mainos

Chelsea - Arsenal: Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä - Vihjeet & kertoimet

Ottelukeskus
20 huhtikuu 2022 at 21:45 - Jalkapallo, Englanti - Valioliiga
Stamford Bridge    Jonathan Moss
19 huhti 2022 at 13:43 (Päivitetty 20 huhti 2022 at 23:40) 19/04
8
0

Stamford Bridge toimii näyttämönä erityisesti vieraiden kannalta huipputärkeälle mittelölle.

Mahdollisuus: 55%
Vedon arvo: 107,25%
Pelattavissa kertoimiin: 1,82
Osuma/Ohi: 2-4
Bet365 Lyö vetoa nyt: Bet365
Arsenalin alamäki alkoi pahimpaan mahdolliseen aikaan, mutta maalipaikkojen puutteesta tulokset eivät ole kiinni.
Vihjeen puolesta puhuu
  • Arsenalin maaliodottama on yhä erittäin korkea
  • Chelsean laadukas materiaali on hyökkäyspäässä erittäin iskukykyinen
  • Sunnuntaina pelattu FA Cupin välierä oli Chelsean loppukauden kannalta huomattavasti tärkeämpi ottelu
Kertoimien markkinat kuvaus

Markkina tuijottaa kertoimissaan aivan liikaa viime otteluiden suoriin tuloksiin. Vaikka Chelsean puolustus onkin vahva, Arsenal on jopa nykykunnossaan täysin kykenevä maalintekoon sitä vastaan.

Kamppailu Valioliigan neljännestä sijasta vaikuttaa ajoittain kilpailulta, jota kukaan ei lopulta halua voittaa. Niin Arsenal, Tottenham kuin myös Manchester United ovat kompuroineet hetkillä, jolloin hallinta olisi ollut otettavissa. Arsenalin kohdalla pudotus on rajuin, sillä erinomaisessa vireessä ollut Gunners on yhtäkkiä kärsinyt kolme tappiota peräjälkeen. Vastustajina ovat olleet Crystal Palace, Brighton sekä Southampton eli juuri sen kaliiberin joukkeet, jotka Mikel Artetan miesten tulee hoitaa kärkinelikkoon noustakseen.

Chelsean loppukauden päätavoite on FA Cupin voitto. Sunnuntain välierässä kaatui Crystal Palace ja finaalissa odottaa Liverpool. Valioliigan osalta Thomas Tuchelin poppoo on melko selvillä vesillä, sillä sarjasijoitus kolmantena näyttää turvatulta. Etumatkaa Mestarien Liigan lohkovaiheeseen oikeuttavan viivan alapuolelle on kahdeksan pistettä ja Chelsealla on vieläpä jo mainittuihin ryhmiin verrattuna vähemmän otteluita pelattuina. 

Kotistadion ei ole ollut viime aikoina Chelsealle totutun vahva linnake. Edellisistä viidestä kotiottelustaan Blues on voittanut kaksi, pelannut kaksi tasan ja hävinnyt yhden. Ennen viikon Valioliigaotteluita Chelsea on kotikentällä vasta sarjan kahdeksanneksi paras joukkue, kun taas vieraissa vain Manchester City on kerännyt Tuchelin ryhmää enemmän sarjapisteitä. Voitto keskiviikkona sinetöisi käytännössä Chelsean paikan neljän joukossa. Suurin kysymys kuuluukin, kuinka paljon latausta sunnuntain cup-välierä vei ja missä määrin Tuchel käyttää rotaatiota keskiviikkona.

Arsenalin ongelmat puolustuksen vasemmalla laidalla ja jopa uskomaton tehottomuus hyökkäyspäässä ovat olleet viime aikoina suuria puheenaiheita. Edellisten viiden ottelun maaliodottama on korutonta kertomaa: Arsenal ensin mainittuna xG on ollut yhteensä 6,91 - 4,46. Maaliero noissa otteluissa on kuitenkin 2-8! Viimeistelyn tuska on valtava ja nuoria avainpelaajia mitataan nyt toden teolla.

Chelsea on keskiviikon huippuottelun ehdoton ennakkosuosikki. Arsenalilla on kuitenkin huomattavasti kerroinasettelua paremmat eväät rikkoa isäntien tiivis alakerta ja iskeä vähintään yksi maali. Perusteltu pelivihje otteluun Chelsea vs Arsenal onkin BTTS eli molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa. Panostaso nousee aina korkeuteen 7,5/10 saakka.

  • Helppo kierrätys vedonlyöntibonuksessa
  • Huippuluokan kertoimet
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti

Päivän vedonlyöntivihjeet

Kommentit

Palaute