" " " "" "

Yön ratkaisevaan NHL-finaaliin tarjolla korotettuja kertoimia 888Sportilla!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on tarjolla peliyhtiön uusille asiakkaille.

Boston Bruinsin ja St. Louis Bluesin väliset Stanley Cupin finaalit alkoivat toukokuun lopulla ja tällä hetkellä ottelusarja on tasatilanteessa 3-3, joten ensi yönä Suomen aikaa on luvassa tulikuuma ja ratkaiseva finaaliottelu, game seven! 888sport haluaa tarjota kaikille uusille vedonlyöntiasiakkailleen korotetut kertoimet mestaruuden ratkaisevaan otteluun!

Jos uskot, että Boston Bruins voittaa ensi yönä pelattavan kotiottelunsa, niin pääsetkin nyt iskemään Bruinsin voittoa huimalla 11.00 kertoimella! Jos sen sijaan uskot, että St. Louis Blues nappaa ensi yönä Lordi Stanleyn himoitun pytyn, niin Bluesin vierasvoitto palauttaa rahat peräti 19.00 kertaisesti!

Nämä korotetut kertoimet ovat tarjolla vain Urheiluveikkaus.comin kautta 888sportille liittyville uusille asiakkaille, joten jos sinulla on jo pelitili luotuna 888sportilla, niin valitettavasti et pääse hyödyntämään tätä tarjousta.

Jos sen sijaan et ole vielä liittynyt 888sportille, niin nyt jos koskaan kannattaa rekisteröityä ja hyödyntää nämä mahtavat korotetut kertoimet, joiden avulla pääset iskemään joko Bruinsin tai Bluesin voittoa selvillä ylikertoimilla!

Katso alta tarkemmat ohjeet tarjouksen lunastamiseen ja käy iskemässä korotetuilla kertoimilla NHL-betsi sisään 888sportilla!

 1. Suuntaa alla näkyvän sinisen linkkinapin kautta 888sportin verkkosivuille ja paina vihreää "Lyö vetoa nyt" -nappia.
 2. Luo itsellesi oma 888sport -pelitili nopeasti ja helposti ja tee ensimmäinen talletuksesi kampanjakoodilla 888ODDS.
 3. Lyö tasan 5€ arvoinen veto NHL:n viidennestä finaaliottelusta. Käytössäsi on korotetut kertoimet Bruinsin ja Bluesin voitoista.
  - Kotijoukkue Boston Bruinsin voitosta on tarjolla kerroin 11,00.
  - Vierasjoukkue St. Louis Bluesin voitosta on tarjolla kerroin 19,00.
  - Vedon maksimipanos on 5 euroa.
 4. Viides finaaliottelu pelataan ensi yönä, 7.6. kello 03:00 alkaen Suomen aikaa, ja tämä tarjous on voimassa vain keskiyöhön asti joten toimi heti, että ehdit hyödyntää korotetut kertoimet!
 5. Tämä tarjous on voimassa vain uusille 888sportin asiakkaille.
  -  Jos sinulla on jo pelitili luotuna 888sportilla, niin valitettavasti et pysty hyödyntämään tätä tarjousta.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot ovat luettavissa 888sportin kampanjasivuilla.

Palaute