TonyBetillä. Talletuksia ja kotiutuksia voi tehdä kuitenkin helposti myös TrustPayn, iDeal-palvelun sekä myös Bitcoinien kautta.

Tonybeti linjaa säännöissään, että se käsittelee aina kaikki nostopyynnöt 72 tunnin sisällä siitä hetkestä, kun pelaaja lähettää peliyhtiölle tällaisen kotiutuspyynnön. Tämän käsittelyajan jälkeen - mikäli nosto vain hyväksytään - rahat liikkuvatkin sitten nopeiten nettilompakkoihin, joihin kotiutukset on mahdollista saada vielä saman vuorokauden aikana hyväksymishetkestä. Luottokortteihin ja verkkopankkiin kotiutuksia saa taasen odottaa TonyBetinkin tapauksessa normaalin 3-7 pankkipäivää.

Talletustavat:

- Luotto- ja debit-kortit: Mastercard/Visa
- Verkkopankki-talletukset
- Nettilompakot: Skrill/Neteller
- PaysafeCard-kortit
- AstroPay
- iDeal
- ecoPayz
- Qiwi Wallet
- GiroPay
- TrustPay
- Eps
- Bitcoin

Kotiutustavat:

- Luotto- ja debit-kortit: Mastercard/Visa
- Verkkopankki-kotiutukset
- Nettilompakot: Skrill/Neteller
- AstroPay
- iDeal
- ecoPayz
- Qiwi Wallet
- GiroPay
- TrustPay
- Eps
- Bitcoin

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu pelittää Tonybetillä vain englannin kielellä, mikä on tietty ihan ymmärrettävää huomioiden sen, että verkkosivutkin ovat englanniksi. Joten mikäli vain hallitset kommunikoinnin englanniksi edes jotenkin, pystyt kyllä TonyBetillä asiakastukeen yhteyttä ottamaan. Google Kääntäjä voi tietty toimia myös apunasi, jos englanti ei kuulu vahvuusalueisiisi.

TonyBetillä asiakaspalvelua on saatavilla live-chatin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Live chatin saa avattua sen verkkosivujen oikean reunan keskutelu-painikkeesta, ja sähköpostilla asiakastuen saa kiinni osoitteesta [email protected]. Asiakaspalvelutiimin puhelinnumero on taasen +44 2037 690147.

Yhteenveto

Verovapaat voitot, hyvätasoiset vedonlyöntibonukset ja kattava laji- ja pelikohdevalikoima tekevät Tonybetistä vähintäänkin hyvän keskitason vedonlyöntisivuston, mutta ehkä tässä tapauksessa jotain jää puuttumaan. Englanninkielisyys ei tietty lämmitä mieltä, ja pienillä sivustorakenneratkaisuilla TonyBet voisikin nousta entistäkin kovempaan kerhoon.

Huono ei TonyBetin tarjoama vedonlyönti-kattaus kuitenkaan ole, joten se sopiikin ihan pätevästi muun muassa kunnon vedonlyöntibonus-haukoille sekä muutoin vain viihteenä vedonlyöntiä harrastaville pelureille.

TonyBet kommentit

TonyBetin uudet pelaajat saavat lunastettua tililleen ensitalletuksella 100% veikkausbonuksen jopa 100€ asti, mutta tämän bonarin nappaaminen vaatii pelaajalta hivenen normaalia enemmän peliliikkeitä. Ensitalletussummaa onkin nimittäin kierrätettävä TonyBetin vedonlyönnissä ennen kuin bonus aktivoituu pelitilillesi.

Voitkin tsekata tarkat ohjeet bonuksen lunastamiseen alapuolelta!

Näin lunastat TonyBetin vedonlyöntibonuksen:

  1. Siirry TonyBetin sivustolle, ja rekisteröi oma pelitilisi.
  2. Tee ensimmäinen talletuksesi bonuskoodilla TONY100, ja saat 100% bonuksen 100€ asti.
  3. Saat bonusrahasumman tilillesi, kun olet kierrättänyt ensitalletuksesi 10 kertaa vähintään 1.65 kerrointasolla.
  4. Itse TonyBetin vedonlyöntibonus onkin sitten kierrätettävä vain yhden kerran samaisella 1.65 minimikertoimella.

Vieraile sivustolla
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät
Kierrätysvaatimukset: 1.00x bonus vähimmäiskertointasolla 1,65.Käyttääksesi maksimibonuksesi, sinun on pelattava 100 EUR euroa, jotta voit pelata koko bonuksen ilmaiseksi

Lisäehdot Skrillin ja Netellerin kautta tehdyillä talletuksilla ei TonyBetin ensitalletusbonusta voida sivustolla lunastaa.
Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto TonyBet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

TonyBet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole TonyBet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei TonyBet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää TonyBet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän TonyBet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat TonyBet -vedonlyöntisivusta.

Palaute