mainos

Arsenal - Leeds United: (AH: -1,5) 1 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
8 toukokuu 2022 at 16:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Emirates Stadium    Chris Kavanagh
6 touko 2022 at 18:29 (Päivitetty 8 touko 2022 at 17:55) 06/05
6
0

Perusteltu vetovihje: Arsenal - Leeds United

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 48-0-52%
Vedon arvo: 105,60%
Pelattavissa kertoimiin: 2,08
Osuma/Ohi: 2-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Äärimmilleen motivoitu Gunners kohtaa enää ensi kauden pelipaikoistaan pelaavan Leeds Unitedin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Arsenalin itseluottamus on jälleen löytämässä
  • Leedsin bensa on loppumassa tankista
  • Stuart Dallasin loukkaantuminen tekee loven vieraiden avaukseen
Kertoimien markkinat kuvaus

Leedsin pirteät otteet valmentajavaihdoksen jälkeen yhdistettynä Arsenalin hieman väkinäisiin voittoihin ovat nostaneet isäntien kertoimia. Kotonaan Arsenal on yhä erityisen vaarallinen ja kykenee takomaan taululle selkeät lukemat. Rajakerroin ylittyy yhä selkeästi, vaikka markkina on painamassa kerrointa alas.

Vastikään kesään 2025 asti Arsenalin kanssa allekirjoittanut manageri Mikel Arteta johdattaa joukkonsa Emiterates Stadiumin nurmelle sunnuntaina luottavaisin mielin. Vaikka vastassa oleva Leeds United on väläytellyt valmentajaa vaihdettuaan, viime aikoina on ollut nähtävissä että ilman panosta pelaavien vieraiden loppukausi ei ole tarjoamassa määräänsä enempää suuria onnistumisia.

Jesse Marschin johdolla Leeds aloitti ensin pirteästi, mutta United on ajautunut sittemmin jälleen putoamiskurimukseen. Viikonloppuun lähdettäessä joukkue on sijalla 17, tasapisteissä sijaa ylempänä olevan Burnleyn kanssa ja vain kaksi pistettä ottelun vähemmän pelanneen Evertonin yläpuolella. Kun sarjakierroksia on jäljellä Leedsin osalta neljä, jokainen kamppailu on sille panoksiltaan valtava. 

Vähätellä ei voi myöskään Artetan miesten otteluiden merkitystä. Himoittu neljäs sija on omissa käsissä, mutta virhemarginaali on kovin pieni. Pääkilpailija Tottenham vierailee lauantaina Liverpoolin kotipyhätössä, joten tämä viikonloppu nähdään pohjois-Lontoon punaisella puolella erinomaisena mahdollisuutena kasvattaa piste-eroa Spursiin. Arsenal on saanut jälleen pelin syrjästä kiinni ja luonut kolmen ottelun voittoputken. Sairastuvalta palannut Takehiro Tomiyasu on ollut laitapuolustajana heti erinomainen. Vaikkei isäntien puolustus olekaan silkkaa kiviaitaa, Arsenalilla on kaikki eväät hallita palloa ja murtaa Leedsin vaihteleva prässi.

Stuart Dallasin loukkaantuminen on Leedsille todella valitettava takaisku. Monipuolinen ja kokenut Dallas on eräs ryhmän avainhahmoja, eivätkä Dallasin ja Patrick Bamfordin kaltaisten ratkaisupelaajien puuttumiset voi olla näkymättä pidemmällä aikavälillä. Kun kauden ratkaisuhetket ovat käsillä, Leeds tarvitsisi toden totta kaikki mahdolliset runkomiehensä vihreälle veralle. Vastaavasti Arsenalin pelaaminen ei ole kauden parasta, mutta tulosta tulee ja kun Gunners saa hyökkäyspäässä vaihteen silmään, Leeds on helisemässä. Isännät voivat lopulta takoa taululle selkeätkin lukemat.

Perusteltu vetovihje otteluun Arsenal vs Leeds on Arsenal -1,5, eli kotijoukkueen voitto vähintään kahdella maalilla. Panoskoko vedolle on 5,5/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute