" " " "" "

Aikainen maali Arsenal-Liverpool -ottelussa tietää sinulle ilmaisvetoa aina 200€ asti!

Tämä kampanja ei ole enää voimassa

Tämä kampanja on voimassa kaikille peliyhtiön asiakkaille.

Englannin Valioliigasta saadaan nauttia tällä viikolla joka päivä ja tänään keskiviikkona luvassa on jälleen neljän ottelun kierros! Illan todellisena herkkupalana on Arsenalin ja mestaruuden jo ratkaisseen Liverpoolin välinen kohtaaminen, josta voi hyvällä syyllä odottaa todellista maali-iloittelua!

Fezbet haluaa tarjota sinulle lisäjännitystä tähän huippuotteluun tarjoamalla vakuutuksen, jolla saat puolet panoksestasi ilmaisvetona takaisin jos ottelussa nähdään aikainen maali ja ennakkovetosi ei syystä tai toisesta osukaan! Panosta palautetaan ilmaisvetona aina 200€ asti, joten tämä diili sopii erinomaisesti myös suuremmilla panoksilla operoiville betsareille!

Katso alta tarkemmat ohjeet Fezbetin Aikainen maali = ilmaisveto! -kampanjaan ja hyödynnä tämä maistuva kampanja ennen ottelun alkua!

 1. Siirry Fezbetin vedonlyöntisaitille alla näkyvän sinisen linkin kautta.
  - Jos olet uusi asiakas, luo itsellesi oma Fezbet-pelitili.
  - Jos olet jo asiakas, kirjaudu sisään.
 2. Aseta vähintään 20€ arvoinen ennakkoveto Arsenal - Liverpool -otteluun millä tahansa kertoimella.
  - Ottelu alkaa keskiviikkona 15.7.2020 kello 22:15.
  - Vedolla ei ole minimikerrointa.
 3. Jos ottelun ensimmäisen 25. peliminuutin aikana tehdään maali, ja asettamasi ennakkoveto ei osu, Fezbet palauttaa sinulle puolet vetoosi asettamasta panoksesta.
  - Ilmaisvedon maksimimäärä on 200€.
 4. Kun ehdot täyttävä vetosi on ratkaistu, sinun tulee ottaa itse yhteyttä Fezbetin asiakaspalveluun joko livechat-palvelun tai sähköpostin ([email protected]) kautta ja pyytää ilmaisvetoa pelitilillesi.
  - HUOM! Kaikki aktiiviset nostopyynnöt ennen ilmaisvedon vastaanottamista mitätöivät bonuksen, joten ethän laita kotiutuspyyntöä ennen kuin saat ilmaisvedon pelitilillesi jos vetosi ei osu.
 5. Kampanja on voimassa ottelun alkuun, 15.7.2020 kello 22:15 Suomen aikaa asti.
K18 | peluuri.fi/fi | Säännöt ja ehdot pätevät.
Lisäehdot

Kampanjan tarkat säännöt ja ehdot löydät Fezbetin kampanjasivuilta.

Palaute