" " " "" "
  • Wallacebet tarjoilee 100% bonuksen 100€ saakka
  • Minimitalletus 20 euroa
  • Kertoimet vähintään 2,00 
  • Kierrätysvaatimus 7-kertainen
  • Bonus voimassa 30 vuorokautta

Lunasta BONUS: 100%/100€ Wallacebet -sivustolle tästä
Kierrätysvaatimukset: Kierrätysvaatimukset tulee täyttää 30 päivän sisällä

Säännöt ja Ehdot:  Tarkista sivusto Wallacebet nähdäksesi kaikki bonuksen säännöt ja ehdot.

Wallacebet palvelee vedonlyönnistä kiinnostuneiden asiakkaiden lisäksi myös kasinopelaamisen ystäviä. Molemmille kohderyhmille on keksitty oma tervetuliaistarjouksensa, mutta me tällä sivustolla keskitämme katseemme ennen kaikkea sporttibonukseen.

Ensitalletuksensa tekevät betsaajat saavat lunastettua Wallacebetiltä 100 %:n bonuksen aina 100 euroon saakka. Bonussäännöt ovat kohtuullista luokkaa, joskaan eivät aivan nouse pidempään alalla olleiden vedonlyöntitoimistojen tasolle. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 20 euroa, ja sekä talletettu osuus että bonusraha tulee kierrättää vähintään 2,00 kertoimen kohteissa 7 kertaa. Kierrätysvaatimuksen täyttämiseksi on annettu 30 vuorokautta aikaa, joten mahdoton urakka ei sentään missään nimessä ole kysymyksessä. Huomionarvoista on, että kaikki Wallacebetin tarjoamista lajeista ja vetotyypeistä eivät suinkaan ole mukana kampanjassa. Suosittelemmekin siis pysymään erityisen tarkkana tämän osalta!

Bonuksilla pelailu ei Wallacebetillä suinkaan tyssää tervetuliaisbonuksen käyttämiseen. Uskolliset asiakkaat pääsevät nimittäin nauttimaan vielä tämänkin jälkeen muun muassa ylimääräisistä reload-bonuksista, hauskoista ilmaisvedoista ja aina yhtä kivoista käteispalautuksista. Kampanjavalikoima luonnollisestikin elää ajan mukana, joten ajankohtaiset tiedot kannattaa käydä tsekkaamassa omatoimisesti suoraan Wallacebetin Kampanjat-sivuilta!

Lunasta BONUS: 100%/100€ Wallacebet -sivustolle tästä

Tällä vedonvälittäjällä ei ole aktiivisia kampanjoita tällä hetkellä. Mikäli sinulla ei vielä ole Wallacebet-tiliä, suosittelemme rekisteröitymään sivustolle nyt, jottei Wallacebet bonus jää sinulta hyödyntämättä.

Jos haluat lukea lisää Wallacebet -vedonlyöntisivustosta, kannattaa sinun katsoa meidän Wallacebet uutissivu tai tsekata, mitä käyttäjämme sanovat Wallacebet -vedonlyöntisivusta.

Palaute