mainos

Vihjeet & kertoimet : Arsenal - Nottingham Forest: Alle 3,5 Maalia

Ottelukeskus
30 lokakuu 2022 at 16:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Emirates Stadium    Simon Hooper
Päivitetty
13
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Peliruuhkassa tarpova Arsenal hakee rutiinivoittoa Forestista

Todennäköisyys (yli-alle): 33-67%
Vedon arvo: 108,54%
Pelattavissa kertoimiin: 1,49
Osuma/Ohi: 5-0
LVBet Lyö vetoa nyt: LVBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Arsenal vs Nottingham Forest!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Arsenalin peliruuhka on europelien johdosta kova
  • Nottingham on löytämässä puolustuksensa tasapainon
  • Isäntien väsymys on näkynyt edellisissä otteluissa
Kertoimien markkinat kuvaus

Arsenalin tasoero Nottinghamiin verrattuna on merkittävä. Isäntien rasitus on kuitenkin myös korkeaa tasoa, joten vähämaaliset tulokset maksavat hyvin.

Sarjakärki Arsenal isännöi sarjanousija Nottingham Forestia mielenkiintoisista lähtöasetelmista. Satumainen alkukausi on vienyt Tykkimiehet sarjakärkeen, eivätkä puheet mestaruusmahdollisuuksistakaan ole enää tuulesta temmattuja. Viime aikoina joukkueen tekemisestä on kuitenkin paistanut jo vääjäämätön väsymys, sillä Eurooppa-liigan ottelut yhdistettyinä raastaviin Valioliigamittelöihin ovat tunnetusti vaikea konsepti. Otteluissa Leedsiä, Southamptonia sekä viimeisimpänä PSV:tä vastaan on ollut nähtävissä odotettua rakoilua, sillä nuoren joukkueen konsepti on huikeista tuloksista huolimatta yhä kehitysvaiheessa. Mikel Artetan vallankumous on edennyt vakuuttavasti, mutta nyt Gunners on vaiheessa jossa tuloksia on kaivettava rutiinilla tilanteessa kuin tilanteessa väsymyksestä huolimatta. 

Nottingham Forestin projekti on edennyt hitaasti, mutta viime viikonloppuna Steve Cooperin miehistö sai valtavan piristysruiskeen kun se kaatoi kotonaan Liverpoolin maalein 1-0. Sarjapaikastaan pelaavalle nousijalle tulos oli massiivinen noste itseluottamuksen osalta, mutta vieraskentillä vastustajan verkko ei ole heilunut. Kuudessa pelaamassaan Valioliigan vieraskamppailussa Forest on onnistunut maalinteossa vain kertaalleen. Suurempi asia kokonaisuudessa on kuitenkin roolituksen ja puolustuksen saaminen tasapainoisempaan muottiin, sillä käytännössä koko joukkueen uusiuduttua prosessi vie vääjäämättä aikansa. Juuri tällä hetkellä näyttääkin siltä, että Nottinghamin kokonaisuus rakentuu alhaalta ylöspäin ja Arsenalin pallollista dominanssia vastaan vieraiden rooliksi jää ottaa vastaan matalassa blokissa.

Arsenalilla on allaan kuluttava vieraspeli Hollannissa torstaina ja tappion myötä panoksia jäi myös seuraavan viikon euro-otteluun. Huomattavasti laadukkaampi kotijoukkue on tietenkin suosikki, mutta vähämaaliset lopputulokset ja energian säästäminen myös ensi viikolle maksavat erinomaisesti. 

Perusteltu vetovihje otteluun Arsenal - Nottingham Forest on alle 3,5 maalia ja panostaso 8,5/10.

  • 100% Bonus uusille pelaajille
  • Verovapaat voitot
  • Kattavat rahansiirtomenetelmät

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute