mainos

Vihjeet & kertoimet : Aston Villa - Southampton: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
16 syyskuu 2022 at 22:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Villa Park    Tony Harrington
16 syys 2022 at 10:43 (Päivitetty 16 syys 2022 at 23:55) 16/09
4
0

Viihdyttävä Southampton ja kuopastaan ylös pyrkivä Aston Villa tarjoavat maaleja

Todennäköisyys (yli-alle): 59-41%
Vedon arvo: 106,20%
Pelattavissa kertoimiin: 1,69
Osuma/Ohi: 1-0
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Aston Villa - Southampton!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Aston Villa sai itseluottamusta edellisestä ottelustaan
  • Southamptonilla on potentiaalia nähtyä parempaan hyökkäyspäässä
  • Molemmilta löytyy vaarallisuutta erikoistilanteissa
Kertoimien markkinat kuvaus

Overin kerroin on jätetty hämmentävän ylös ja sen saama kerroin on ehdottomasti reilun iskun arvoinen.

Kuudesta Valioliigaottelustaan vain yhden voittanut Aston Villa pyrkii voittojen tielle kohdatessaan kotonaan Southamptonin. Steven Gerrardin manageroima Villa sai rutkasti itseluottamusta kyettyään tasaisiin kamppailuihin niin Arsenalin kuin Manchester Citynkin kanssa. City sai tyytyä tasapeliin, mikä nosti isäntien moraalia kohti tauon jälkeistä kamppailua. Joukkueen hyökkäyspää on ollut edelleen jumissa, vaikka taitotaso riittäisi todistetusti Valioliigatasolle hyvinkin riittävästi. Kotikentällä muutokseen on kuitenkin erinomainen mahdollisuus, sillä Southamptonille avoimet kamppailut eivät ole millään muotoa uusi asia.

Ralph Hasenhüttl on osoittanut jo vuosikausien ajan, ettei miestä hirvitä iskeä organisoidulla prässillä päälle paikan auetessa. Erinomaisia ostoja tehnyt joukkue on tasapainoinen paketti, jossa ei kuitenkaan ole suurimpia tähtiä. Southampton kehittää pelaajia proaktiivisella pelitavallaan ja palettia pyörittää edelleen keskikentän maestro James Ward-Prowse, jonka oikea jalka on aina uhka ollessaan joko vapaana pelitilanteessa tai antamassa erikoistilannetta. Vieraiden alkukausi on ollut ailahteleva, mutta mm. Chelsean kaataminen kotona oli mainio suoritus. Vaikka kerroinasetelmassa Villa lasketaankin suosikiksi, ei joukkueiden alkukauden suorittamisessa ole ollut mitään sellaista miksi Saints ei voisi lähteä hakemaan vierasvoittoa.

Vaikka joukkueiden alkukauden ottelut eivät ole olleet silkkaa ilotulitusta ja alla on kuningattaren kuoleman vuoksi myös pieni tauko, oletusarvo kääntyy sen puolelle että ottelusta tulee vauhdikas sekä potentiaalisesti maalirikas. Overin arvo nousee reilusti yli rajakertoimen ja se sopii kupongille vallan mainiosti.

Perusteltu vetovihje otteluun Aston Villa - Southampton on yli 2,5 maalia ja panostaso 6/10.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute