mainos

Cagliari - Bologna: Yli 2,5 Maalia

Ottelukeskus
11 tammikuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Italia - Serie A
Unipol Domus    Davide Ghersini
10 tammi 2022 at 19:52 (Päivitetty 11 tammi 2022 at 23:44) 10/01
5
0

Cagliarin ja Bolognan ottelu käydään todellisissa poikkeusolosuhteissa koronan vuoksi

Todennäköisyys (yli-alle): 58-42%
Vedon arvo: 110,20%
Pelattavissa kertoimiin: 1,72
Osuma/Ohi: 2-1
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Bolognan joukkueessa puhjennut Covid-19 -tartuntojen suuri määrä on siirsi ottelun tiistaille ja nyt on Cagliarin sauma.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Sarjapaikastaan kamppaileva Cagliari tarvitsee ehdottomasti voiton
  • Bolognan tilanne on suuri arvoitus, mutta se on kahta tasoa laadukkaampi nippu
  • Kummankin otteluissa on nähty kauden aikana vähintään kolme maalia ottelua kohden
Kertoimien markkinat kuvaus

Cagliarin voitto kiinnostaa laajalti, lähinnä koska joukkue sai napattua todella yllättävän voiton vieraissa Sampdoriaa vastaan ja Bolognan joukkue on ollut käytännössä karanteenissa koronatilanteen vuoksi. Over tarjoaa kuitenkin suurempaa arvoa, sillä kukaan ei tiedä millainen Bologna kentälle saapuu ja muistettakoon, että juuri ennen joulua ryhmä kävi kaatamassa Sassuolon lukemin 0-3.

Mikäli Cagliari haluaa jatkaa Serie A -taivaltaan, tiistaina Walter Mazzarrin miehistön on iskettävä. Yleisesti ottaen jossain surkean ja toivottoman vierasjoukkueen välillä pidettävä Cagliari shokeerasi hakemalla kauden ensimmäisen vierasvoittonsa Genovasta Sampdorian vieraana. Yhä edelleen putoamisviivan alapuolella, neljä pistettä Veneziaa jäljessä oleva Cagliari tarvitsee nyt toisen positiivisen tuloksen heti perään ja epäselvistä lähtökohdista huolimatta sellainen voi hyvinkin olla otettavissa.

Bologna kuuluu yleisesti ottaen sarjan keskikastin joukkueisiin, myös vierasotteluiden osalta. Nyt ryhmään on pesiytynyt koronaviruskeskittymä, jonka johdosta joukkueelta peruttiin ensin ottelu Interiä vastaan Interin jo matkustettua Bolognaan, kunnes terveysviranomaiset estivät ottelun pelaamisen. Ottelu Cagliaria vastaan piti pelata sunnuntaina, mutta karanteenin vuoksi kamppailu on siirretty tiistaille. Tällä hetkellä kukaan ainakaan joukkueen ulkopuolella ei tiedä, kuinka moni kahdeksasta ilmoitetusta koronapositiivisesta ehtii toipua tiistaille ja kun listaan lisätään maataan Afrikan mestaruusturnauksessa edustavat, on täysin mahdollista että Bologna kykenee laittamaan kokoonpanoon 13 niistä 23 pelaajasta jotka olivat mukana voitokkaassa Sassuolo-ottelussa.

Cagliari ei ole sarjan tehokkain hyökkäysmylly, mutta kotona tehoja löytyy hieman paremmin. Sardinialaisten kotiotteluissa on nähty osumia 3,1 maalin keskiarvolla ja tiistaina isännillä lienee keskivertoa paremmat mahdollisuudet päästä luomaan tilanteita. Normaalioloissa Bolognaa voi huoletta luonnehtia luokkaa tai kahta paremmaksi joukkueeksi, eikä legendaarisen Sinisa Mihajlovicin poppoo takuulla heittäydy selälleen ja antaudu tiistainakaan. Pienimuotoinen maalijuhlaa maistuu nyt niin mainiosti, että kohteeseen painetaan epävarmuustekijöistä huolimatta max bet eli 10/10.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Kommentit

Palaute