mainos

Arsenal - Manchester City: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
1 tammikuu 2022 at 14:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Emirates Stadium    Stuart Attwell
31 joulu 2021 at 16:12 (Päivitetty 1 tammi 2022 at 16:28) 31/12
2
0

Arsenalin ja Manchester Cityn mehukas kohtaaminen tarjoaa mahdollisuuden maalijuhlaan.

Todennäköisyys (yli-alle): 66-34%
Vedon arvo: 103,62%
Pelattavissa kertoimiin: 1,52
Osuma/Ohi: 1-2
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Oppipoika kohtaa mestarin, kun Mikel Artetan Arsenal astelee kotinurmelleen Manchester Cityä vastaan. Ottelu voi aueta hyvinkin vauhdikkaaksi.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Cityn puolustus on rakoillut peliruuhkassa
  • Arsenal on nousuvireinen ja sarjan paras kotijoukkue
  • Isäntien alakerta on edelleen haavoittuva ja peli voi aueta täysin
Kertoimien markkinat kuvaus

Emirates Stadiumilla käytävä uudenvuodenpäivän huippukamppailu tarjoaa mahtavan odotusarvon sekä urheilulliselta että maaliodottaman kannalta. Overin kertoimessa on ilmaa, joten otamme kiinni siitä.

Arsenal on kavunnut kärkinelikkoon kaatamalla lähtökohtaisesti itseään heikommat yhdistelmät. Itseluottamuksen kasvaessa myös West Hamin kaltaisia ryhmiä vastaan on nähty upeita esityksiä ja Gunners on erityisesti kotonaan sarjan vaarallisimpia yhdistelmiä. Vastakkain ovatkin kaksi sarjan parasta kotijoukkuetta, joskin City on sarjajohtajana myös sarjan paras vierasjoukkue.

Mikel Arteta on saanut Arsenalin pelaamaan selkeällä, dynaamisella pelitavalla joka on paitsi antanut vapauksia pelaajille jotka osaavat niitä hyödyntää, myös kehittänyt pelaajia. Valioliigan nuorin joukkue kehittyy silmissä, seuraava askel on haastaa Cityn kaltaiset maailman huipun joukkueet. Lauantai on erinomainen testi sille, onko Arsenal vielä valmis ottamaan tämän askeleen. Jos on, neljäs sija ja paluu Mestarien liigaan on jo enemmän kuin todennäköistä.

Manchester City näyttää liukuvan rutiinillaan karkuun muilta kärkijoukkueilta. Kausi on vielä nuori, mutta Pep Guardiolan miehistö on kymmenen ottelun voittoputkessa Valioliigassa ja kykenee pyörittämään myös rotaatiota peliruuhkan keskelläkin. Toki City on kärsinyt myös oman osansa loukkaantumisista ja kumpikin joukkue saattaa joutua käyttämään topparia laitapuolustajan tontilla. Arsenalin Ben White voi hyvinkin löytää itsensä koronatapausten johdosta oikean laitapakin paikalta ja vastaavasti Cityn Nathan Ake vasemmalta laidalta. 

Cityllä on ollut viime kausien aikana ns. Arsenalin numero, sillä yhdeksän edellistä Valioliigakohtaamista ovat päättyneet Citizensin voittoon. Nyt Tykkimiesten leirissä on kuitenkin kovaa optimismia ja City saa vääntää pisteistä kaikin voimin. Leicester osoitti, että alkukauden koboltinkovia otteita osoittanut vieraiden alakerta on murrettavissa ja Arsenal iskee hurmoksella päälle. Overia kupongille panoskoolla 3,5/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute