mainos

Vihjeet & kertoimet : Brentford - Everton: 1

Ottelukeskus
27 elokuu 2022 at 17:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Gtech Community Stadium    John Brooks
Päivitetty
7
0
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Brentfordin prässi hyydyttää mielikuvituksettoman Evertonin

Todennäköisyys (1-X-2): 50-31-19%
Vedon arvo: 106,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,00
Osuma/Ohi: 1-1
Betfair Sportsbook Lyö vetoa nyt: Betfair Sportsbook
Kautensa pelillisesti vahvasti avannut Brentford nappaa kotivoiton komealla kertoimella
Vihjeen puolesta puhuu
  • Brentfordin kauden alku on ollut pelin rakenteen puolesta erittäin lupaava
  • Evertonin tekeminen on epärytmissä ja tehotonta
  • Joukkueiden käyrät osoittavat eri suuntiin
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina on yhä varovainen Brentfordin asettamisessa selkeäksi kotisuosikiksi. Kotivoiton saama kerroin ylittää rajakertoimen hulppeasti.

Kolmen ottelukierroksen jälkeen Brentfordilla on kasassa neljä sarjapistettä. Tehot ovat löytyneet heti alkukaudesta, sillä vastustajan maaliverkko on heilunut peräti kahdeksan kertaa. Pistepussin karttuminen vielä runsaammaksi onkin ollut toistaiseksi huomattavan paljon enemmän kiinni alakerran kestävyydestä, sillä Bees on päästänyt vieraissa pelaamissaan kahdessa ottelussa yhteensä viisi maalia. Edellisellä kierroksella sarjanousija Fulham aiheutti Thomas Frankin joukoille kauden ensimmäisen tappion voittaessaan kotiottelunsa 3-2. Ainoassa kotiottelussaan Brentford antoi kuitenkin myrskyvaroituksen koko liigalle, kun se murjoi Manchester Unitedin korkealla präsillään maanrakoon lukemin 4-0. Tämä ei tietenkään ole jäänyt huomaamatta Evertonilta, joka ei taatusti lähde rakentamaan säännöllisesti alakerran kautta.

Everton on saalistanut kolmesta sarjaottelustaan vasta yhden pisteen. Ennen muuta Toffeesin peli on näyttänyt todella yksiulotteiselta ja joukkueelta puuttuu tällä hetkellä liikaa laadukkaita runkopelaajia. Joukkueen sairastupa ei toden totta helpota asiaa, sillä normaalisti avauksessa nähtäviä pelaajia on yhä poissa joka puolelta aloituskokoonpanoa. Hyökkäyspää on kärsinyt toden teolla Richarlisonin lähdöstä sekä Dominic Calvert-Lewinin vaikeasta polvivammasta. Joukkueesta löytyy yhä riittävästi laatua siihen, että vastahyökkäykset satuttaisivat isäntien alakertaa, mutta Frank Lampard joutuu peluuttamaan pitkiä avauksia ja toivomaan kakkospallojen voittamista. Everton tulee olemaan ottelussa vahvasti vastaanottavana osapuolena. Pelitavan ja joukkueen puolustuspäästä löytyvien vahvuuksien vuoksi ottelusta tulee tuskin myöskään isäntien ylikävelyä, mutta Evertonin tuska ei ole tämän ottelun jälkeenkään ainakaan helpottamaan päin. Isänniltä löytyy keinot murtaa myös matala blokki ja kotivoiton todennäköisyys on herkullisen suuri kerroinasetelmaan nähden.

Perusteltu vetovihje otteluun Brentford - Everton on kotivoitto ja panostaso vihjeelle on 6/10.

  • Uskomaton pelikohdevalikoima
  • Huippuluokan kertoimet monissa lajeissa
  • 20€ bonusta veikkaukseen

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute