mainos

YourBet arvostelu

Päivitetty

Sinun betsit Yourbetillä

Miksi keksiä pyörää uudestaan tai rikkoa jotain, mikä ei ole rikki? Yourbet noudattaa näitä ajatusmalleja omassa brändissä varsin selkeästi. Tämä vedonlyöntiin sekä nettikasinon kolikkopeleihin ja muihin palveluihin keskittyvä kokonaisuus on ottanut suoralla kädellä mallia ilmiselvästi Youtubesta. 

Maailman suosituimman ilmaisen videopalvelun logon ja värit tunnistaa kilometrin päästä. Väistämättä ensimmäisenä Yourbetin logosta ja nimestä tulee jättimäinen videopalvelu, mutta eipä tämä mitään. Antaa logo sentään hieman ajateltavaa tavallisen ja geneerisen vaihtoehdon sijasta. 

Yourbet on pääasiassa vedonlyöntiin keskittyvä kokonaisuus, mutta sivustolta löytyy myös paljon muuta ja tässä arvostelussa me tutustumme koko pakettiin. Toki vedonlyönti on pääroolissa, mutta katsomme samalla, että mitä kaikkea Yourbet tuo pöytään. 

Yourbet -vedonlyönti

Sivusto näyttäisi kirjaimellisesti noudattavan kaavaa ”jokaiselle jotakin”, sillä betsaamiseen liittyvä katalogi on tupaten täynnä erilaisia lajeja, isoja ja pieniä. Marginaalilajit saavat mukavaa jalansijaa Yourbetillä ja onhan tarjolla myös mitä erikoisempia viihdevetoja. Tällaisia ovat esimerkiksi politiikkaan liittyvät kohteet, elokuvat ja televisio. 

Erikoisempaa urheilua edustavat esimerkiksi vapaapaini, petankki, surffaus, kolme vastaan kolme-muodolla pelattava koripallo, shakki ja esimerkiksi hurling. 

Isoimpia ja perinteisiä lajeja totta kai löytyy myös roppakaupalla. Näitä ovat tietenkin jalkapallo, koripallo, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, tennis, Formula 1, vapaaottelu, nyrkkeily, golf ja pyöräily. 

Tarjolla on myös laaja valikoima erilaisia esports-kohteita. Suosituimmat pelit ja niihin liittyvät turnaukset ovat läsnä. Maailman suosituimmat pelit, kuten Dota 2, Counter-Strike GO, Heartstone, Starcraft, Starcraft 2, Overwatch, League of Legends edustavat Yourbetillä esportsin kärkikastia. 

Yourbet -kertoimet

Vuonna 2017 alun saanut Yourbet voidaan vielä laskea tulokkaaksi, mutta pikku hiljaa tämäkin pulju rupeaa saamaan enemmän maileja alle. Toistaiseksi kuitenkin kertoimista paistaa vielä se, että ihan parhaimpien sportsbookien kanssa Yourbet ei vielä pysty kilpailemaan, mutta tulevaisuus on vähintäänkin tämän sivuston kohdalla valoisa.

Yourbet ja live-vedonlyönti

Live-vedonlyönti on Yourbetillä suuressa asemassa. Yläpalkista löytyy live-urheilulle täysin oma osionsa ja aavistuksen tönköstä ulkoasusta huolimatta homma näyttäisi toimivan. Lajikirjo on vähäisempi, mutta pelattavaa silti riittää. 

Yourbetin livessä eniten huomiota saa tietenkin perinteiset lajit, kuten jalkapallo, tennis ja jääkiekko, mutta merkittävää jalansijaa saa myös esimerkiksi esports. 

Suorat lähetykset ovat nykyaikana sangen kova sana erilaisilla betsisivustoilla. Kärkipäässä ovat Unibet TV, NordicBet ja Leo Vegas sekä moni pienempi taho seuraa perässä omilla palveluilla, mutta Yourbet ei valitettavasti lukeudu näihin. Tarjolla ei siis ole suoria lähetyksiä missään muodossa, vaikka toki otteluita pystyy seuraamaan reaaliajassa päivittyvien tilastojen avulla. 

Sivusto & vedonlyöntialusta

Yourbet on teemaltaan pitkälti mustavalkoinen sekä ripaus punaista. Etusivun karusellissa pyörivät tyypilliset kuvat ralliautosta, jääkiekkoilijoista ja tietyistä kolikkopeleistä. Itsessään sivu on siis helppokäyttöinen ja etsimänsä löytää nopeasti yläpalkista olevien painikkeiden avulla sekä tarkempia tietoja löytyy sivuston alalaidasta. 

Vedonlyöntialusta ei ole kaikista näyttävin tai tyylikkäin. Valkoisessa pohjassa yhdistyy värejä, jotka eivät valitettavasti istu luonnollisesti sivuston pääteemaan. Lisäksi itse alusta tuntuu myös olevan vuoden tai toisenkin jäljessä kilpailijoitaan. Tarjonta on enemmän kuin ok, mutta ulkonäkö kaipaisi todellista parannusta ja mieluiten pikimmiten.

Yourbet mobiilissa

Kupletin juoni on lähes identtinen mobiilissa. Kaikki toimii ja mitään takkuja ei löydy. Responsiiviset sivut takaavat sen, että Yourbet asettuu sopivasti kaiken kokoisille näytöille. Ongelmaksi kuitenkin jälleen kerran nousee ulkonäkö ja visuaalinen tyylikkyys. 

Yourbet ei yksinkertaisesti vaan näytä hyvältä tai puoleensavetävältä mobiilissakaan, vaikka tiedot ja kuvat asettuvat ruudulle oikeaoppisesti. Toki, jos tämä ei haittaa laisinkaan pelaajaa, niin ongelma on sitä myöten ratkaistu, mutta uskallamme väittää, että suurempi yleisö mielii visuaalista silmänruokaa. 

Maksutavat

Maksutapoja tutkiessa huomaa, että Yourbetiltä löytyvät monet tutut keinot rahansiirtoon. Vaihtoehdot ovat kuitenkin huomattavasti vähäisemmät, kuin mitä monella muulla sivustolla. Tästä huolimatta tarjolla on kuitenkin pankki- ja luottokortti, sähköiset lompakot, pankkisiirto sekä käteissiirto. 

Talletukset:

- Visa/Mastercard
- Neteller/Skrill
- ecoPayz
- MuchBetter
- Astropay
- pankkisiirto

Kotiutukset:

- Visa/Mastercard
- Neteller/Skrill
- ecoPayz
- MuchBetter
- Astropay
- pankkisiirto

Asiakaspalvelu

Suomalaisten pelaajien epäonneksi asiakaspalvelua ei saa suomeksi, ellei erikseen pyydä asiakaspalvelijaa käyttämään Google Kääntäjää. Muuten on pärjättävä englannilla, espanjalla, venäjällä tai saksalla. 

Asiakaspalvelu onneksi kuitenkin toimii hyvin ja palvelu on kohteliasta sekä melko ripeää. Kysymyksiin saa selkeät vastaukset ja palvelija varmistaa lopuksi, että menihän kaikki varmasti toiveiden mukaisesti. Live-chatin ohella yhteyttä voi myös ottaa sähköpostitse ja puhelinnumeron avulla, muuta suosittelemme eniten pikaviestintä. 

Suurin takaisku Yourbetin kohdalla liittyy lisensseihin. Kaikista voitoista joutuu valitettavasti maksamaan veroja, sillä Yourbet toimii Curacaon lisenssin alaisuudessa. 

Yhteenveto

Yourbet toimii suomeksi, mutta on loppujen lopuksi tyylitön ja kankea. Pelikohteita riittää, mutta kokonaisuutena Yourbet on äärimmäisen keskinkertainen. Se ei hetkauta suuntaan tai toiseen ja vaikea nähdä kenenkään säntäävän oikopäätä asiakkaaksi

YourBet kommentit

Pahoittelut, tällä vedonvälittäjällä ei ole tällä hetkellä yhtään aktiivisia bonuksia.

YourBet Kampanjat & tarjoukset

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole YourBet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei YourBet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää YourBet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän YourBet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat YourBet -vedonlyöntisivusta.

Palaute