Chelsea - Arsenal: 2 - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
6 marraskuu 2022 at 14:00 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Stamford Bridge    Michael Oliver
6 marras 2022 at 09:18 (Päivitetty 6 marras 2022 at 15:54) 06/11
7
0

Gunnersin juna kulkee

Todennäköisyys (1-X-2): 32-28-40%
Vedon arvo: 106,00%
Pelattavissa kertoimiin: 2,50
Osuma/Ohi: 0-1
LVBet Lyö vetoa nyt: LVBet
Lue ilmainen, perusteltu vetovihje otteluun Chelsea vs Arsenal!
Vihjeen puolesta puhuu
  • Chelsean puolustuksen loukkaantumishuolet vain kasvavat
  • Arsenalin itseluottamus on huikealla tasolla
  • Momentum on vahvasti Arsenalin puolella
Kertoimien markkinat kuvaus

Materiaaliltaan laadukas Chelsea on hyvävireisenä kotonaan vaikea vastus, mutta nyt markkina odottaa Arsenalin kuplan puhkeamista. Tämä antaa vierasvoitolle lisäarvoa.

Stamford Bridge kiehuu ja kihisee, kun sapeleitaan kolistelevat kaksi Lontoon jättiläistä, Chelsea ja Arsenal. Graham Potterin astuttua Chelsean luotsiksi laiva on korjannut kurssiaan ja Blues kiipesi jatkoon Mestarien liigan alkulohkostaan. Myös Valioliigassa Chelsea kamppailee paikasta kärkinelikossa, vaikka viimeksi Potterin edellinen seura Brighton Hove & Albion tuuppasikin taululle tylyt lukemat 4-1 Chelsean vieraillessa etelärannikolla. 

Arsenalin lento ei ota loppuakseen. Valioliigassa on tullut muutamia ailahtelevia esityksiä, mutta niistäkin Gunners on selvinnyt pääosin säikähdyksellä ja oppinut voittamaan tiukkoja pelejä. Mikel Artetan vallankumous etenee hurjaa vauhtia ja nyt ollaan jo siinä tilanteessa, että Arsenalille tuskin tarjotaan vuodesta toiseen vastaavaa saumaa karata pääjoukosta Manchester Cityn kanssa kuin tällä kaudella. Voitto sunnuntaina veisi Arsenalin jälleen sarjakärkeen ja 10 voittoa 12 ottelusta on jo itsessään erittäin paljon kertova saldo.

Chelsean puolustus sekä puolustusta suojaava linja on kärsinyt runsaasta määrästä loukkaantumisia, eikä tahti ota laantuakseen. Viimeisimpänä kentältä poistui takareittään pidellen Ben Chilwell eikä pitkäaikaispotilaista odoteta vielä apuja tähän otteluun. Bluesin alakerran vaihtuvuus sekä poissaolojen runsas määrä ovatkin näkyneet esityksissä, sillä omissa on alkanut hiljalleen soida. Tämä taas ei tiedä millään muotoa hyvää Arsenalin saapuessa kylään. Artetan miehet näet iskevät tyhjiin tiloihin kovilla tehoilla, kun keskikentän konehuone toimittaa palloa juoksuvoimaisille hyökkäyspään pelaajille. 

Arsenalin hyökkäyspään pelaamisesta löytyy tällä haavaa runsaasti variaatioita. Sunnuntain kamppailu on sille jälleen ehdoton kypsyystesti, jossa myös BTTS on mainio pelikohde. Korkeaoktaanisen jalkapallo-ottelun parhaan arvon antava lopputulema on kuitenkin Gunnersin menestys. Perusteltu vetovihje otteluun Chelsea - Arsenal on vierasvoitto panostasolla 6/10.

  • 100% Bonus uusille pelaajille
  • Verovapaat voitot
  • Kattavat rahansiirtomenetelmät

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute