" " " "" "

Kaksi erilaista vedonlyöntibonusta Neonbetiltä! 

  • 1. bonusvaihtoehto: 200% bonus 50 euroon saakka
  • 2. bonusvaihtoehto: 100% bonus 150 euroon saakka
  • Edulliset kierrätysvaatimukset: Vain 5 x kierrätys!
  • Bonukset voimassa jopa 100 vuorokautta!

Lunasta Bonus: 100%/150€ Neo Bet -sivustolle tästä
Kierrätysvaatimukset: 0.00x bonus vähimmäiskertointasolla 0,00.Jos lunastat maksimibonuksen, sinun tulee panostaa sivustolla yhteensä 0 EUR saadaksesi bonukset kotiutettua.

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Neo Bet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Neobet tarjoaa tuoreille asiakkailleen itse asiassa kaksikin erilaista bonusvaihtoehtoa. Nämä ovat 200 %:n bonus 50 euroon saakka sekä 100 %:n bonus 150 euroon saakka. 200 %:n bonuksessa pääset käytännössä lunastamaan 50 euron arvosta bonusrahaa ainoastaan 25 euron talletuksella, kun taas 100 %:n bonus merkitsee yksinkertaisemmin miellettävää talletussumman tuplaamista.

Säännöt Neobetin bonukseen ovat pelaajan kannalta varsin edulliset. Talletus- ja bonussummat tulee kierrättää ainoastaan 5-kertaisesti, ja prosessiin saa käyttää niinkin alhaisia kuin 1,5:n kertoimia. Mikä ehkäpä parasta, aikaa tähän annetaan vieläpä 100 vuorokautta, joten kiirettä ei pitäisi juuri tulla. Maksimipanos on rajattu maksimibonussumman suuruiseksi, joskin kohdekohtaiset maksimipanokset tietenkin saattavat muutoin vaihdella.

    1. muut bonukset, kampanjat ja VIP-asiakkuus

Tervetuliaisbonuksensa lisäksi Neobet palkitsee asiakkaitaan myös muilla tavoin. Mikäli saat houkuteltua kaverisi mukaan maksavaksi asiakkaaksi, palkitaan sinua ylimääräisellä 50 euron bonusrahalla. Lisäksi käytössä on mielenkiintoinen uskollisuusjärjestelmä, jossa suurista vedoista ja pitkästä asiakkuudesta palkitaan pelimerkeillä, joita voi mielensä mukaan vaihtaa uusiin talletusbonuksiin sekä pelirahaksi. Viime kädessä pelaaja toki itse päättää, haluaako hän jatkaa asiakkuuttaan Neobetillä vai muualla.

Lunasta Bonus: 100%/150€ Neo Bet -sivustolle tästä

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Neo Bet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Neo Bet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Neo Bet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Neo Bet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Neo Bet -vedonlyöntisivusta.

Palaute