mainos

Vihjeet & kertoimet : Cardiff City - Everton: (AH: +0,25) 1

Ottelukeskus
26 helmikuu 2019 at 21:45 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Cardiff City Stadium    Kevin Friend
Päivitetty
7
0
Viborgista kotoisin oleva Thomas Schyth on toiminut tanskalaisen yhteistyösivustomme vedonlyönti-asiantuntijana vuodesta 2016 lähtien, ja hänen suurennuslasinsa alla on ollut suurimmin brittifutis Valioliigan ja Championshipin muodossa.
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Cardiffilla edessä kasvojenpesu kotiyleisönsä edessä.

Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 28-30-42%
Vedon arvo: 104,87%
Pelattavissa kertoimiin: 1,98
Osuma/Ohi: 0-3
Pinnacle Lyö vetoa nyt: Pinnacle

Englannin Valioliigassa on tiistaina ohjelmassa neljä ottelua ja yksi tiistain mielenkiintoisimmista kamppailuista on Cardiffin ja Evertonin välinen ottelu. Cardiff tarvitsee vielä pisteitä, jotta se välttää putoamisuhan, kun taas Evertonilla ei juuri panoksia ole loppukaudeksi.

Kotijoukkue Cardiffin kausi on pienoinen pannukakku, sillä joukkue on tällä hetkellä sarjataulukon 17. sijalla ja pisteitä on kasassa 25 kappaletta. 27 ottelun saldo on 7-4-16 maalierolla 25:52, joten suurimmat ongelmat ovat olleet puolustuspäässä. Cardiff hävisi edellisellä kierroksella kotikentällään rumin 1-5 lukemin Watfordille, joten nyt walesilaisilla on kasvojen pesun paikka kotiyleisönsä edessä. Ennen Watford-tappiota joukkue oli hyvässä iskussa ja se voitti Bournemouthin kotonaan 2-0 sekä Southamptonin vieraissa 1-2.

Vierasjoukkue Everton on jo vuosien ajan kuulunut Valioliigan ylempään keskikastiin, mutta Euroopan kentille oikeuttavat sijat ovat jääneet silti viime vuosina haaveeksi. Tälläkin hetkellä haaveet ensi kauden europeleistä voidaan Everton-leirissä haudata, sillä joukkue on sarjataulukon 11. sijalla ja matkaa viidentenä olevaan Manchester Unitediin on jo 19 pistettä. Everton on yhdeksän pistettä ensimmäisen putoajan paikalla olevaa Southamptonia korkeammalla taulukossa, joten välitöntä paniikkia putoamisesta ei ole. Evertonin peli ei ole toiminut viime aikoina ja viidestä edellisestä ottelustaan joukkue on voittanut vain yhden ja hävinnyt neljästi maalierolla 3:8. 

Vedonlyöntimarkkina näyttää yliarvioivan Evertonin voimaa tässä kohteessa ja Cardiff on jäänyt kertoimissa aliarvostetuksi. Perustasoltaan Everton on toki näistä kahdesta joukkueesta parempi, mutta kotietua ei sovi vähätellä tässä kohtaamisessa. Evertonilla on ottelussa selvä rasitusetu, mutta kotijoukkueen tasoituskerroin nostetaan tiistain valioliigakierrokselta lapulle.

Kotijoukkueen puolesta puhuu:

 • Vedonlyöntimarkkina on yliarvioinut Evertonin tässä kohteessa.
 • Cardiff nauttii ottelussa isoa kotietua. Ennen rumaa Watford-tappiota Cardiff nollasi kotikentällään Bournemouthin ja Huddersfieldin.
 • Everton ei ole tällä kaudella onnistunut vieraissa, sillä se on voittanut 13:sta vierasottelustaan vain kolme.
 • Everton ei ole tällä kaudella onnistunut otteluissa, joissa sen täytyy hallita palloa enemmän kuin vastustaja. Cardiffin pelityyli pakottaa Evertonin aloitteellisuuteen myös tässä ottelussa ja se suosii kotijoukkuetta.
 • Evertonillla on loukkaantumishuolia ja epävarmoja osallistujia ovat Leighton Baines, Phil Jagielka sekä Yerry Mina. Lisäksi Kurt Zouma on pelikiellossa.
 • Cardiff pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. 

Varo näitä:

 • Evertonilla on edellisestä ottelusta 17 päivää, Cardiff sen sijaan pelasi viime perjantaina, joten vierailla on rasitusetu puolellaan.
 • Cardiff romahti edellisessä kotiottelussaan Watfordia vastaan häviten 1-5, joten itseluottamus on ohut tällä hetkellä.
 • Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Evertonin 1-0 voittoon.

Pelisuositus:

Cardiff - Everton: (AH: +0,25) 1
2,09 @ Pinnacle.
Todennäköisyys (1-X-2) tasoitus mukaanluettuna: 28-30-42%.
OA: 1,05.
Kerroinraja: 1,98.

Thomas Schyth on tanskalaisen yhteistyösivustomme ammattivedonlyöjä ja -vihjaaja, joka on erikoistunut Englannin Valioliigan vedonlyöntiin. Hänen kirjoittamansa vihjeet löydätkin nyt myös käännettynä suomeksi Urheiluveikkaus.comista!

 • Parhaat kertoimet
 • Ei rajoituksia vedonlyöntiin
 • Mahdollisuus suurempiin voittoihin

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute