mainos

Boston Bruins - St. Louis Blues: 1

Ottelukeskus
13 kesäkuu 2019 at 03:00 - Jääkiekko, USA - NHL
TD Garden
12 kesä 2019 at 14:56 (Päivitetty 13 kesä 2019 at 05:43) 12/06
6
0
Todennäköisyys (1-X-2): 46-24-30%
Vedon arvo: 506,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,17
Osuma/Ohi: 1-4
888sport Lyö vetoa nyt: 888sport

Ensi yönä Suomen aikaa on luvassa todellinen kiekkofanin unelma, sillä maailman parhaan jääkiekkoliigan, NHL:n ohjelmistossa on Stanley Cup finaalien seitsemäs ja ratkaiseva ottelu, jonka jälkeen joko Boston Bruins tai St. Louis Blues pääsevät nostelemaan kaikkien jääkiekkoilijoiden himoitsemaa Lordi Stanleyn kannua. Kotihallissaan pelaava Boston Bruins on ottelun suosikki ja 888sportin korotettujen kertoimien ansiosta pääsemme iskemään kotivoittoa huimalla 11.00 kertoimella! Korotetut kertoimet -tarjous on voimassa vain 888sportin uusille asiakkaille, joten jos sinulla on jo pelitili luotuna 888sportilla, niin valitettavasti et pääse hyödyntämään tätä huimaa tarjousta.

Boston Bruins on ollut koko kevään pudotuspelien maalivahti Tuukka Raskin johdolla todella huimassa iskussa ja muutamaa heikompaa peliä lukuunottamatta Big Bad Bruins on pelannut todella vakuuttavasti. Joukkue oli finaalisarjassa jo 2-3 tappioasemassa, mutta kuudennessa pelissä haettu maistuva 1-5 vierasvoitto St. Louisista tasoitti sarjan ja oli kokonaisuudessaan todella huima suoritus.

Joukkue vyöryttää vastustajan päälle neljällä ketjulla, puolustaa erittäin laadukkaasti viisikkona niin tasakentällisin kuin alivoimallakin ja myös erikoistilannepelaaminen toimii tällä hetkellä, mistä kertoo viime pelissä isketty ylivoimamaali Bluesin verkkoon. Tuukka Rask on ollut läpi kevään aivan mielenvikaisessa iskussa ja Rask on varmasti pudotuspelien arvokkain pelaaja, mikäli Bruins nappaa kannun ensi yönä Bostoniin. Rask on ollut kuin viilipytty läpi pudotuspelien ja finaalisarjan, vaikka Blues on yrittänyt horjuttaa savonlinnasta lähtöisin olevan Raskin hermokontrollia toinen toistaan kyseenalaisimmilla tempuilla.

St. Louis Blues oli vielä tammikuussa koko sarjan viimeisenä, mutta muutama pitkä voittoputki sekä puolustuspään totaalinen tasonnosto siivittivät joukkueen pudotuspeleihin ja lopulta aina Stanley Cupin finaaleihin. Joukkueella oli tuhannen taalan paikka ratkaista mestaruus kotiyleisön edessä sunnuntaina, mutta Bruins on tyly vierailija, haki vierasvoiton Enterprise Centeriltä ja pilasi kotiyleisön mestaruusjuhlat. 

Blues-maalivahti Jordan Binnington päästi yhden todella helpon maalin (2-1 osuma) ottelussa ja tämän jälkeen Bruins meni ottelussa menojaan. Binnington on 25-vuotias, mutta hän pelaa ensimmäistä kauttaan NHL:ssä ja valtavat paineet saattoivat vaikuttaa kuudennessa ottelussa Binningtonin peliin. Helpompaa ei ole luvassa ensi yönä pelattavassa game sevenissa, sillä Bostonin yleisö on tunnetusti erittäin kovaääninen ja Binnington on ensimmäistä kertaa todellisessa painetestissä nyt, kun kaikki rahat ovat pöydällä. Nähtäväksi jää kestääkö kokemattoman maalivahdin päänuppi kotiyleisön hurjan mekkalan.

Twitterissä levisi kuudennen ottelun aikaan kuvankaappauksia St. Louis Bluesin mestaruuspuheista sekä muista juhlallisuuksista ja Bruinsin voitettua kuudes ottelu, nämä julkisuuteen lipsahtaneet jutut antavat varmasti hurjasti ekstra-latausta isännille tähän seitsemänteen otteluun.

Bruinsilta puuttuu ottelusta varmuudella yksi pelaaja, kun puolustaja Kevan Miller on sivussa alavartalovamman vuoksi. Chris Wagnerin ja Matt Grzelcykin pelaaminen on niin ikään epävarmaa. Bruins-kapteeni Zdeno Chara sen sijaan pelasi jo vastoin odotuksia viidennessä ottelussa ja hän on myös ensi yönä johtamassa Bruinsin takalinjoja. St. Louis Bluesilla ei ole loukkaantumisia ja vieraat pääsevät otteluun parhaalla kokoonpanollaan. 

Nyt kun kaikki panokset ovat pöydällä ja homma on kerrasta poikki -menetelmällä ohi, niin yksittäisten pelaajien poissaolot eivät juuri vaikuta joukkueiden voimasuhteissa. Kumpikin joukkue on osoittanut kevään aikana kovaa henkistä kanttia ja valitettavaa onkin, että toisen hienon joukkueen kausi päättyy ensi yönä kovimpaan mahdolliseen pettymykseen.

Perustasoltaan Bruins on joukkueista laadukkaampi kokonaisuus muutamista mahdollisista poissaoloista huolimatta ja kotietu kääntää vaakakuppia entisestään isäntien hyväksi. Bruins on Raskin johdolla osoittanut todella hurjaa taistelutahtoa läpi kevään ja Bruins napannee Lordi Stanleyn himoitun kannun itselleen jo toistamiseen 2010-luvulla.

888Sportin tarjouksen turvin Urheiluveikkaus.comin kautta 888Sportille rekisteröityneet uudet asiakkaat pääsevät pelaamaan kotijoukkueen voittoa kertoimella 11,00 ja tämä tarjous kannattaa kaikkien uusien asiakkaiden ehdottomasti hyödyntää. Voit lukea tarjouksen lunastamisohjeet alla näkyvää linkkiä painamalla.

888sportilta nyt korotetut kertoimet Stanley Cupin ratkaisevaan seitsemänteen otteluun!

Pelisuositus:

Boston Bruins - St. Louis Blues: 1
11,00 @ 888sport.
Todennäköisyysarvio (1X2): 46-24-30%
OA: 506,00.
Kerroinraja: 2,17.

  • Jättisivusto kaikilla herkuilla
  • Mittavat vedonlyöntibonukset
  • Paljon korotettuja kertoimia

Kommentit

Palaute