mainos

Arsenal - Manchester United: Yli 2,5 Maalia - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
23 huhtikuu 2022 at 14:30 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Emirates Stadium    Craig Pawson
22 huhti 2022 at 11:40 (Päivitetty 23 huhti 2022 at 16:26) 22/04
4
0

Kaksi viime aikoina ailahtelevasti esiintynyttä ryhmää kamppailevat kuuden pisteen ottelussa.

Todennäköisyys (yli-alle): 59-41%
Vedon arvo: 107,97%
Pelattavissa kertoimiin: 1,69
Osuma/Ohi: 3-1
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Arsenal palasi hieman yllättäen voittojen tielle Chelsean vieraana. Jatkuuko lento alavireisen Unitedin isäntänä?
Vihjeen puolesta puhuu
  • Arsenalin verkko on heilunut neljässä edellisessä ottelussa kahdeksan kertaa
  • Gunners löysi maalijyvänsä ja iski neljä osumaa Chelsean verkkoon
  • Manchester Unitedin puolustus on ollut täysin tuuliajolla, mutta hyökkäyspäässä riittää yhä uhkaa
Kertoimien markkinat kuvaus

Arsenalin ja Manchester Unitedin kohtaaminen on Valioliigalauantain suuri tuntematon. Joukkueiden edesottamukset ovat ailahdelleet valtavasti, mutta kummankin potentiaali hyökkäyspäässä on valtava. Kun vastaavasti puolustukset eivät ole esittäneet vakuuttavimpia mahdollisia otteita, overissa on yhä pelivaraa markkinan reagoinnin jälkeenkin.

Valioliigalauantai käynnistyy klassikkokamppailulla, kun Arsenal isännöi Manchester Unitedia. Kumpikin joukkue on jahdannut paikkaa ensi kauden Mestarien liigassa käytännössä koko kalenterivuoden 2022 ajan. Ennen viikonloppua ryhmät ovat sarjataulukossa sijoilla 5 ja 6, Arsenal ensin mainittuna. Piste-erot ovat marginaalisia, mutta pelien määrän käydessä vähiin panokset kasvavat entisestään. 57 pisteessä olevilla Tottenhamilla ja Arsenalilla on jäljellä 6 ottelua, kun taas yhden ottelun enemmän pelaneen Unitedin pistesaldo on 54. Näin ollen tappio olisi erityisesti vieraille karvas takaisku, mutta kaiken kaikkiaan ottelusta voidaan puhua klassisena kuuden pisteen kamppailuna.

Arsenal näytti jo menettävän pelillisen otteensa, kun keskikastin joukkueet työnsivät Mikel Artetan miesten kurkkuun tappion karvasta kalkkia kolmeen otteeseen. Keskiviikkoiltana Stamford Bridgella Arsenal löysi kuitenkin yhtäkkiä aivan eri vaihteen viimeistelyyn ja toimitti pelivälineen Chelsean verkkoon neljään otteeseen. Viime aikoina avauskokoonpanoon nostettu kärkimies Eddie Nketiah oli kunnostautunut tähän asti lähinnä cup-kilpailuissa, mutta nyt mies iski kaksi osumaa Arsenalin voittaessa 2-4. Voitto oli äärimmäisen tärkeä paitsi sarjapisteiden suhteen, myös ryhmän moraalia ajatellen. 

Siinä missä aiemminkin maaliodottamaa luonut hyökkäys sai pallon nyt myös verkon perukoille, puolustuspäässä touhu ei edelleenkään näyttänyt järin vakuuttavalta. Arsenal pelastui useaan otteeseen joko aivan viime hetken katkoilla tai Chelsean heikon viimeistelyn ansiosta. Aloitukseen nostettu keskikenttämies Mohamed Elneny pelasi mainion ottelun ja toppariosastolta löytyy laatua, mutta laidoilla Rob Holding ja Nuno Tavares tulevat aloituksessa ollessaan olemaan jatkossakin kohteita.

Manchester United lyötiin tiistai-iltana Liverpoolin vieraana halki, poikki ja pinoon. Ralf Rangnick joutui seuraamaan sivurajalta, kun joukkue sai luotua ottelussa vain yhden positiivisen jakson heti tauon jälkeen. Liverpoolin iskettyä 3-0 -maalin kesken tuon jakson, ottelu oli lopullisesti ohi ja loppulukemat 4-0 mairittelevat vieraita. Vaikka Cristiano Ronaldon traaginen perhetapahtuma pitääkin miehen sivussa hänen hyväksi kokemansa ajan, Unitedilta löytyy hyökkäyspään optioita joiden täytyy nostaa tasoaan juuri nyt. Tuuliajolla oleva puolustus ei ole lauantain ottelua vieraille voittamaan.

Kummankin joukkueen vahvuudet löytyvät juuri nyt hyökkäyspäästä ja panoksista huolimatta lauantain kamppailusta voi odottaa viihdyttävää. Overin rajakerroin menee rikki todella reilusti ja perusteltu vetovihje otteluun Arsenal vs Manchester United onkin yli 2,5 maalia panostasolla 8/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute