" " " "" "

Brighton & Hove Albion - Arsenal: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä

Ottelukeskus
2 lokakuu 2021 at 19:30 - Jalkapallo, England - Valioliiga
The American Express Community Stadium    Jonathan Moss
30 syys 2021 at 14:59 (Päivitetty 2 loka 2021 at 21:21) 30/09
4
0

Mainiosti kauden avannut isäntäryhmä kohtaa viime aikoina vahvaan lyöntiin kohonneen Arsenalin

Mahdollisuus: 58%
Vedon arvo: 103,24%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
Osuma/Ohi: 0-0
NordicBet Lyö vetoa nyt: NordicBet
Kotonaan vahvasti esiintynyt Brighton on hankala pala Arsenalille, jonka peli on kuitenkin kehittymään päin.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Sairastuvan tyhjennyttyä Arsenalin hyökkäyspään roolitus haluttu
  • Brighton avannut vahvasti ja on kotonaan sitkeä
  • Vieraiden alakerta edelleen haavoittuvaa sorttia
Kertoimien markkinat kuvaus

Lauantai-illan viimeisessä Valioliigakamppailussa asetelma on mielenkiintoinen, sillä sarjataulukossa ylempänä oleva Brighton on hyvistä otteistaan huolimatta altavastaaja. Etua löytyy myös vierasvoitosta, mutta vieraiden pelitavan vuoksi suurin hyöty tulee BTTS-osastolta.

Eräs Valioliigakauden alun suurimpia onnistujia on ollut Graham Potterin luotsaama Brighton&Hove Albion. Etelärannikon lokkilauma on ehtinyt kaataa jo mm. Leicesterin, mutta kauden ollessa vasta kuuden ottelun mittainen turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei voida luonnollisestikaan vetää. Yhtä kaikki Brightonilla on kasassa 13 pistettä ja sarjasijoitus on peräti kuudes. Maaleilla Albionin peleissä ei olla juhlittu, mikä ei ole uutta. Joukkue luo kyllä paikkoja kuten viimekin kaudella, jolloin se sijoittui xG-tilastoissa peräti viidenneksi vaikka joutuikin loukkaantumissuman vuoksi jopa putoamispeikon kynsiin.

Tällä kaudella isäntien tahti on toinen ja kotonaan se on ehtinyt jo osoittaa olevansa kiperä pala purtavaksi kenelle tahansa. Kriittisesti arvioituna voi toki sanoa, että Brightonin vastustajien taso sarjan kokonaisuuteen peilattuna ei ole ollut kovinta mahdollista sorttia. Sarjan selkeästi ylempään kastiin kuuluvista ryhmistä se on kohdannut vasta kaksi, Leicesterin sekä Evertonin. Näistä Leicester kaatui Amex Stadiumilla, mutta Everton kävi hakemassa tylyt kolme pistettä lukemin 0-2. Loukkaantumisten suhteen Brightonin merkittävin poissaolo lienee Arsenalista siirtynyt Danny Welbeck, joka joutui jättämään edellisen liigaottelun Crystal Palacen vieraana kesken loukkaantumisen vuoksi. Sen sijaan keskikentän moottori Yves Bissouma voi hyvinkin palata kokoonpanoon jo lauantaina.

Arsenalin vuoristoratamaiset otteet jatkuvat. Kauden surkea startti voidaan painaa monilta usein loukkaantumisten sekä huippuluokan vastustajien piikkiin ja nyt jälki on ollut selkeää. Edelliset kolme liigaottelua ovat tuoneet kolme voittoa ja Gunners on kiivennyt sarjassa sijalle kymmenen. Erityisen makoisa oli viime sunnuntain paikalliskamppailu Tottenhamia vastaan, jossa Mikel Artetan ryhmä esitti upeaa jalkapalloa karatessaan kolmen maalin johtoon ja voittaessaan lopulta 3-1. Ennusmerkit puhuvat sen puolesta, että Arsenalin hyökkäyspää sekä pelitapa on loksahtanut hiljalleen muotoonsa. Artetan joukot lähtevätkin lauantain kamppailuun niukkana suosikkina.

Kysymysmerkkejäkin vieraiden riveissä kuitenkin riittää, sillä tasaisuus ei varsinaisesti ole ollut Arsenalin vahvin ase viime kausien aikana eivätkä vierailut Amexille helppoja. Mikäli Gunners saa silmään samanlaisen vaihteen kuin sunnuntain ensimmäisellä puoliajalla, myös Brighton on helisemässä. Oletusarvo on, että vieraiden hyökkäyspään laatu on lopulta liikaa isäntien laadukkaalle puolustuspelaamiselle, mutta rajakerroin kummankin onnistumiselle maalinteossa ylittyy selkeimmin. Tämän vuoksi BTTS löytää tiensä lapulle 3/10 arvoisesti, vaikkakaan vierasvoiton 2,5/10 ei jää kauaksi tästä. Ottelu pelataan lauantaina klo 19.30

  • Yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista
  • Hyvä kerroin- ja kohdetarjonta
  • Mahtava vedonlyöntibonus

Kommentit

Palaute