mainos

Vihjeet & kertoimet : Argentiina - Kroatia: X

Ottelukeskus
13 joulukuu 2022 at 21:00 - Jalkapallo, Etelä-Amerikan MM-karsinnat
Lusail Stadium (neutraali)    Daniele Orsato
Päivitetty
10
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Finaalipaikkaan kiinni pitkän kaavan kautta

Todennäköisyys (1-X-2): 50-34-16%
Vedon arvo: 107,10%
Pelattavissa kertoimiin: 2,94
Osuma/Ohi: 3-0
William Hill Lyö vetoa nyt: William Hill
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Argentiina - Kroatia!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Kroatia on pitkien otteluiden mestari
  • Argentiina joutuu muutosten eteen
  • Argentiinalla on paljon paineita niskassaan
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina on pudottanut tasapelin kertoimen hyvinkin alas. Ironista on, ettei se ole vieläkään riittävän matala.

Qatarin MM-kisojen ensimmäinen finaalipaikka ratkotaan huippuottelussa Argentiinan ja Kroatian välillä. Odotusarvona on täynnä taitoa, tunnetta ja harmaalla alueella kulkevaa kuumentamista oleva kamppailu. Toisin kuin Argentiinan edellisessä ottelussa, kortteja kuitenkaan tuskin nousee kuin palasia leivänpaahtimesta. Huomio keskittyy luonnollisesti siihen, kykeneekö Argentiina etenemään finaaliin hakemaan Lionel Messin legendaariselle uralle sitä kirkkainta maajoukkuekruunua. 

Noin neljän miljoonan asukkaan Kroatia pelaa toisissa MM-kisoissa peräjälkeen välierissä. Joukkueen riveistä on noussut jälleen uusia huippunimiä aivan maailman huippuseurojen siirtolistojen kärkipäähän. Maalivahti Dominik Livakovic tulee saamaan palkkapäivänsä siirtyessään kisojen jälkeen tammikuussa tai viimeistään kesällä pois kotimaan liigasta ja 20-vuotias toppari Josko Gvardiol on osoittanut olevansa juuri niin superlahjakas kuin miehestä ollaan voitu toivoa. Kroatia on ollut jälleen käsittämättömän sitkeä ja venynyt kamppailusta toiseen voittoon viimeistään rangaistuspotkuilla. Zlatko Dalicin miesten nousu takaa tasoihin ja lopulta pilkuilla jatkoon Brasiliaa vastaan oli huikea työnäyte, eikä ensimmäinen laatuaan. Jo Venäjän MM-kisoista tutut voitot pitkän kaavan mukaan eivät ole osoittautuneet vahingoiksi.

Argentiinan korttishow Hollantia vastaan johtaa siihen, että Albiceleste joutuu tekemään muutoksia mm. laitapuolustajiensa suhteen. Laatua löytyy edelleen ja #10 voi ratkaista ottelun koska tahansa, mutta Kroatian keskikenttä kykenee pelaamaan niin kauniilla liikkeellä ja rytmillä, että Argentiinalla on ottelussa tukalat oltavat. Keinoja taitopelaajien ihon alle pääsemiseksi ei tietenkään kaihdeta, mutta on Kroatian etu mitä pidempään se turhauttaa Argentiinaa. Kahden kärsivällisen, kasvaneen, kokeneen huippujoukkueen kohtaaminen voi venyä pitkälle iltaan. 

Perusteltu vetovihje otteluun Argentiina - Kroatia on tasapeli varsinaisella peliajalla. Vihjeen panostaso on 7/10.

  • Verovapaat voitot
  • Todella muhkea pelikohdevalikoima
  • Korkeat kertoimet

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute