" " " "" "

Valioliigan huippumatsiin tarjolla korotettuja kertoimia - toimi heti!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on tarjolla peliyhtiön uusille asiakkaille.

Liverpool varmisti viime viikolla Englannin Valioliigan mestaruuden vuosimallia 2020, kun se kaatoi omassa ottelussaan Crystal Palacen puhtaasti 4-0 ja samalla kierroksella Manchester City hävisi oman ottelunsa Chelsealle vieraskentällä lukemin 2-1. Englannin Valioliigan mestaruus on Liverpoolille ensimmäinen 30 vuoteen, joten Merseysidella oli odotetusti monta päivää kestäneet mestaruuskarkelot.

Vaikka mestaruus on jo ratkennut, niin jäljellä on silti tukku huippuotteluita kovilla panoksilla, sillä Liverpoolin mestaruutta lukuunottamatta kolme muuta paikkaa ensi kauden Mestarien liigaan ovat vielä varmistamatta. Tänään luvassa on todellinen klassikko, kun mestaruuskrapulasta toipuva The Reds matkustaa Manchesteriin Cityn vieraaksi. Cityllä on Liverpoolin mestaruudesta johtuen varmasti hampaankolossa ja kotijoukkue haluaa varmasti balsamia haavoilleen kaatamalla vieraat tänään.

888sport on jälleen isosti mukana tässä huippuottelussa ja se tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden lyödä vetoa ottelusta korotetuilla kertoimilla. Kotijoukkueen voitto palauttaisi rahat erikoiskertoimella 11.00,  ja mestaruuskrapulasta kärsivien vieraiden voitto toisi rahat takaisin puolestaan huimalla 19.00 kertoimella! 

Katso alta tarkemmat ohjeet korotettujen kertoimien lunastukseen ja toimi heti, sillä tämä tarjous päättyy tänään torstaina, 2.7.2020 kello 22:15, kun ottelu alkaa!

Nämä korotetut kertoimet ovat tarjolla vain Urheiluveikkaus.comin kautta 888sportille liittyville uusille asiakkaille, joten jos sinulla on jo pelitili luotuna 888sportilla, niin valitettavasti et pääse hyödyntämään tätä korotetut kertoimet -tarjousta.

Jos et ole vielä 888sportin asiakas, niin toimi alla näkyvien ohjeiden mukaan ja nappaa jättikerroin kiinni!

 1. Suuntaa alla näkyvän sinisen linkkinapin kautta 888sportin verkkosivuille ja paina vihreää "Lyö vetoa nyt" -nappia.
 2. Luo itsellesi oma 888sport -pelitili nopeasti ja helposti ja tee ensimmäinen talletuksesi kampanjakoodilla 888ODDS.
 3. Lyö tasan 5€ arvoinen veto Valioliigan ottelussa Manchester City - Liverpool. Käytössäsi on korotetut kertoimet molempien joukkueiden voitoista.
  - Kotijoukkue Manchester Cityn voitosta on tarjolla kerroin 11,00.
  - Vierasjoukkue Liverpoolin voitosta on tarjolla kerroin 19,00.
  - Vedon maksimipanos on 5 euroa.
 4. Tämä tarjous on voimassa vain uusille 888sportin asiakkaille.
  -  Jos sinulla on jo pelitili luotuna 888sportilla, niin valitettavasti et pysty hyödyntämään tätä tarjousta.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa 888sportin kampanjasivuilla.

Palaute