" " " "" "
mainos

Arsenal - Manchester United: 1

Ottelukeskus
10 maaliskuu 2019 at 18:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
Emirates Stadium    Jonathan Moss
6 maalis 2019 at 11:11 (Päivitetty 10 maalis 2019 at 20:27) 06/03
11
0
Todennäköisyys (1-X-2): 44-27-29%
Vedon arvo: 105,16%
Pelattavissa kertoimiin: 2,27
Osuma/Ohi: 2-0
CoolBet Lyö vetoa nyt: CoolBet

Vaikuttavista otteistaan huolimatta peliyhtiöt tuntuvat arvostavan kertoimien perusteella Manchester Unitedin iskukykyä Arsenalin vieraana liikaakin. ManU on toki kukisstanut jo Ole-Gunnar Solskjaerin alaisuudessa Arsenalin kertaalleen, mutta nyt joukkueen on suoritettava tämä temppu ilman lukuisia tärkeitä pelaajiaan.

Vihjeen puolesta puhuu:

 • Kertoimet puhuvat tämän ottelun kohdalla sen puolesta, että Manchester United olisi selvästi Arsenalia parempi joukkue. En itse ole tätä mieltä.
 • Arsenal on etenkin kotonaan vahva, eikä ManU:n esitykset ole olleet vieraskentillä pelkkää timanttia. *
 • United-leiriä vaivaa paraikaa todella koav loukkaantumissuma, ja vaikka ottelun starttiin onkin vielä aikaa, on epätodennäköistä, että joukkue saisi näitä tärkeitä pelureita takaisin kokoonpanoonsa tähän otteluun.
 • Tammikuussa joukkueet pelasivat hyvin tiukan kamppailun FA Cupissa, ja tuolloin Arsenalin kerroin oli kohteen sulkeutuessa huomattavasti nykytasoa alempi.
 • Arsenal on juuri nyt hyvässä iskussa. Joukkue pelasi Tottenhamin kanssa vakuuttavan vierastasurin, kun taasen Southampton ja Bournemouth kaatuivat näyttävästi.
 • ManU pelaa tärkeän kamppailun PSG:tä vastaan Mestarien liigassa keskiviikkona, jolloin se joutuu kuormittamaan avainpelaajiaan. Arsenal pääsenee taasen kierrättämään kokoonpanoaan Eurooppa-liigassa tällä viikolla tiettyjä pelaajiaan säästellen.

Huomioi kuitenkin myös nämä seikat:

 • United voitti joukkueiden aiemman kohtaamisen FA Cupissa lopulta 1-3, ja tuolloin Solskjær oli siis jo joukkueen peräsimessä.
 • ManU:lla tuntuu nyt kulkevan varsin hyvin, sillä heikoillakin esityksillä se on onnistunut kairaamaan otteluista täysiä pistepotteja. Joukkuehenki näyttäisikin olevan nyt kunnossa.
 • Solskjærin alaisuudessa ManU:n rekordi Valioliigan TOP6-joukkueita vastaan on kolme voittoa, yksi tasapeli ja nolla tappiota.
 • Arsenalin vastaava saldo TOP6-joukkueita vastaan on taasen 2 voittoa, 3 tasapeliä ja 4 häviötä. Voitto ei tietty tule siis tässäkään ottelussa helpolla.
 • Otteluun on vielä aikaa, joten ManU:n sairasosaston pelureilla on vielä aikaa palautua takaisin pelikuntoon.
 • Arsenal on parhaimmillaan, kun se pääsee hyökkäämään vauhdilla epäorganisoitua puolustusta vastaan. ManU pyrkinee kuitenkin nollaamaan tällaiset tilanteet jättäen aloitteiden teon ottelussa vastapuolelle, ja lähtien otteluun puolustuksen kautta.

Lisähuomiot:

* = Arsenal on ollut tällä kaudella Valioliigan kolmanneksi paras kotijoukkue. 15 kotiottelustaan se on voittanut 12, pelannut kaksi tasan ja hävinnyt vain yhden.

Tuloksellisesti ManU:n vieraspelaaminen on ollut virheetöntä Solskjærin aikakaudella, joskin suoritustaso ei ole ollut lainkaan loistava aivan jokaisella kerralla. Kenttätapahtumia katsottaessa Unitedin vieraspelit Fulhamia ja Crystal Palacea vastaan olivatkin varsin tasaisia, kun taasen Leicesteriä sekä Tottenhamiä vastaan ManU voitti kenttätapahtumiin peilaten onnekkaasti.

Kertoimet:

Parhaimmillaan Arsenalin kotivoiton kerroin ehti käymään jopa 2.45 -tasolla, ja itseasiassa 2.50 -rajakin ehti rikkoitua Coolbetilla, sillä tällä peliyhtiöllä 1-merkki oli tarjolla kohteen avautuessa maaliskuun alussa jopa 2.52 -kertoimella.

Unitedin loukkaantumishuolet ovat kuitenkin pudottaneet Tykkimiesten kerrointa alaspäin, mutta nykyiselläkin tasoilla valueta vedolle löytyy hyvin. Tällä hetkellä markkinat tuntuvatkin reagoivan ManU:n positiviisiin tuloksiin aivan liikaa, kun taasen Arsenal on rutkasti aliarvostettu kerroinjakaumassa.

Esimerkiksi tammikuisessa FA Cupin ottelussa Emiratesilla kumpikin joukkue pelasi jotakuinkin vahvimmilla mahdollisilla miehistöillään, ja kohteiden sulkeutuessa ottelun 1X2-kertoimet olivat 2.11 – 3.65 – 3.60. Ja vaikka United onnistui tuon matsin vieraissa voittamaan, ei nykyinen kerrointilanne ole mielestäni järin oikeutettu kokonaiskuvaan katsottaessa – etenkin kun huomioi kaikki ManU:n loukkaantumishuolet.

Joukkueet, kokoonpanot ja poissaolot:

Arsenal:

Kotijoukkueelta ottelusta on sivussa keskikenttämies Lucas Torreira pelikiellon vuoksi, kun hän näki punaista edellisessä ottelussa Tottenhamia vastaan. Myös pitkäaikaispotilas Hector Bellerin jatkaa sivussa, mutta kyseessä ei tässä tapauksessa ole mikään uusi poissaolo. Arsenalilta löytyykin hänen tilalleen ihan varteenotettavia paikkaajia.

Manchester United:

Unitedin loukkaantumissuma on ollut viime aikoina melkoista luokkaa, sillä lähiaikoina joukkueesta kaikki seuraavat pelaajat ovat painineet erinäisten vammojen kanssa. Anthony Martial, Juan Mata, Ander Herrera, Nemanja Matic, Jesse Lingard, Alexis Sanchez sekä Marcus Rashford.

Näistä Rashford on jo ehtinyt palata ManU:n kokoonpanoon, mutta muut kuusi peluria jatkavat sairasosastolla ainakin keskiviikon Mestarien liigan kohtaamisen ajan. Etenkin viimeisimpänä loukkaantunut Sanchez on todennäköisesti sivussa pidemmänkin aikaa. Muilla pelaajilla on toki mahdollisuus palautua vielä pelikuntoon tähän Arsenal-otteluun, mutta kenellä riittää kunto avaukseen? Ja halutaanko näiden pelurien kuntoa riskeerata? 

 • Innovatiivinen vedonlyöntialusta
 • Loistavat kertoimet
 • Hulppeat vedonlyöntibonukset ja -kampanjat

Kommentit

Palaute